Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocadır dedik, Bir bildigi vardır bizi rezil etmez dedik. Sen bizi kepaze ettin.

Ayrıca iyi kondisyoner yalanı da patladı. Dakika yetmiş bir bir, insan en azından hırs ile adrenalin ile kendini yer ısırır ama bunun çalıştırdığı oyuncularda o bile yok.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Kenan hocayi savunmak için yazmıyorum ama herifleri kondisyonla ezmek cok zor ligin ortasındalar ama taktik falan yok cıkın basın demiş bakalım istifa edecek mi

Çıkın çıkın şimdi de güzelleme yapın Tudor denen Hırvat pisliği köylünüze

Kenan hocayi savunmak için yazmıyorum ama herifleri kondisyonla ezmek cok zor ligin ortasındalar ama taktik falan yok cıkın basın demiş bakalım istifa edecek mi
iyi korumak için algılamadım samimiyetine inandım. Yav arkadaş bir bir olmuş, daha yirmi dakika var teknik direktörüne, takımına saygısı olan en azından hırs ile ısırır, yav rakibi ezmeyi geçtim sahada yürüdüler beraberlik golünden sonra. Rakibin kondisyonu umrumda değil ki, iki hafta kamp görmüş, üç haftadır çalışan takım hırs bile yapamadı golden sonra yürüdü arkadaş yürüdü.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Galatasaray kariyeri gayriresmi de olsa fiilen bitti şu andan itibaren.Daha takımın başında kalamaz bu dakikadan sonra.

iyi korumak için algılamadım samimiyetine inandım. Yav arkadaş bir bir olmuş, daha yirmi dakika var teknik direktörüne, takımına saygısı olan en azından hırs ile ısırır, yav sahada yürüdüler beraberlik golünden sonra.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

O golü balıgına attık zaten takımda gsli futbolcu oldugunu sanmıyorum sabri bile mücadele ediyodu

Savunulacak hali kalmadı.

Mustafa Denizliyi bile aratan hoca olmayı başardı bu maçtan sonra.

karaktersiz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hamza'nın bile balı vardı lan en azından sen dümdüz yoldan geçen adamsın. Yürü köyüne.

Ilk mactan sonra kovulmaliydi

Gec bile kalindi

Köy takimina elendi,oyuncularda tudor da hesap vermeli

belhanda geldide noldu lan hıyar ? 2 milyon euroluk takıma 2 maçta hücum edemedik yazıklar olsun

Dursun'un başkanlığı bu herifin hocalığından iyi.Yazıp yazıp siliyorum.Adi herif

Kaldığın kısa dönem boyunca

-Derbilerde gol atamadan yenildik, kepaze olduk
-Geldiğinde şampiyonluk şansımız vardı 2 hafta da yarıştan koptuk dalga geçtiğimiz tarihinin en rezil sezonlarından birini geçiren Fener ligi üstümüz de bitirdi.
-Sırf egon uğruna taraftarın sevgilisi Sneijder'i yollattın
-Yasin ve Selçuk'u kendine prens eyledin.
-Belhanda gibi vasat topçuya 10 milyon euro bonservis ödettin yıllık 3.350 milyon euro gibi fahiş fiyatı ödettin
-Gomis gibi 32 yaşındaki adama 5 milyon euro bonservis yıllık 4 milyon euro ödettin
-Maicon gibi bizim takımla alakasız bir topçuyu istedin.
-ÖFK gibi ptt liginde bile barınamayacak takıma bizi rezil ettin.

Kısacası TAKIMIN .....

DEFOL

Biraz onurun varsa basin toplantisinda ben bu isi beceremiyorum benden ancak beden egitimi hocasi olur diyip pilini pirtini daha bu gece toplayip köyüne dönersin.

vurur-y%C3%BCze-ifadesi-ak%C4%B1m%C4%B1n%C4%B1-hangi-mal-ba%C5%9Flatt%C4%B1_926181.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt