Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudorun Galatasaraydan ayrılma süreci dün geceki maçla fiilen başlamıştır. Her saçma yenilgiden sonra haklı olarak gündeme gelecektir bu. O yüzden en iyisi henüz sezon da tam başlamadan bu süreci sonlandırmak ve tudora bir anadolu takımında kendini ispatlamasına yardım etmektir. Yani kovun bu takıntılı herifi.

Elenirsek başka hoca bulalım

Sezonun ortasında 2928288288282929. kez hoca değiştirmeyelim

Bunu Tudorı destekleyen birisi olarak söylüyorum

Transfer mransfer istemiyorum. Sen ve Dursun gitse takımın en büyük transferidir bunlar.

Anca konusuyorsun hoca, hala orta saha yok, bruma'nin yerine oyuncu alinmadi, beklere oyuncular alinmadi, sonra cikip da this is how it is falan deme, cok konusuyorsun ama icraat 0

Düne kadar bu forumdaki en sıkı destekçisiydim Tudor'un. Selçuk'u 90 dakika oynatması yüzünden bitti. selçuk amelesini çıkart eren i al çift forvete dön. Yenmeye, gol atmaya oyna ama nerede o adam!!!
Malın önde gideni olduğunu kanıtladın dünkü maçla.

Futbolun f sinden bida baslasin belki 60 inda ogrenir

baa mi bakdun

DEsVv82XsAAcxq_.jpg

Sınav soruları, gece evde ezberleyerek çalıştığı yerden gelmediğinde kağıda tek bişey karalayamayan lise öğrencisi tam olarak kendisi, aynı zamanda liseli ergenliğinde 39 yaşında olmasına rağmen

Bi insan hiç mi taktik çalıştırmaz lan takıma. Takım pozisyona giremiyor resmen. Koskoca GS, forumun yüzde doksanının adını yazamayacağı, toplam değeri Maicon kadar olan köy takımına tek bir net pozisyon üremez mi? Rezillik diz boyu...

Bu adamı net bir şekilde biz Twitter'dan getirdik. Ve geldiğinde çok fena gaza geldik (ben dahil).

Ama resmen Hırvat köylüsü çıktı. Savunulacak hiçbir tarafı yok.

Bu adamı savunduğum için utanıyorum...

Son düzenleme:
Bi insan hiç mi taktik çalıştırmaz lan takıma. Takım pozisyona giremiyor resmen. Koskoca GS, forumun yüzde doksanının adını yazamayacağı, toplam değeri Maicon kadar olan köy takımına tek bir net pozisyon üremez mi? Rezillik diz boyu...

Bu adamı net bir şekilde biz Twitter'dan getirdik. Ve geldiğinde çok fena gaza geldik (ben dahil).

Ama resmen Hırvat köylüsü çıktı. Savunulacak hiçbir tarafı yok.

Bu adamı savunduğum için utanıyorum...
Iyi olmus utandigin

bidaha futbol yorumu yapma voleybol izle

sizi karabukun tdsini getirtmek icin bide sosyal medyada kampanya yapmislar

Simdide utaniyorlarmis...olm siz GSi tutmayin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allahin mallari sizi karabukun tdsini getirtmek icin bide sosyal medyada kampanya yapmislar

Simdide utaniyorlarmis...olm siz GSi tutmayin

Beni iyi dinle şimdi:
Ben orada genel konuştum. Twitçi tayfası gelsin gelsin diye yırtınmıştı resmen. Dursun ve saz ekibi de yangını yatıştırmak için Tudor'u alelacele getirmişti.

Çünkü o zamanki yokluğun da etkisiyle; otoriter, koşan, basan, savaşan Karabük'ü görünce ben dahil gaza gelmişti millet.

Hadi yol al şimdi. Engelliyorum canısı...

Bu herif kimdir? Hangi başarısı sebebi ile Galatasaray'ın başına geçirildi? Kıçı boklu Karabük ile 2 maç kazandı diye kimse Galatasaray'ın başına geçip en iyi oyuncusunu gönderemez. Bu herifin isteğine göre transfer de yapılmaz. Derhal kovup takımın başına adam gibi bir hoca getirilmeli. Derhal!!

Yol yakın iken istifa etmelidir. Yada görevinden alınıp tecrübeli biri getirilmelidir. Aksi takdir de bize gelecek sezonda haram olur.

Beni iyi dinle şimdi:
Ben orada genel konuştum. Twitçi tayfası gelsin gelsin diye yırtınmıştı resmen. Dursun ve saz ekibi de yangını yatıştırmak için Tudor'u alelacele getirmişti.

Çünkü o zamanki yokluğun da etkisiyle; otoriter, koşan, basan, savaşan Karabük'ü görünce ben dahil gaza gelmişti millet.

Hadi yol al şimdi. Engelliyorum canısı...

dünden beri millete durduk yere sataşıp hakaret ediyor. bence artık ceza alma vakti geldi, vermeyecekseniz biz de küfür edek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt