Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem & Kenan kendi selametiniz adina son postlari atin yoksa bu girdaptan kurtulamazsiniz

Ilk blogda ilk cizimimde zaten kanat oyunculari en önde, iki oyuncu ile birlikte. Forvet, Kanat, forvet arkasi = hücum oyunculari) Beklerde var olaya dahil oluyorlar, videoda agresif prese en az katilan merkez orta saha oyunculari. Merkez orta saha oyuncusu hatta tek bir pozisyonda sprint atiyor video. Ve bazilari pozisyonlarda duragan halde bile bekliyor. Orta sahalar hic katilmiyor degil, ama temposu en yüksek oyuncular hücumcular.

Neden sürekli orta saha oyuncularin dahil olmadigini söyledigimi iddia etmeye getiriyorsun. Hücumcularin effort leveli daha yüksek, sana görselleyerek bile gösterdim.
Öyle bisey demedim, en önemli hücümcular konusuna cevaben orta saha oyunculari ve takim halinde pres üzerinden cevap verip yazdiklarimin hepsi ortada, ki videonun ikinci bölümüde zaten bunuda gösteriyor, ilk bölümü senin dedigini gösteriyor. Efor konusuna da katilmadigimi, sebeblerini, orta saha oyuncularinin bir cok vazifesi sebebi ile böyle düsündügümü yazdim. Benim düsüncelerim bunlar, dogrudur diye de iddia etmiyorum, görüntü falan aramiyorum, derin teknik analizler yapmiyorum, teknik direktör degilim bisey degilim, top oynadim ama o kadar üst düzey degil, sadece izledigim maclardan edindigim izlenimleri nacizane fikrim olarak yaziyorum.

Artik tekrara düdtügümüz icin ekleyecek yeni biseyim olmadigi icin, dedigim gibi sürcü lisan ettim ise kusuruma bakma, iyi geceler diliyorum.

yasinin fişini çek please ,selçuk ruhunu teslim eder zaten 1 maça çıksa.kaldıramaz o tempoyu no problem

Sen ne demeye calistigimi anladinmi Kenan efendi
moderatörden geldigi icin cok uazdi kesin artik yoksa konudan aticam ama bu moderatör sen oldugun icin anladim mi emin degilim.
Benim sana cevabim ciddi degildi, onuda belirteyim yanlis anlasilma olmasin.

Son düzenleme:
Öyle bisey demedim, en önemli hücümcular konusuna cevaben orta saha oyunculari ve takim halinde pres üzerinden cevap verip yazdiklarimin hepsi ortada, ki videonun ikinci bölümüde zaten bunuda gösteriyor, ilk bölümü senin dedigini gösteriyor. Efor konusuna da katilmadigimi, sebeblerini, orta saha oyuncularinin bir cok vazifesi sebebi ile böyle düsündügümü yazdim. Benim düsüncelerim bunlar, dogrudur diye de iddia etmiyorum, görüntü falan aramiyorum, derin teknik analizler yapmiyorum, teknik direktör degilim bisey degilim, top oynadim ama o kadar üst düzey degil, sadece izledigim maclardan edindigim izlenimleri nacizane fikrim olarak yaziyorum.

Artik tekrara düdtügümüz icin ekleyecek yeni biseyim olmadigi icin, dedigim gibi sürcü lisan ettim ise kusuruma bakma, iyi geceler diliyorum.

Benim dedigim sadece birini degil ki, ikisini de kapsiyor. Iki bölümden dolayi, hepsine bütün olarak bakarsan, hücumcularin daha cok effort sarf ettigini görürsün. Bence net görünüyor.

Bunun disinda sana iyi geceler diliyorum güzel kardesim. Tartismada bazen olabilir, karakterli bir kardesimizin, cünkü önemli olan mac bittikten sonra, yeniden karsindakinin elini sikabilecek kadar saglam karakterde olmakdir. Seni bu konuda tebrik ederim.

moderatörden geldigi icin cok uazdi kesin artik yoksa konudan aticam ama bu moderatör sen oldugun icin anladim mi emin degilim.
Benim sana cevabim ciddi degildi, onuda belirteyim yanlis anlasilma olmasin.

:D hayir 2niz de uzun uzun cvplar yazmayi sevip tartismayi 50+ posta cikaran kisiler oldugunuzdan bu girdaptan kurtulamazsiniz dedim ART niyet yok

İlginç gelebilir ama ben Tudora değil de, daha çok henüz başında olan, bir başarısı olmayan teknik direktörlük kariyerine güveniyorum.

Hırslı bir adam bu kesin, kariyerini başlamadan bitirmek istemeyecektir diye umuyor, ona göre transferler yaptıracaktır diye ümit ediyorum.

Tek sıkıntı yönetim, adamın istediği oyuncuları almazlar ise ne olur? Böyle olmaz deyip istifamı eder, yoksa şansımızı bir deneyelim deyip kariyerini başlamadan riske mi atar?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Bruma yi fener maçında o dakikada, çıkarmak tam bir teknik direktör yetersizligi. Tam Bruma sayesinde baskı kurmuştuk.Bekleri ileri çıkamıyordu eziklerin. Halen unutamiyorum. Bruma çıktı, ve Şener ileri çıkmaya başladı. Ve nitekim Carolun sayesinde de golu yedik.

İlginç gelebilir ama ben Tudora değil de, daha çok henüz başında olan, bir başarısı olmayan teknik direktörlük kariyerine güveniyorum.

Hırslı bir adam bu kesin, kariyerini başlamadan bitirmek istemeyecektir diye umuyor, ona göre transferler yaptıracaktır diye ümit ediyorum.

Tek sıkıntı yönetim, adamın istediği oyuncuları almazlar ise ne olur? Böyle olmaz deyip istifamı eder, yoksa şansımızı bir deneyelim deyip kariyerini başlamadan riske mi atar?

Bu Ateş üfleyerek sönmez
ilginç değil

benim de tudoru sewmemdeki en büyük etken onun hırslı ve başarıya aç bir hoca olmasıdır

Selçuk-Yasin gibi heriflere artık forma yüzü gösterme Tudor ...

Hahahahaa
Hocaya bak hocaya

Cavanda'ya bile söz geçiremiyor.

Teknik direktör olmak bu kadar basit olmamalı.
Teknik direktör: oyuncular ile diyaloğu iyi bir şekilde kurabilen kişidir.
oyuncular ile ne kadar iyi bir diyalog kurarsan senin için sahaya çıkıp oynarlar.

Gördüğün ilk tepkide oyuncudan vazgecersen sana ne gerek var ey tudor efendi.

Hadi bruma haksızdı
Sneijder haksızdı
De jong haksızdı
Poldi haksızdı
Cavanda haksizdi

Bir tek senmi haklısın?

Koşu yaptırmakla hoca filan olunmaz.
Oyuncular ile iyi ilişkiler kurmazsanız ve dengeyi sağlayamazsanız eğer bu şekilde kriz yönetemeyen ve istediklerini yaptiramayan bir antrenör den farkınız olmaz.

Altyapıda bile antrenörler çocukları sürekli olarak motive edip zor şartlara hazır hale getirmeye çalışıyorlar.

Bizim futbol cahili ise işine gelmeyeni postalama derdinde.

Kasım ayi gelmeden zaten tekmeyi yiyecek yemesine de
Bu gidişle devre arası olmadan oyuncuların yarısını kusturecek geri kalan yarısını da sakatlayacak.

1 milyonluk hocaya 5 milyonluk oyunculari teslim edersen böyle ezilir ve ego sorunu yaşar.

Sürün yağlı surat!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt