Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam sorunlu üç bölgene transfer yapıyorsun; ikisi sahada. Hayatında ilk defa Avrupa Ligi'nde oynayan bir takıma yeniliyorsun. Rica ederim Tudor için iyi bir teknik direktör demeyin. "Kalsın, bundan iyisi gelmez, Devamlı teknik direktör değiştiriyoruz işe yaramıyor" deyin hak verebilirim ama istediği oyuncuları sahaya süren bir Tudor'un ismini telaffuz edemediğimiz bir takıma yeniliyor oluşunu kabul edemem.

Türk takımları ilk defa böyle takımlara yenilmiyor ki, tarihimiz bunlarla dolu. Elbette büyük rezillik. Bütçeler arasında uçurum var. Tudor bu seviye için henüz tecrübesiz. En tecrübeli hocalar bile çokça hata yapıyor.

Karabük gibi toplama bir takımı gayet iyi yönetmişti. Daha geleli çok kısa bir süre oldu. Bu kadar tembel ve oyuncunun,hocadan üstün görüldüğü bir takımda işi çok zor. Maaş olarak Beşiktaş'tan uzak ara fazla vermemize rağmen aradaki hırs,istek,azim farkı trajıkomik.

Tudor pek tabi suçlanır ama kulüpte öyle fazla sorun var ki bana göre en az suçlanması gereken isimdir Tudor. Taraftar bile daha fazla suçlanır bence. Genel kurulu,yönetimi,oyuncusu hepsi kötü.

Bu yüzden Tudor'a en azından Ekim ayına kadar destek verilmeli. Bir şeylerin değişmesi lazım ama teknik adam değişimi ile olmayacağı kaç defa görüldü. En tecrübelisinden,en gencine herkes denendi. Tudor en azından bir şeyler değiştirmek için çabalıyor. Yapar,yapamaz o ayrı ama güveniyorum daha doğrusu güvenmek istiyorum.

Yeni sezonda en az güvendiğim kişinin Tudor olduğunu söylemiştim.

Arttırıyorum;
Oyun bilgisi sıfır, 1 aya yakındır sıkı idman yaptırdığı takımın yürüyecek hali yok, oyuncularla ilişkisi sıfır, takımda bu herifi seven yoktur varsa da yeni transferlerdir. Onlar da yakında nefret etmeye başlar.

En kötüsü de bu kepaze skoru normal karşılayabiliyor. Elensek de umrunda olmaz.

Bu kel bugün gönderilmezse bu sezon oluşacak enkazın altından kalkamayız.

Alnitak Alnilam Mintaka

Bu herifi derhal kovmak gerekir.
Bir saniye bile durmamalı. Sneijder meselesi buz dağın ucu sadece. Herif Macı hiç bir şekilde okuyamıyor resmen. Yasin Sinan hucum bölgesinde resmen sabote ederken bu gidip Gomis i çıkartı la. Bide takımı sabote eden bu diğer ikiliyi oyunda tuttu maç bitimine kadar. İnanılır gibi değil arkadaş. Adamın tek iyi yönü kondisyon yüklemesi. Kondisyoneri kala bilir.

Dursun'a bile bu heriften daha çok güveniyorum.Rezil adam.

Kararimi verdim. Bi halt olmaz bundan. Söylediklerinin 10´da birini sahada göremiyoruz. Aciz, kompleksli biri. Derhal kovulmali.

Öyle lafla olmuyor bu isler.

Teoride söylediklerini, pratikte yapamıyor böyle giderse işi çok zor

Hala kovmadınız mı bu hıyarı?

Bu malın adı Tudor değil, Hüseyin olsa kimse suratına bakmazdı.

Sen futbolcu değil koyun istiyosun

Yıldızlar ile anlaşamayan
Babacan tavır koyamayan adam büyük teknik direktör olamaz

Eğer ben futboldan gram anlıyorsam bu adamla başarı falan gelmeyecek. Acilen ama acilen lig başlamadan bu adam gönderilmeli. Gelecek hafta mucizevi bir şansla turu geçsek bile Igor Tudor takımdan gönderilmeli.

Bazı şeyleri görmek için zamanın geçmesini beklemeye gerek yok. İlk maçtan adamın bileti kesilir mi? demeyin. Takıma şubat ayında geldi. Liderden 5 puan gerideydik. Ligi 4 sırada şampiyondan 13 puan geride bitirdik. Bu farkı da kabul ediyorum. Şampiyonluk zaten çok zordu. Kafasındaki sistemleri ligin içinde denedi; gelecek senenin planlarını yaptı. Göz yumduk.
Futbolcularla yatıp kalktı. Bruma'nın işe yaramaz! olduğu kanaatini getirdi gönderdi; Sneijder'in sistemine! uygun olmadığını söyledi takıma almıyor ve göndermeye çalışıyor. Yeni dinamik hızlı bir Galatasaray istiyorum diyor ve kafasındaki, listesindeki oyunları istedi. Çapsız beceriksiz dediğimiz yönetim bütün istediklerini aldı; almaya devam ediyor.

6 aydır başında olduğu köklü, imkanları sonsuz bir Galatasaray'da 19 Haziran'da sezon açılıyor. Israrla istediği üç transfer temmuzun başında takıma katılıyor. İstediği zaman istediği kadar antrenman fırsatı elinde. Tüm futbolcular hazır kıta. Hazır olmayanları büyük bir karakterlik örneği! göstererek kampa almıyor. Kimse sesini çıkarmıyor. Ama gelin görün ki asla ve asla mazareti olmayan ağır bir yenilgi alıyorsun. Kimse bu sonucu savunmasın! Bu yenilgiyi de kabul edelim! Peki maç sonu takındığı tavır ve ettiği sözleri duymazdan mı gelelim! Dalga geçer gibi açıklamalar yapıyor. Kendine güvenen bir duruşu! var ama söyleşi yaparken Sneijder'în adını duyunca kaçarcasına uzaklaşıyor. Söyleyin bu adamla başarı gelir mi!

Dün maçı izlemeye başlayınca şok oldum. Dilim nutkum tutuldu. Geçen seneden hiçbir farkı olmayan bir Galatasaray sahadaydı. Tudor hiçbir şey yapmamış.

Büyük konuşuyorum. Kendime de güveniyorum. Gelecek hafta turu geçsek bile Tudor'la hedefimizdeki hiçbir şeyi gerçekleştiremeyeceğiz. Ne Avrupa Ligi'nde gruplara kalabiliriz, ne de Türkiye'de hiçbir kupayı alabiliriz.
:hat::005:

Seni çok desteklememe
rağmen acayip işler yapıyosun

Beni hayal kırıklığına uğrattın dün

5 para etmez biri olduğunu anlamak için Östersunds adında bir kasaba takımına yenilmesini beklemek gerekmiyordu. Daha 2.maçında belli etmişti herşeyi. Zaten niye ve nasıl getirildiğini hala anlamış değilim, taraftar istedi diye getirildi deniyor, nerede ne zaman istedi hangi taraftar istedi çözemedim. Eğer öyleyse ben de Mourinho'yu istiyordum, sırf twitter da tt yapmadık diye Mourinho'dan mı olduk yani şimdi! Şaka gibi... Bu kulübün sadece yönetiminden değil taraftarının da önemli bir bölümünden kurtulmalıyız bence. Bilmem kaç milyon taraftarımız varmış, en fazla taraftar bizdeymiş.. Keşke birkaç milyonu fenerli olmaya karar verse de kurtulabilsek. Zira onların da zihniyeti de Dursun'dan farklı değil. Yarattıkları tablo da ortada işte.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türk takımları ilk defa böyle takımlara yenilmiyor ki, tarihimiz bunlarla dolu. Elbette büyük rezillik. Bütçeler arasında uçurum var. Tudor bu seviye için henüz tecrübesiz. En tecrübeli hocalar bile çokça hata yapıyor.

Karabük gibi toplama bir takımı gayet iyi yönetmişti. Daha geleli çok kısa bir süre oldu. Bu kadar tembel ve oyuncunun,hocadan üstün görüldüğü bir takımda işi çok zor. Maaş olarak Beşiktaş'tan uzak ara fazla vermemize rağmen aradaki hırs,istek,azim farkı trajıkomik.

Tudor pek tabi suçlanır ama kulüpte öyle fazla sorun var ki bana göre en az suçlanması gereken isimdir Tudor. Taraftar bile daha fazla suçlanır bence. Genel kurulu,yönetimi,oyuncusu hepsi kötü.

Bu yüzden Tudor'a en azından Ekim ayına kadar destek verilmeli. Bir şeylerin değişmesi lazım ama teknik adam değişimi ile olmayacağı kaç defa görüldü. En tecrübelisinden,en gencine herkes denendi. Tudor en azından bir şeyler değiştirmek için çabalıyor. Yapar,yapamaz o ayrı ama güveniyorum daha doğrusu güvenmek istiyorum.
Adama neredeyse alti aydir destek veriliyor.
Disiplin diyor, sahada ki oyuncular kendi kafalarina göre lay lay lom takiliyorlar.
Disiplin diyor, kac aydir yönettigi takimin kalitesini gectim, taktik bir disiplini yok.
Degismesi gereken sadece oyuncu kadrosu degil, teknik direktör kadrosu da degismeli, kac aydir bu takima hic bisey veremeyen bir teknik direktör, ekime kadar da bisey veremez.

Daha geleli çok kısa bir süre oldu. Bu kadar tembel ve oyuncunun,hocadan üstün görüldüğü bir takımda işi çok zor. Maaş olarak Beşiktaş'tan uzak ara fazla vermemize rağmen aradaki hırs,istek,azim farkı trajıkomik.

Şu konuda netleşelim. Geleli kısa süre olmadı. Çok kısa süre hiç olmadı. Gayet erken, zamanında bir hamleyle geldi. Tudor geldiği zaman Dursun'un yaptığı en iyi hamle diye her yerde söyledim; forumda da belirttim. Evet Tudor'un Şubatta gelmesi harika bir hamleydi. Takımı tanımak ve yeni sezonun hazırlıklarını yapmak için çok çok zamanı vardı.

Devamlı hoca değişiminden, sorunun yönetimden kaynaklandığını ima etmişsin. Evet sorunun kaynağı yönetim. O konuda herkes hemfikir. Zaten fark ettiyseniz o sorundan herkes emin ki kimse konuşmuyor artık. Ama Tudor'a verilen şans, ona açılan bütçe, kısaca ona sağlanan imkan kimseye verilmedi. Prandelli'ye kaç oyuncu aldık, Reikerink'e hangi düzgün oyuncu getirdik. Milletin aşağıladığı adam çöplerle ligin ortasına getirdi (ben iyi demiyorum ama elindeki imkanlarla kapasitesiyle yapacağının en iyisini yaptık)

Ama Tudor'a hiç beklememize rağmen istediği oyuncular alındı. Alınıyor. Temmuz başında üç transfer cepteydi. Eldekilerle bile yeneceğin bir takım oluşturacağın süre de vardı elinde. Ama dün maçı izlediğimizde büyük bir fiyasko vardı. Dünkü maçın sorumlusu kusura bakmayın Tudor'dan başkası değil. Diyelim ki iş kazası. Ama maç sonunda yaptığı açıklamalara bakınca bu adamdan hayır beklemek çok iyimser bir tutum olur. Sneijder adını duyunca kaçarcasına uzaklaşmasını da unutmayalım. Bu karakterdeki bir adamdan bize hayır gelmez diye bir çıkarım yapmıyorum. Net ve emin konuşuyorum. Bu adamdan bize hayır gelmeyecek.

Hic katilmiyorum.

Tek sorun dursun cibiliyetsizi.

Bu kulup duygun yersuvatla bile sampiyon oldu yahu.

Adam hukuk profesoru. Futbol profesoru degil. Hic de anlamaz.

Ama iste Baskanin beyni olmasi yeter GS i sampiyon yapmasi icin.

O ayrı bir terane... Konu başlğı altında sürekli hoca değiştirilmesine içerleyen(sözde) Tudor destekçilerine o yazı...

Son düzenleme:
Seni çok desteklememe
rağmen acayip işler yapıyosun

Beni hayal kırıklığına uğrattın dün

Aynı duyguları yaşıyorum. Dün maç başlayana kadar Tudor'a sallayanlara kızıyor ve üzülüyordum. Ama bugün duygularım 180 derece değişti. Evet tek maçta ne yapamayacağını gördük. Rezalet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt