Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brumayla anlaşamadım gönder

podolskiyle anlaşamadım gönder

sneijderle anlaşamadım gönder

2 gün sonra muslera bana terso yaptı derse onu da mı göndereceğiz FUTBOLCUYA DAYALI SİSTEM OLMASIN DİYE

sen oraya anlaşmak için geldin

1 kişiyle anlaşamadın eyvallah da senin en önemli silahların bunlar bunlarla anlaşamazsan istediğin kadar koştur tolgayla selçuğu

hiçbir önemi yok

Podolski ile anlaşamadım gönder durumu olmadı yanlış bilmiyosam Podolski zaten satılmıştı devre arasında. Bruma'yı da hoca yollamadı bana göre sözleşme uzatmadığı için Dursun sattı.

Birini sırf eleştirmek için net bilmediğin şeyler hakkında kesinmiş gibi konuşmamak gerekiyo. Zira yalan yanlış bilgilerle iftira atmak gibi oluyo. Hoş değil.

Podolski ile anlaşamadım gönder durumu olmadı yanlış bilmiyosam Podolski zaten satılmıştı devre arasında. Bruma'yı da hoca yollamadı bana göre sözleşme uzatmadığı için Dursun sattı.

Birini sırf eleştirmek için net bilmediğin şeyler hakkında kesinmiş gibi konuşmamak gerekiyo. Zira yalan yanlış bilgilerle iftira atmak gibi oluyo. Hoş değil.

muslerayla anlaşamıyorum gitsin derse ne yaparsın

tüm mesele bu

arkadaş değil muslera kim olursa olsun herkes dizini kıracak başını eğecek hoca ne derse yapacak. cavanda zıpladı tekmeyi yedi . siz de böyle düşünmelisiniz.
yeniden yapılanmaya girmişiz. çiftlik düzeni futbolcuya adam kayırmaya dayalı düzenin beline balta vuruluyor takım olmaya çalışıyoruz siz hala fanatizm peşindesiniz.
bırakın adam ne yaparsa yapsın sene sonunda eleştirirsiniz.
biz Galatasaray'ız bu kulüpten ne Musleralar geldi geçti .
severiz ama patronluk yok dokunulmazlık yok !

Selçuk efendiyi göndermeden inanmam futbolcuya dayalı sistemi bitirme fikri olduğuna.

muslerayla anlaşamıyorum gitsin derse ne yaparsın

tüm mesele bu

Konu dolaylı yoldan Sneijder'e vurgu yapmak yani. O zaman net eleştirmeni öneririm. İftira oluyo böylesi çünkü.

Soruna gelirsek TEK sebep Muslera'yla iyi anlaşamamaysa saha içi kadar saha dışında ve antremanlarda da örnek bi adamın yollanmasını eleştiririm tabiki. Ama mesele sanki Muslera da değil bu soruda.

Selçuk efendiyi göndermeden inanmam futbolcuya dayalı sistemi bitirme fikri olduğuna.

aysal sağolsun öyle bir kontrat verdi ki eline zidane olsa gönderemez .ya kadro dışı bırakır parasını ödersin ya da tek taraflı fesh eder yine parasını ödersin . kimse onu almaz takımına kimse verdiğimiz parayı vermez mecburen bekleyeceğiz. ha yerine en az iki orta saha alınır o zaman çekilir kızağa.
kimi oynatacaksın adam yok şu anda.

aysal sağolsun öyle bir kontrat verdi ki eline zidane olsa gönderemez .ya kadro dışı bırakır parasını ödersin ya da tek taraflı fesh eder yine parasını ödersin . kimse onu almaz takımına kimse verdiğimiz parayı vermez mecburen bekleyeceğiz. ha yerine en az iki orta saha alınır o zaman çekilir kızağa.

Sözleşme konusunda haklısın ancak öncelikli olarak alınan topçulara bakınca Selçuk denilen yaratığın kızağa çekilme niyetinin olmadığını düşünüyorum ha olur da yaparsa hep beraber tebrik ederiz ama Areoyla Mareoyla olmaz o iş.

Sözleşme konusunda haklısın ancak öncelikli olarak alınan topçulara bakınca Selçuk denilen yaratığın kızağa çekilme niyetinin olmadığını düşünüyorum ha olur da yaparsa hep beraber tebrik ederiz ama Areoyla Mareoyla olmaz o iş.

adam hem kaptan hem aldığı ücret fazla . şak diye kesemez nefretimizden konuşuyoruz ama uygulama kısmında işler sıkıntı. üstelik de milli takımın orta sahası . terim'in'den medyasına lobisinden çetesine büyük tepki toplar. hele tudor başarılı haftalar geçirsin hele ayağı biraz yer etsin taraftarı iyice arkasına alsın iki de orta saha geldi mi inşallah yedeğe çekilecektir ben inanıyorum

Konu dolaylı yoldan Sneijder'e vurgu yapmak yani. O zaman net eleştirmeni öneririm. İftira oluyo böylesi çünkü.

Soruna gelirsek TEK sebep Muslera'yla iyi anlaşamamaysa saha içi kadar saha dışında ve antremanlarda da örnek bi adamın yollanmasını eleştiririm tabiki. Ama mesele sanki Muslera da değil bu soruda.

ya birader ne anlatıyon

şimdi son dk haberi öçıktı muslerayla tudor kavga etti yazdı

tavrın ne olurdu

tek seferde anla

yada zidane ronaldoyla tartıştı kadrodışı bıraktı bu doğru mu olurdu

yada conte hazarda yemek sırasında önüne geçtiği gerekçesiyle kavga ettiler ve göndermek istedi

messi hocasıyla tartıştı

anladın mı nijayet ???

ya birader ne anlatıyon

şimdi son dk haberi öçıktı muslerayla tudor kavga etti yazdı

tavrın ne olurdu

tek seferde anla

yada zidane ronaldoyla tartıştı kadrodışı bıraktı bu doğru mu olurdu

yada conte hazarda yemek sırasında önüne geçtiği gerekçesiyle kavga ettiler ve göndermek istedi

messi hocasıyla tartıştı

anladın mı nijayet ???

Tek seferde anladık soruna uzun uzun cevap verdik. Hödük gibi cevap verdiğine göre sen anlamadın beni.

Setúbal'a gitmiş son 3 ay içinde 2 defa.
Setúbal ile devre arası anlaştı gidecek iddiaları dolaşıyor Portekiz basınında.

Bana göre de Ekim ayında fln kovacaklar bu zavallıyı. Şimdiden biliyor yolluk yapıyor kendine.
Rotası da gösterilmiş haber de;
3qpzD2.jpg

sen yıldız futbolcularındala anlaşmak zorundasın

burası galatasaray

senin aldığın maaşa bak sneijderin aldığı maaşa bak

askeriye değil burası benimle anlaşacaksın dediğimi yapacaksın HÖT ZÖT yapamazsın

yada ronaldonun maaşına bakın zidanenın maaşına bakın

büyük 1 takımı çalıştırıyorsan büyük futbolcuların olur kadronda

bunlar da ego sahibi olur

ego kavgasına giriyorsan bu kulüp sana büyük gelmiştir demektir

ANLAMAKTA ZORLANAN VARSA DAHA DA YAZMAM ARTIK

brumadan sonra sneijder'e mobbing uygulamaya basladi. aynisini selcuk'a yapsa qral olurdu ama bu gidisle 2-3 ay sonra KOVULUR

Ilginç, Selcuğun iki yıllık maliyeti 5,8 Milyon Euro galiba, Sneijderin imza parası ile birlikte 4,5 galiba. Göndermek için 4,5 Milyonu vermeyi göze alan, 5,8 Milyonu mu göze alamayacak?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

brumadan sonra sneijder'e mobbing uygulamaya basladi. aynisini selcuk'a yapsa qral olurduama bu gidisle 2-3 ay sonra KOVULUR

Bu cümlende boldladığım kısımlarda özetlemişsin beklentimi hemşo,. Orta sahaya yapılacak bir ya da -tercihen- iki takviye ile -bir olursa belki Tolga' nın iyi performansıyla- Selçuk' tan vazgeçer diye umuyorum. Senin tayfa bir an önce Tudor kovulsun istiyor ama bu en kötü senaryo olur, farkında değilsiniz. Hedeflerden kopulursa Tudor gider gitmesine de geriye Sneijder filan da kalmaz hani. Bu kadarını da görün artık yahu!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt