Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D

giphy.gif

TapaTalK

Gif gerçek oldu lan resmen.Herif Selçuk'un dediklerini yollayıp takımı Selçuk'un üzerine kuracak :asd22:

Bu adamın büyük oyuncu ile problemi yok takımı sabote eden büyük oyuncu ile problemi var bunu anlamak için tarafsız bakmak lazım yaptığı işlere teknik direktör dediğin taviz vermeyecek bu adam vermiyor hatayı herkes yapar ama özgüvenin olmazsa bir hiçsin hocalığı eksik olabilir ama o da öğreniyor bazı şeyleri büyük takım çalıştırmak kolay iş değil ki bu kulüp galatasaraysa çok daha zor ben kendisinden ümitliyim en azından kararlı duruşu beni etkiledi ilerisi için olumlu bakıyorum

Sneijder'in 4 sene içinde sadece bir kez çok vurdumduymaz maçını hatırlıyorum. Tudor geldikten sonra olan bir maçtı. Ama ondan sonra sürekli yükselişteydi. Hatta o olmasa 4. bile olamazdık şu kötü sezonunda. Son haftalarda kurtardı bizi. Sneijder takımı sabote etti demek en büyük iftiralardan biridir. Sneijder kadar kariyeri olup, çıktığı her maçta kötü oynasa da gayret etmemezik yapmayan adam bulamazsınız.

Ne Selçuk kalıp Sneijder gidecek mi :surprised:

En son Melo'yu satıp yerine doğru düzgün adam almadıklarında bu kadar şaşırmıştım

Ya bunda beyin olsa Bruma'yi kadro disi birakmazdi zaten, kendini birsey zannediyor haddini bilmiyor.

Gecen sezon sonu onu istiyenler bile kufur etmeye baslamis bir adamdir tudor, ne bir bilgisi vardir, ne bir dusuncesi. sacma sapan dangalak taktiklerle rezil etmeye devam ediyor bizi.

Sneijder hangi buyuk mac'ta vardi diyen dangalaklar, Tudor hangi derbi macinda birsey basarabildi gecen sezon?

Kaçıncı hafta gider?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendisini destekleyen futbol cahilleri şimdi den kivirmaya başladı.
Tudor,gomis ve belhanda'yi aldırmadı diye.

Oysa ki şunu düşünemiyorlar;bu herif kendi isteği dışında oyuncu alınmasına izin veriyorsa zaten bi halt olmaz yönetimin paralı askeri olmuştur.
Ha belhanda'yi 9 milyona kendisi aldırmış ise daha da kötü zira o zaman da ne oyuncudan ne de spor ekonomisinden anlamadığı bir kez daha kanitlaniyor.

Aşagi tükürsen biyik yukarı tükürsen sakal.
Her halükarda tudor bi işe yaramıyor.

Bruma'yi gönderip selçuk,hakan,semih gibi kadro tutmasına şimdilik girmiyorum bile.
Zaten bu isimler tekme yemesine sebep olduğunda gerçekleri daha iyi görmüş olacaksınız

Sürün yağlı surat!

birkac hafta sonra kreatif oyuncu eksikligi yasiyoruz diye bir aciklama yapar mi acaba

Herşey bunun başının altından çıkıyor 3 aya giderse bu maliyetleri bakalım nasıl temizleyeceğiz.

Oysa ki şunu düşünemiyorlar;bu herif kendi isteği dışında oyuncu alınmasına izin veriyorsa zaten bi halt olmaz yönetimin paralı askeri olmuştur.
Ha belhanda'yi 9 milyona kendisi aldırmış ise daha da kötü zira o zaman da ne oyuncudan ne de spor ekonomisinden anlamadığı bir kez daha kanitlaniyor.

Bruma'yi gönderip selçuk,hakan,semih gibi kadro tutmasına şimdilik girmiyorum bile.
Zaten bu isimler tekme yemesine sebep olduğunda gerçekleri daha iyi görmüş olacaksınız

Sürün yağlı surat!

Adının ilk geçtiği dönemde başarılı olacağını düşünmüştüm, şu anda kendisine nötr olsam da futbol cahili lafını üstüme aldım :) Katılmadıklarımı belirteyim.. Bruma'yı gönderme olayında Tudor'dan ziyade sözleşmesinin son senesinde olması etkili oldu gibi geliyo bana. Söylediğin cümledeki isim Bruma değil de Sneijder olsaydı daha doğru olurdu sanki. Sneijder'i istemeyebilir belki, şahsen ben de artık çok faydalı olacağına inanmıyorum, bana da eski gücünde ve arzusunda değil gibi geliyo ama basında hiç Semih, Selçuk adı geçmezken, üstüne Tarık kampta denenecek haberleri çıkarken takımda tek çöp Sneijder kalmış gibi bu adamı ısrarla yollamak istemesi tuhaf geliyo bana. Gomis konusunda ise çok izlemediğim fakat Ali Ece'nin kendisiyle ilgili pozitif yorumlarından dolayı nötrüm. Gerisine katılıyorum.

Sürün yağlı surat!

"Tudor,gomis ve belhanda'yi aldırmadı diye."

Yalniz bu kisim yüzünden Riekerink'e demediklerini birakmiyorlardi, yok sözünü geciremiyor yönetime falan diye. Tutarsizlik olmuyor mu bu o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt