Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.923
- 29.267
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam sorunlu üç bölgene transfer yapıyorsun; ikisi sahada. Hayatında ilk defa Avrupa Ligi'nde oynayan bir takıma yeniliyorsun. Rica ederim Tudor için iyi bir teknik direktör demeyin. "Kalsın, bundan iyisi gelmez, Devamlı teknik direktör değiştiriyoruz işe yaramıyor" deyin hak verebilirim ama istediği oyuncuları sahaya süren bir Tudor'un ismini telaffuz edemediğimiz bir takıma yeniliyor oluşunu kabul edemem.
*up*Bu beyinsiz keli savunanı insan yerine koymayacağım artık.
Eğer ben futboldan gram anlıyorsam bu adamla başarı falan gelmeyecek. Acilen ama acilen lig başlamadan bu adam gönderilmeli. Gelecek hafta mucizevi bir şansla turu geçsek bile Igor Tudor takımdan gönderilmeli.
Bazı şeyleri görmek için zamanın geçmesini beklemeye gerek yok. İlk maçtan adamın bileti kesilir mi? demeyin. Takıma şubat ayında geldi. Liderden 5 puan gerideydik. Ligi 4 sırada şampiyondan 13 puan geride bitirdik. Bu farkı da kabul ediyorum. Şampiyonluk zaten çok zordu. Kafasındaki sistemleri ligin içinde denedi; gelecek senenin planlarını yaptı. Göz yumduk.
Futbolcularla yatıp kalktı. Bruma'nın işe yaramaz! olduğu kanaatini getirdi gönderdi; Sneijder'in sistemine! uygun olmadığını söyledi takıma almıyor ve göndermeye çalışıyor. Yeni dinamik hızlı bir Galatasaray istiyorum diyor ve kafasındaki, listesindeki oyunları istedi. Çapsız beceriksiz dediğimiz yönetim bütün istediklerini aldı; almaya devam ediyor.
6 aydır başında olduğu köklü, imkanları sonsuz bir Galatasaray'da 19 Haziran'da sezon açılıyor. Israrla istediği üç transfer temmuzun başında takıma katılıyor. İstediği zaman istediği kadar antrenman fırsatı elinde. Tüm futbolcular hazır kıta. Hazır olmayanları büyük bir karakterlik örneği! göstererek kampa almıyor. Kimse sesini çıkarmıyor. Ama gelin görün ki asla ve asla mazareti olmayan ağır bir yenilgi alıyorsun. Kimse bu sonucu savunmasın! Bu yenilgiyi de kabul edelim! Peki maç sonu takındığı tavır ve ettiği sözleri duymazdan mı gelelim! Dalga geçer gibi açıklamalar yapıyor. Kendine güvenen bir duruşu! var ama söyleşi yaparken Sneijder'în adını duyunca kaçarcasına uzaklaşıyor. Söyleyin bu adamla başarı gelir mi!
Dün maçı izlemeye başlayınca şok oldum. Dilim nutkum tutuldu. Geçen seneden hiçbir farkı olmayan bir Galatasaray sahadaydı. Tudor hiçbir şey yapmamış.
Büyük konuşuyorum. Kendime de güveniyorum. Gelecek hafta turu geçsek bile Tudor'la hedefimizdeki hiçbir şeyi gerçekleştiremeyeceğiz. Ne Avrupa Ligi'nde gruplara kalabiliriz, ne de Türkiye'de hiçbir kupayı alabiliriz.
:005:Adama neredeyse alti aydir destek veriliyor.Türk takımları ilk defa böyle takımlara yenilmiyor ki, tarihimiz bunlarla dolu. Elbette büyük rezillik. Bütçeler arasında uçurum var. Tudor bu seviye için henüz tecrübesiz. En tecrübeli hocalar bile çokça hata yapıyor.
Karabük gibi toplama bir takımı gayet iyi yönetmişti. Daha geleli çok kısa bir süre oldu. Bu kadar tembel ve oyuncunun,hocadan üstün görüldüğü bir takımda işi çok zor. Maaş olarak Beşiktaş'tan uzak ara fazla vermemize rağmen aradaki hırs,istek,azim farkı trajıkomik.
Tudor pek tabi suçlanır ama kulüpte öyle fazla sorun var ki bana göre en az suçlanması gereken isimdir Tudor. Taraftar bile daha fazla suçlanır bence. Genel kurulu,yönetimi,oyuncusu hepsi kötü.
Bu yüzden Tudor'a en azından Ekim ayına kadar destek verilmeli. Bir şeylerin değişmesi lazım ama teknik adam değişimi ile olmayacağı kaç defa görüldü. En tecrübelisinden,en gencine herkes denendi. Tudor en azından bir şeyler değiştirmek için çabalıyor. Yapar,yapamaz o ayrı ama güveniyorum daha doğrusu güvenmek istiyorum.
Daha geleli çok kısa bir süre oldu. Bu kadar tembel ve oyuncunun,hocadan üstün görüldüğü bir takımda işi çok zor. Maaş olarak Beşiktaş'tan uzak ara fazla vermemize rağmen aradaki hırs,istek,azim farkı trajıkomik.
Bu yüzden Tudor'a en azından Ekim ayına kadar destek verilmeli. Bir şeylerin değişmesi lazım ama teknik adam değişimi ile olmayacağı kaç defa görüldü. En tecrübelisinden,en gencine herkes denendi. Tudor en azından bir şeyler değiştirmek için çabalıyor. Yapar,yapamaz o ayrı ama güveniyorum daha doğrusu güvenmek istiyorum.
Hic katilmiyorum.
Tek sorun dursun cibiliyetsizi.
Bu kulup duygun yersuvatla bile sampiyon oldu yahu.
Adam hukuk profesoru. Futbol profesoru degil. Hic de anlamaz.
Ama iste Baskanin beyni olmasi yeter GS i sampiyon yapmasi icin.
Seni çok desteklememe
rağmen acayip işler yapıyosun
Beni hayal kırıklığına uğrattın dün