Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece idman degil, burda baska islerde dönüyor.
de jong demedimi 25 kisi gidemez giderse 1 kisi gider diye ?
bu durum hala devam ediyor.
hedeflerine ulasmaya az kaldi.
Evet dün sahada ki durum baska islerin döndügünü gösterdi gibi.
Herkes De Jonga, Sneijdere ve Brumaya odaklandi cünkü gazeteler onlarin ismini yazdi.
Ancak dün sahada ki oyuncularin hic mücadele etmemesi ve bir cok pozisyonda lay lay lom kendi kafalarina göre takilmalari, aslinda bütün takimin bu adami sallamadigi izlenimini birakti bende.

belhanda'nın bonservisine feguli+venkör alınsa, sneijder'de takımda kalsa bugün farklı şeyler konusuyor olurduk.

igor takımın içine daha da etti.

Tudor hocamın arkasındayız.

-GSC Igor Tudor Severler Derneği Başkanı Fuat Ekinci

Muhtemelen sezon bitti ama bu herif derhal kovulmalı, adam gibi bir hoca getirilmeli. Çok az da olsa düzgün bir hoca ve transferler ile toparlanma ihtimalimiz olabilir.

Eğer ben futboldan gram anlıyorsam bu adamla başarı falan gelmeyecek. Acilen ama acilen lig başlamadan bu adam gönderilmeli. Gelecek hafta mucizevi bir şansla turu geçsek bile Igor Tudor takımdan gönderilmeli.

Bazı şeyleri görmek için zamanın geçmesini beklemeye gerek yok. İlk maçtan adamın bileti kesilir mi? demeyin. Takıma şubat ayında geldi. Liderden 5 puan gerideydik. Ligi 4 sırada şampiyondan 13 puan geride bitirdik. Bu farkı da kabul ediyorum. Şampiyonluk zaten çok zordu. Kafasındaki sistemleri ligin içinde denedi; gelecek senenin planlarını yaptı. Göz yumduk.
Futbolcularla yatıp kalktı. Bruma'nın işe yaramaz! olduğu kanaatini getirdi gönderdi; Sneijder'in sistemine! uygun olmadığını söyledi takıma almıyor ve göndermeye çalışıyor. Yeni dinamik hızlı bir Galatasaray istiyorum diyor ve kafasındaki, listesindeki oyunları istedi. Çapsız beceriksiz dediğimiz yönetim bütün istediklerini aldı; almaya devam ediyor.

6 aydır başında olduğu köklü, imkanları sonsuz bir Galatasaray'da 19 Haziran'da sezon açılıyor. Israrla istediği üç transfer temmuzun başında takıma katılıyor. İstediği zaman istediği kadar antrenman fırsatı elinde. Tüm futbolcular hazır kıta. Hazır olmayanları büyük bir karakterlik örneği! göstererek kampa almıyor. Kimse sesini çıkarmıyor. Ama gelin görün ki asla ve asla mazareti olmayan ağır bir yenilgi alıyorsun. Kimse bu sonucu savunmasın! Bu yenilgiyi de kabul edelim! Peki maç sonu takındığı tavır ve ettiği sözleri duymazdan mı gelelim! Dalga geçer gibi açıklamalar yapıyor. Kendine güvenen bir duruşu! var ama söyleşi yaparken Sneijder'în adını duyunca kaçarcasına uzaklaşıyor. Söyleyin bu adamla başarı gelir mi!

Dün maçı izlemeye başlayınca şok oldum. Dilim nutkum tutuldu. Geçen seneden hiçbir farkı olmayan bir Galatasaray sahadaydı. Tudor hiçbir şey yapmamış.

Büyük konuşuyorum. Kendime de güveniyorum. Gelecek hafta turu geçsek bile Tudor'la hedefimizdeki hiçbir şeyi gerçekleştiremeyeceğiz. Ne Avrupa Ligi'nde gruplara kalabiliriz, ne de Türkiye'de hiçbir kupayı alabiliriz.

Son düzenleme:
Daha ilk maçtan tüm umudumu yitirdim bu adamdan. Teşhisi doğru koyuyor ama bir türlü doğru ilacı yazamıyor. Herhangi bir oyun planı yok, sahada ne olup bittiğini tam manasıyla okuyamıyor. Herşeyi geçtim takımda bir sinerji yok abi. B.ktan bir köy takımıyla maç yapıyorsun, basın toplantısında tercümanın suratı asık hocanın suratı asık sanırsın savaş çıkmış cepheden daha yeni dönmüşler. Yüzünde hep bir umutsuzluk ifadesi. İdmanları izliyorsun yine aynı, yüzü gülen tek bir kişi yok. Herkesin suratı asık. Sanki zorla çıkarmışlar gibi idmana.

Sneijder konusunu ayrı tutuyorum baska bir hocada olsa tudor gibi tavır alabilirdi ama diğer türlü disiplinli olacağım diye işin cılkını çıkardığı açık. En basitinden bir örnek, yahu senin futbolcun kamptan ayrılıyor bir gazetecileri dövmediğin kalmış adamlar bir hatıra pozu ve röp. istemişler neymiş efendim duygusallığa gerek yokmuş, sadece gs tv röp. yapabilirmiş. Bu nedir arkadaş.
Sen böyle davranırsan takım içinde nasıl sinerji yaratacaksın.

Ha tüm bunlara rağmen oyuncuların ekseri kısmı tarafından istenmediği bariz. Sanki hocayıda yemeye çalışanlar var gibi ama Tudou savunmak için bunu bahane edecek bir ortam yok şu an. Hoca neresinden tutsan elde kalıyor.

Hiç macera aramaya gerek yok. Bu ligin kimyasını bilen en iyi hocalar yerli hocalardır. Son bilmem kaç yılı baz aldığımızda bile bunu görebiliyoruz. Acilen yerli kurt bir hoca ile anlaşmalıyız.

Bu saatten sonra tek hedef 2018 olmalı. Aklı başında bir kişi çıkıp başkanlığa aday olmalı, şimdiden hocasıyla anlaşıp çalışmaları başlatmalı ve en önemlisi de bu başımızdaki uğursuzdan kurtulunmalı. Yoksa bu çapsız varken daha çok tudor, mancini, prandelli tartışır dururuz...

Biliyorum herkes kızgın ama bir şeyler yazmak istiyorum.

Tudor'a her şeye ve herkese rağmen hala güveniyorum. Bu takım Terim gittiğinden beri sürekli teknik adam değiştirdi. Bu kadar istikrarsızlık ancak alt lig takımlarında olur. Bu kadar amatörce yönetilen bir üst seviye takım olabilir mi? Olursa bizim gibi olur işte. Kulüpte açık şekilde yönetilememe sorunu var.

Gelelim Tudor'a; Evet, dün istenilen oyunu sergileyemedik,rezil sonuç aldık. Hepsi kabul ama bir anda her şeyi yıkmak olmaz. Haftaya elensek bile bu böyle. 2005-06 sezonunun başında Tromsö'ye yenildikten sonra ortalık yangın yerine döndü ama Canaydın hem kendini,hem Gerets'i riske attı ve sezon sonunda 83 puan gibi inanılmaz bir puanla efsane şampiyonluk geldi.

Dursun'dan elbette böyle şey beklenemez. Dursun her zamanki gibi kendini kurtarmak için yine hocayı kovar. Hatta sırf taraftar istedi diye fosilleşmiş Lucescu falan gelir. Büyük ihtimal yine başarılı olunmaz. Kim ne derse desin, ben hala Tudor'cuyum. Anlık tepkilerle bir yere gelinmez.

Bu insan bozuntusu hakkında- çünkü teknik direktör demeye dilim varmıyor- güzel bir yazı. Okuyun biraz öğrenin adamın maceralarını.

Bana göre ortada hiçbir başarısı yok iken ve hatta bu kadar şaibeli şeyler yaşamışken Galatasaray'ın başına getirilmesi fiyaskodur. İnsan yönetimini zorbalık ve kabalık olarak gören bu Hırvat köylüsü, takımı çok daha büyük kaosa sürükleyecektir.

Igor Tudor ve sancılı ayrılık hikayeleri

Tudor'a her şeye ve herkese rağmen hala güveniyorum. Bu takım Terim gittiğinden beri sürekli teknik adam değiştirdi. Bu kadar istikrarsızlık ancak alt lig takımlarında olur. Bu kadar amatörce yönetilen bir üst seviye takım olabilir mi? Olursa bizim gibi olur işte. Kulüpte açık şekilde yönetilememe sorunu var.

Gelelim Tudor'a; Evet, dün istenilen oyunu sergileyemedik,rezil sonuç aldık. Hepsi kabul ama bir anda her şeyi yıkmak olmaz. Haftaya elensek bile bu böyle. 2005-06 sezonunun başında Tromsö'ye yenildikten sonra ortalık yangın yerine döndü ama Canaydın hem kendini,hem hocayı riske attı ve sezon sonunda 83 puan gibi inanılmaz bir puanla efsane şampiyonluk geldi.

Dursun'dan elbette böyle şey beklenemez. Dursun her zamanki gibi kendini kurtarmak için yine hocayı kovar. Hatta sırf taraftar istedi diye fosilleşmiş Lucescu falan gelir. Büyük ihtimal yine başarılı olunmaz. Kim ne derse desin, ben hala Tudor'cuyum. Anlık tepkilerle bir yere gelinmez.
Selçuk sinan carole oynatmayıp ısrarla transfer istese yada bu haysiyetsizlerin yerine alt yapıdan gençlere şans verse tamam tudorcu ol kardeşimde
Sahada yürüyen adama 85 dk tahammül eden bi insanı nasıl desteklersin.

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selçuk sinan carole oynatmayıp ısrarla transfer istese yada bu haysiyetsizlerin yerine alt yapıdan gençlere şans verse tamam tudorcu ol kardeşimde
Sahada yürüyen adama 85 dk tahammül eden bi insanı nasıl desteklersin.

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Elde adam mı var kardeşim? Bende oralara transfer istiyorum zaten. Ya ben her şeyi geçtim, Haftaya 4-0 yensek her şey bir anda güllük gülistanlık mı olacak? Hayır ama her şey unutulacak.

Bu yüzden artık bu skorcu kafadan vazgeçilmeli. Bu kafayla hep Avrupa'daki takımlara özeniriz sadece. Neden bizde onlar gibi olmayalım? City onca kötü sonuca rağmen hala Pep'le devam ediyor mesela.

3 senedir sürekli hoca değiştiriyoruz zaten. Bir hocaya da sonuna kadar güvenelim, ne kaybederiz ki? Yeni gelecek isim de sihirli değneği olan biri olmayacak.

Dünkü maçtan sonra artık işin çok zor Igor Tudor çözülmesi gereken çok fazla sorunun var.

Ya rezil olacaksın yada vezir.. En çok merak ettiğim sneijder krizini nasıl çözüme kavuşturacaksın.

Sezon dünkü maç ile başladı çok fazla zamanın kalmadığını düşünüyorum. Her pozisyon ile ayrı ilgilenilmesi gerekiyor ve bunların uyumunu sağlamalısın.

Defans hattı çok kopuk gözüküyor buraya çok fazla zaman harcayacağını düşünüyorum. Defansı çözdün diyelim, Orta sahayı ne yapacaksın orada Selçuk gibi bir problem var.

Selçuk artık gelişme ve öğrenme aşaması durmuş bir oyuncudur. Bu vakitten sonra üstüne birşey koyabileceğini sanmam. Her yıl hatta her ay düşüşü devam edecektir.

Kanatlar ve forvet ise gol atamadıkça stres ve baskı altında kalacaklar.

En önemlisi taraftarı sezon başında soğutursan Ocakta 8-10 bin kişi ile içerde maç yaparsın dikkat et derim

Gelelim Tudor'a; Evet, dün istenilen oyunu sergileyemedik,rezil sonuç aldık. Hepsi kabul ama bir anda her şeyi yıkmak olmaz. Haftaya elensek bile bu böyle. 2005-06 sezonunun başında Tromsö'ye yenildikten sonra ortalık yangın yerine döndü ama Canaydın hem kendini,hem Gerets'i riske attı ve sezon sonunda 83 puan gibi inanılmaz bir puanla efsane şampiyonluk geldi.

Hocam sorunlu üç bölgene transfer yapıyorsun; ikisi sahada. Hayatında ilk defa Avrupa Ligi'nde oynayan bir takıma yeniliyorsun. Rica ederim Tudor için iyi bir teknik direktör demeyin. "Kalsın, bundan iyisi gelmez, Devamlı teknik direktör değiştiriyoruz işe yaramıyor" deyin hak verebilirim ama istediği oyuncuları sahaya süren bir Tudor'un ismini telaffuz edemediğimiz bir takıma yeniliyor oluşunu kabul edemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt