Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.443
- 22
- 523
futbolcular, takımı sabote ediyor bariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet dün sahada ki durum baska islerin döndügünü gösterdi gibi.sadece idman degil, burda baska islerde dönüyor.
de jong demedimi 25 kisi gidemez giderse 1 kisi gider diye ?
bu durum hala devam ediyor.
hedeflerine ulasmaya az kaldi.
Erkenden vedalaşmak lazım
Evet Ozan, öncelikle senin resmini değiştirerek başlamamız lazım.
Selçuk sinan carole oynatmayıp ısrarla transfer istese yada bu haysiyetsizlerin yerine alt yapıdan gençlere şans verse tamam tudorcu ol kardeşimdeBiliyorum herkes kızgın ama bir şeyler yazmak istiyorum.
Tudor'a her şeye ve herkese rağmen hala güveniyorum. Bu takım Terim gittiğinden beri sürekli teknik adam değiştirdi. Bu kadar istikrarsızlık ancak alt lig takımlarında olur. Bu kadar amatörce yönetilen bir üst seviye takım olabilir mi? Olursa bizim gibi olur işte. Kulüpte açık şekilde yönetilememe sorunu var.
Gelelim Tudor'a; Evet, dün istenilen oyunu sergileyemedik,rezil sonuç aldık. Hepsi kabul ama bir anda her şeyi yıkmak olmaz. Haftaya elensek bile bu böyle. 2005-06 sezonunun başında Tromsö'ye yenildikten sonra ortalık yangın yerine döndü ama Canaydın hem kendini,hem hocayı riske attı ve sezon sonunda 83 puan gibi inanılmaz bir puanla efsane şampiyonluk geldi.
Dursun'dan elbette böyle şey beklenemez. Dursun her zamanki gibi kendini kurtarmak için yine hocayı kovar. Hatta sırf taraftar istedi diye fosilleşmiş Lucescu falan gelir. Büyük ihtimal yine başarılı olunmaz. Kim ne derse desin, ben hala Tudor'cuyum. Anlık tepkilerle bir yere gelinmez.
Selçuk sinan carole oynatmayıp ısrarla transfer istese yada bu haysiyetsizlerin yerine alt yapıdan gençlere şans verse tamam tudorcu ol kardeşimde
Sahada yürüyen adama 85 dk tahammül eden bi insanı nasıl desteklersin.
E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biliyorum herkes kızgın ama bir şeyler yazmak istiyorum.
Tudor'a her şeye ve herkese rağmen hala güveniyorum. Bu takım Terim gittiğinden beri sürekli teknik adam değiştirdi. Bu kadar istikrarsızlık ancak alt lig takımlarında olur. Bu kadar amatörce yönetilen bir üst seviye takım olabilir mi? Olursa bizim gibi olur işte. Kulüpte açık şekilde yönetilememe sorunu var.
Gelelim Tudor'a; Evet, dün istenilen oyunu sergileyemedik,rezil sonuç aldık. Hepsi kabul ama bir anda her şeyi yıkmak olmaz. Haftaya elensek bile bu böyle. 2005-06 sezonunun başında Tromsö'ye yenildikten sonra ortalık yangın yerine döndü ama Canaydın hem kendini,hem Gerets'i riske attı ve sezon sonunda 83 puan gibi inanılmaz bir puanla efsane şampiyonluk geldi.
Dursun'dan elbette böyle şey beklenemez. Dursun her zamanki gibi kendini kurtarmak için yine hocayı kovar. Hatta sırf taraftar istedi diye fosilleşmiş Lucescu falan gelir. Büyük ihtimal yine başarılı olunmaz. Kim ne derse desin, ben hala Tudor'cuyum. Anlık tepkilerle bir yere gelinmez.