- 10 Mart 2013
- 121.631
- 158.447
- 5.068
![]()
TapaTalK
Gif gerçek oldu lan resmen.Herif Selçuk'un dediklerini yollayıp takımı Selçuk'un üzerine kuracak :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
TapaTalK
Gif gerçek oldu lan resmen.Herif Selçuk'un dediklerini yollayıp takımı Selçuk'un üzerine kuracak :asd22:
Bu adamın büyük oyuncu ile problemi yok takımı sabote eden büyük oyuncu ile problemi var bunu anlamak için tarafsız bakmak lazım yaptığı işlere teknik direktör dediğin taviz vermeyecek bu adam vermiyor hatayı herkes yapar ama özgüvenin olmazsa bir hiçsin hocalığı eksik olabilir ama o da öğreniyor bazı şeyleri büyük takım çalıştırmak kolay iş değil ki bu kulüp galatasaraysa çok daha zor ben kendisinden ümitliyim en azından kararlı duruşu beni etkiledi ilerisi için olumlu bakıyorum
Kaçıncı hafta gider?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
önliberoya 2 sağlam adam aldırırsa sampiyon oluruz.
Kendisini destekleyen futbol cahilleri şimdi den kivirmaya başladı.
Tudor,gomis ve belhanda'yi aldırmadı diye.
Oysa ki şunu düşünemiyorlar;bu herif kendi isteği dışında oyuncu alınmasına izin veriyorsa zaten bi halt olmaz yönetimin paralı askeri olmuştur.
Ha belhanda'yi 9 milyona kendisi aldırmış ise daha da kötü zira o zaman da ne oyuncudan ne de spor ekonomisinden anlamadığı bir kez daha kanitlaniyor.
Aşagi tükürsen biyik yukarı tükürsen sakal.
Her halükarda tudor bi işe yaramıyor.
Bruma'yi gönderip selçuk,hakan,semih gibi kadro tutmasına şimdilik girmiyorum bile.
Zaten bu isimler tekme yemesine sebep olduğunda gerçekleri daha iyi görmüş olacaksınız
Sürün yağlı surat!
Kendisini destekleyen futbol cahilleri şimdi den kivirmaya başladı.
Tudor,gomis ve belhanda'yi aldırmadı diye.
Oysa ki şunu düşünemiyorlar;bu herif kendi isteği dışında oyuncu alınmasına izin veriyorsa zaten bi halt olmaz yönetimin paralı askeri olmuştur.
Ha belhanda'yi 9 milyona kendisi aldırmış ise daha da kötü zira o zaman da ne oyuncudan ne de spor ekonomisinden anlamadığı bir kez daha kanitlaniyor.
Aşagi tükürsen biyik yukarı tükürsen sakal.
Her halükarda tudor bi işe yaramıyor.
Bruma'yi gönderip selçuk,hakan,semih gibi kadro tutmasına şimdilik girmiyorum bile.
Zaten bu isimler tekme yemesine sebep olduğunda gerçekleri daha iyi görmüş olacaksınız
Sürün yağlı surat!