Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu malı ciddi ciddi isteyenler vardı forumda maalesef yönetim kadar taraftar da futboldan 1 gram anlamıyo

1500579200592.webp

sadece senin gitmen yetmez. dursunla mehmetle ayhanla hep beraber bu gece defolursunuz umarım.

Ne saçmalıyacaksın şimdi acaba çok merak ediyorum, hırvat köylüsü seni. Geldiğin güne lağlet olsun...

Bu belhanda ve maicona bu kadar paralar veren hırsızlar en adi orospu çocuğudur.
Bu selçuk,lines,yasin,sinan,carole,eren,tolga,ahmet gibi adamları bu takıma alan ve göndermeyen en adi orospu çocuğudur.

Dünya üzerinde böyle rezil bir takım kuran yoktur. Heleki verilen maaşlar tam bir skandal.Bu klüpde hırsız var. Bunun başka açıklaması yok.

Bu taraftardanda, bu başkan ve takımdan hiçbirşey olmaz.
Ben şunu anladım biz büyük takım falan değiliz.

Şu maçı seyretmek için neler yaptım ulan.
Hepsni geçtim bu orospu çocuğu ruhsuz sinan başta olmak üzere başkanından , kaptanına hepinizin olmayan şerefini sikeyim.

Ahmeti övenler sokun bir tarafınıza bu çapsızı...

Hadi güle güle..

sahada geziyor diye 15dk sonra brumayi cikaran kisi belhanda gibi ruh gibi dolasan birisine 90dk sabretti

Ulan belki yanıltırsın dedik ama yanıltmadın,bunu yalayanlar imparator diyenler hangi kafayla dedi şapkalarını önüne koyup düşünsünler.

Ilk mactan sonra kovulmus olsaydi belki de Turu gecmistik

Ahmet'i ilk macta yaptigi hatadan sonra oynatmasi skandal

Sen değil miydin geçen hafta turu geçecez bende diye söz veren ?

Geçemedin adam gibi istifa et diyecem ama adam olmadığını hepimiz biliyoruz.. Normalde buraya girip geçen haftaki gibi küfür edecektim sana ama yapmayacam gideceğin güne erteledim dur sen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt