- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Adem & Kenan kendi selametiniz adina son postlari atin yoksa bu girdaptan kurtulamazsiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bisey demedim, en önemli hücümcular konusuna cevaben orta saha oyunculari ve takim halinde pres üzerinden cevap verip yazdiklarimin hepsi ortada, ki videonun ikinci bölümüde zaten bunuda gösteriyor, ilk bölümü senin dedigini gösteriyor. Efor konusuna da katilmadigimi, sebeblerini, orta saha oyuncularinin bir cok vazifesi sebebi ile böyle düsündügümü yazdim. Benim düsüncelerim bunlar, dogrudur diye de iddia etmiyorum, görüntü falan aramiyorum, derin teknik analizler yapmiyorum, teknik direktör degilim bisey degilim, top oynadim ama o kadar üst düzey degil, sadece izledigim maclardan edindigim izlenimleri nacizane fikrim olarak yaziyorum.Ilk blogda ilk cizimimde zaten kanat oyunculari en önde, iki oyuncu ile birlikte. Forvet, Kanat, forvet arkasi = hücum oyunculari) Beklerde var olaya dahil oluyorlar, videoda agresif prese en az katilan merkez orta saha oyunculari. Merkez orta saha oyuncusu hatta tek bir pozisyonda sprint atiyor video. Ve bazilari pozisyonlarda duragan halde bile bekliyor. Orta sahalar hic katilmiyor degil, ama temposu en yüksek oyuncular hücumcular.
Neden sürekli orta saha oyuncularin dahil olmadigini söyledigimi iddia etmeye getiriyorsun. Hücumcularin effort leveli daha yüksek, sana görselleyerek bile gösterdim.
Bu konunun Ibrahim tatlisesiyim diyebilirimKafa acmak sana gore sanat ama herkes bu sanattan anlamiyo demi abi
actim, ama bir sor niye actim.kenan kafa acmıssın
sen kimi tehdit ediyorsun ulan diyerek gerginlik cikarsam, günahi ne kadar olur sayin Cund?Adem & Kenan kendi selametiniz adina son postlari atin yoksa bu girdaptan kurtulamazsiniz
sen kimi tehdit ediyorsun ulan diyerek gerginlik cikarsam, günahi ne kadar olur sayin Cund?
moderatörden geldigi icin cok uazdi kesin artik yoksa konudan aticam ama bu moderatör sen oldugun icin anladim mi emin degilim.Sen ne demeye calistigimi anladinmi Kenan efendi
Öyle bisey demedim, en önemli hücümcular konusuna cevaben orta saha oyunculari ve takim halinde pres üzerinden cevap verip yazdiklarimin hepsi ortada, ki videonun ikinci bölümüde zaten bunuda gösteriyor, ilk bölümü senin dedigini gösteriyor. Efor konusuna da katilmadigimi, sebeblerini, orta saha oyuncularinin bir cok vazifesi sebebi ile böyle düsündügümü yazdim. Benim düsüncelerim bunlar, dogrudur diye de iddia etmiyorum, görüntü falan aramiyorum, derin teknik analizler yapmiyorum, teknik direktör degilim bisey degilim, top oynadim ama o kadar üst düzey degil, sadece izledigim maclardan edindigim izlenimleri nacizane fikrim olarak yaziyorum.
Artik tekrara düdtügümüz icin ekleyecek yeni biseyim olmadigi icin, dedigim gibi sürcü lisan ettim ise kusuruma bakma, iyi geceler diliyorum.
moderatörden geldigi icin cok uazdi kesin artik yoksa konudan aticam ama bu moderatör sen oldugun icin anladim mi emin degilim.
Benim sana cevabim ciddi degildi, onuda belirteyim yanlis anlasilma olmasin.
Anladim, aciklama zahmetinde bulundugun icin tesekkürler.hayir 2niz de uzun uzun cvplar yazmayi sevip tartismayi 50+ posta cikaran kisiler oldugunuzdan bu girdaptan kurtulamazsiniz dedim ART niyet yok
Sen doğal karşılamaya devam et.Yazdiklarim isine gelmedigi icin, dogal karsiliyorum.
ilginç değilİlginç gelebilir ama ben Tudora değil de, daha çok henüz başında olan, bir başarısı olmayan teknik direktörlük kariyerine güveniyorum.
Hırslı bir adam bu kesin, kariyerini başlamadan bitirmek istemeyecektir diye umuyor, ona göre transferler yaptıracaktır diye ümit ediyorum.
Tek sıkıntı yönetim, adamın istediği oyuncuları almazlar ise ne olur? Böyle olmaz deyip istifamı eder, yoksa şansımızı bir deneyelim deyip kariyerini başlamadan riske mi atar?
Bu Ateş üfleyerek sönmez