- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Hocadır dedik, Bir bildigi vardır bizi rezil etmez dedik. Sen bizi kepaze ettin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıca iyi kondisyoner yalanı da patladı. Dakika yetmiş bir bir, insan en azından hırs ile adrenalin ile kendini yer ısırır ama bunun çalıştırdığı oyuncularda o bile yok.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
iyi korumak için algılamadım samimiyetine inandım. Yav arkadaş bir bir olmuş, daha yirmi dakika var teknik direktörüne, takımına saygısı olan en azından hırs ile ısırır, yav rakibi ezmeyi geçtim sahada yürüdüler beraberlik golünden sonra. Rakibin kondisyonu umrumda değil ki, iki hafta kamp görmüş, üç haftadır çalışan takım hırs bile yapamadı golden sonra yürüdü arkadaş yürüdü.Kenan hocayi savunmak için yazmıyorum ama herifleri kondisyonla ezmek cok zor ligin ortasındalar ama taktik falan yok cıkın basın demiş bakalım istifa edecek mi
iyi korumak için algılamadım samimiyetine inandım. Yav arkadaş bir bir olmuş, daha yirmi dakika var teknik direktörüne, takımına saygısı olan en azından hırs ile ısırır, yav sahada yürüdüler beraberlik golünden sonra.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
bal olsun ne olursa olsun, gol dediğin bir tetikler bişey yapar, sahada yürüdüler ya, neredeyse bütün ikinci yarı hatta.O golü balıgına attık zaten takımda gsli futbolcu oldugunu sanmıyorum sabri bile mücadele ediyodu