Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günlerdir farklı kelimeler ile anlatmak istediğim buydu, People Management. Koca koca adamların olduğu bir yerde bağırma çağırma ile hiç bir şekilde disiplin sağlayamazsın, aksine içten içe kendine düşman edersin. Bu akşam ki takımın olmayan mücadelesini, oyuncularının sahada kafalarına göre lay lom takılmaları, bütün bunlar pek iyiye işaret değil. Hazır ol, rahaat ile futbol takımı disiplin edilemez.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Bize oyuncular ile gecinmesini bilen, onlarin kafa yapisindan anlayan bir hoca lazim. Kisaca mental olarak oyunculara da birsey katabilmeli. Tabiki diger kriterler de onemli, iyi calistirmak, taktik analiz vs.

Burasi staj gorme yeri degil. Bizim hedeflerimiz belli. Ona gore de hoca getireceksin.

Ben sundan eminim, cunku futbolu 7 yasindan beri oynarim/takip ederim. Buyuk takimlarda buyuk oyuncularla gecinemeyen hocalar o kulupte basarili olamiyor. Disiplin sadece bagirmak cagirmak ile, sert bakmak ile saglanmiyor. Ingilizce de guzel bir kelimesi var bunun; People Management

Insanlari/Futbolculari yonetme konusunda zorluk cekiyorsa bir hoca, o takimdan hayir gelmez. Onlarda senin benim gibi bir insan sonucta, sadece kosmak ile cok calismak ile basari gelmiyor. Kafalar da yerinde olmali, herkesi idare edebileceksin, oyuncular sahada ne yapacagini bilmeli. Tabiki bunun icin de zeki oyunculara sahip olmalisin. Ama buyuk oyunculara da tabi, sonucta buyuk takimda buyuk oyuncular olur, 1+1=2 mantigi diyelim.

Ben Tudor da boyle bir kalite gormuyorum, kimse gormuyor cunku bu takimin ilerledigi yok. Transfer ile sadece problemlerin bir kismini cozebilirsin. Diger kisim hoca da bitiyor.

:005: :005:

Bize oyuncular ile gecinmesini bilen, onlarin kafa yapisindan anlayan bir hoca lazim. Kisaca mental olarak oyunculara da birsey katabilmeli. Tabiki diger kriterler de onemli, iyi calistirmak, taktik analiz vs.

Burasi staj gorme yeri degil. Bizim hedeflerimiz belli. Ona gore de hoca getireceksin.
Aynen öyle ve oyuncular ile gecinmesini bilen otomatik olarak oyuncuya dayalı sistem anlamına gelmiyor. Otoritesini kaybetmeden, oyuncunun saygısını kazanmasını bilen her teknik direktörün takımı herzaman daha başarılı olur ve disiplin de itaat ettirmeye gerek kalmadan otomatik olarak sağlanır.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Turu gecsek isleri yoluna koysak bile tudorun oyuncu degisiklerindeki skandala varan tercihleri aklima geliyor vakit kaybetmeden gitsin istiyorum.carole bu aksam hayatinin en rezil performansını ortaya koyuyorken neden cikmadi oyundan mesela?sinan gümüş etkisiz silikti en gec 60.da cikarirdi lig maclarinda bu mac 87.ye kadar beklemesi korkunçtu.yedeklerde donk tarik vs var ama hiçbirşey yapmamak kabullenmek izlemek garip..hala umudum var tudordan rövanşı alip kara bulutlari dağıtmalıyız

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ondan sonra ki hocalar onun enkazını devraldığı için kötü iken ondan dahi kötü göründüler tek farkları bu kötülük seviyesinde. Hamza'nın şansı insanüstü performanslar sayesinde gelen bir şampiyonluk ve kemik kadromuzun o sezon için daha genç ve diri olması başka hiç bir numarası yok.

Hic yoksa onda şans vardı bunların hicbir özellik yok. Badi Ekrem gibi adamları başımıza getiriyor. Yemin ediyorum sokakta birini takımın basına koysun bu kadar teknik hatalar yapmaz ciddi soyluyorum bunu.

Yav futbolun şartı gibi birşeydir neredeyse, hoca değiştiği ortamda o oynanan ilk maç var ya sahaya çıktığı ilk maç.. süper top oynanır. Bu uğursuzda o da yok yahu ilk maçını bile alamamıştı

bugun rezalet birsey izletti bize yok 2 hafta yok rakip sezonun ortasinda anlamam tudor. gecen sezonun sonuna dogru yakaladigimiz hafif momentum ucup gitti. sahaya cikardigi takim resmen gecen seneden sneijderin yerine sinani koyup cikip oynayin demis gibiydi. belhanda da olmayinca basi kopuk tavuk gibi oynadik. lan bari ortayi 3leseydik tolga - donk - selcuk bi meali olurdu planimizin. sonra gomisin cikmasina deginmek bile istemiyorum eger futbol disi bir sebeple cikardiysa bu otorite isinin bokunu cikariyor. sahada kalite gosteren tek topcu gomisti ki iyi oynayan bi takimda bu herif cok faydali olur bu belli. verkaclar, alip donusler falan 10 numara herifte. ha fit degil diye cikardiysa o da sacma. 20 dk daha oynayabilirdi heralde. takimdan gitmek isteyen sinan malini da nerdeyse 90 dk oynatmak da buyuk tezat. takimin en kotusu ve tek olumlu hareketi olmayan carolea nasil dayandi o da ilginc. en azindan mac icinde 3luye falan donseydin de bari birseyler degistirmeye calisiyor deseydik. gomis yerine eren mi takimi kurtaracakti. manyakca. su mac inancimin yariya inmesine sebeb oldu. su sacma takima elenirsek inanc falan kalmayacak. gerets gibi takimi elendirip sonra ligde samp yapacak td istemem. gerci bu topu oynatacaksa en iyi 4. oluruz. elenirsek zaten duramaz diger konuda da dedigim gibi. neyse su rezil mac buyuk hayal kirikligi oldu. bu herife bel baglamamak lazimmis

Bir takımın bekleri; linnes ve carole orta sahası; selçuk ve tolgaysa zaten 2-0 yenik başlanır bu beklere stoper mi dayanır isterse bonucci, ramos gelsin gene de gol yeriz bu orta saha da kaldığı sürece yaratıcı olamayız. Hocanın tek bir çaresi var 2 tane bek ve 2 orta saha transferi yoksa bu takım daha çok TD yer :oley:

Stoper olarak kalacaksa kalsın yoksa derhal yollanmalı.

44d894d9aca304afc5120d9ef3b6ab2b.jpg

The 2dor

yazıklar olsun artis bızde adam sanmıstık

Bu kulübün sorunu sürekli hoca değiştirmesi değil, sürekli boktan hocalarla yönetilmesi... Tudor da boktan bir hocadır. Koskoca Galatasaray'a Karabük'ün hocasını getirdiler(getirttirdiler). Hala Tudor'u savunan adamlar var inanılmaz yaa!!

Tudor devri bitti, sneijder ile gereksiz bir tartismaya girdi arti agir idmanlari futbolcularin isine gelmeyince onlarda tudoru yolcu etmek icin elinden geleni bu macta yapti. Lucescu gelir artik

Tudor devri bitti, sneijder ile gereksiz bir tartismaya girdi arti agir idmanlari futbolcularin isine gelmeyince onlarda tudoru yolcu etmek icin elinden geleni bu macta yapti. Lucescu gelir artik

sadece idman degil, burda baska islerde dönüyor.
de jong demedimi 25 kisi gidemez giderse 1 kisi gider diye ?
bu durum hala devam ediyor.
hedeflerine ulasmaya az kaldi.

Son düzenleme:
Bu kulübün sorunu sürekli hoca değiştirmesi değil, sürekli boktan hocalarla yönetilmesi... Tudor da boktan bir hocadır. Koskoca Galatasaray'a Karabük'ün hocasını getirdiler(getirttirdiler). Hala Tudor'u savunan adamlar var inanılmaz yaa!!

Hic katilmiyorum.

Tek sorun dursun cibiliyetsizi.

Bu kulup duygun yersuvatla bile sampiyon oldu yahu.

Adam hukuk profesoru. Futbol profesoru degil. Hic de anlamaz.

Ama iste Baskanin beyni olmasi yeter GS i sampiyon yapmasi icin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt