Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam takımı motive etmek için öyle konuştu dün. Sonuçta adam mikrofon aramıyor konuşmak için, teamüllere göre basın toplantısı düzenlemesi gerekiyor ve maç öncesi takımı motive edecek konuşmalar yapıyor. Eleştirilecek çok yönü var ama bu kısım bence oraya girmiyor.

Motive etmek baska, Galatasaray böyle bir takima karsi elenemez demek baska.

Motive etmek baska, Galatasaray böyle bir takima karsi elenemez demek baska.

Ben açıklamasını okumadım ama bunu demesi bir şeyi değiştirmez. Kelime oyunu yapmıyoruz burada, adamın amacı açık olarak belli. Başka nasıl bir amacı olabilir ki?

Ben açıklamasını okumadım ama bunu demesi bir şeyi değiştirmez. Kelime oyunu yapmıyoruz burada, adamın amacı açık olarak belli. Başka nasıl bir amacı olabilir ki?

Abicim bak motive iyidir ama basin önünde bu kadari olmaz. Hele hele 4-0 da olsaydi yarin turu yine gecerdik, Galatasaray bu takima karsi elenemez, bu motive etmekten cikar, kendini begenmislige girer.

Dursun'u övmek için söylemiyorum ama Dursun'la Fener'den Türkiye Kupası'nı,Bjk'den Süper Kupa'yı aldık.Bu herifle derbi beraberliği bile zor alırız.Şu anda Tudor sorunu Dursun'dan daha büyük sorun bence.Dursun her türlü 2018 Mayıs'ı görecek.Bari yeni hoca getirsin de bu sezon bir şansımız olsun.
yerlı hoca mı ıstersın yabancı mı

Yerli isterim ama iyi yerlilerin hepsi de dolu.(Terim-Avcı-Ersun)Okan dışında alabileceğimiz adam yok.Onun da ne yapacağı çok belli değil.Mecburen yabancı alacağız.
su ersun hoca bostayken alacaktık bunların hıc bırı basımıza gelmeyecektı ıste

Abicim bak motive iyidir ama basin önünde bu kadari olmaz. Hele hele 4-0 da olsaydi yarin turu yine gecerdik, Galatasaray bu takima karsi elenemez, bu motive etmekten cikar, kendini begenmislige girer.

Hocam boşa tartışıyoruz bence bu konuyu ama yine cevap vereyim.

Kendini beğenmiş olarak göstermesinin hiçbir kazancı yok. Zaten topun ağzında olan bir teknik direktörsün, kendini bu amaç uğruna neden riske atasın ki? Ha doğru bir yöntem mi değil. Belki de rakip takımı daha da hırslandırıyorsun ama Tudor hırslı bir isim olduğu için böyle bir açıklama yapmış o kadar, abartılacak bir durum yok.

bu hırvat salatalığı için sneijderi satanlara soruyorum şimdi bu salatalığı tuzlayarak mı yersiniz yoksa tuzlamayarak mı

Hocam boşa tartışıyoruz bence bu konuyu ama yine cevap vereyim.

Kendini beğenmiş olarak göstermesinin hiçbir kazancı yok. Zaten topun ağzında olan bir teknik direktörsün, kendini bu amaç uğruna neden riske atasın ki? Ha doğru bir yöntem mi değil. Belki de rakip takımı daha da hırslandırıyorsun ama Tudor hırslı bir isim olduğu için böyle bir açıklama yapmış o kadar, abartılacak bir durum yok.
Senin fikrin öyle saygi duyarim.
Bir kazanci olmadi zaten, aksine kendi yükünü kendi agirlastirdi.
Galatasaray gibi bir kulübün basinda isen daha dikkatli olacaksin.
Yoksa böyle iki mactada sahaya bisey koyamazsan laflarin atlinda kalirsin.

Benim dusuncem :

Yönetim gitmez bu saatten sonra gitmesi de sadece zarar verir.

Kimse görevi almak istemez ve seçim sürecinde kaybedilen zaman sezonu tamamen yitirmemize yol açar.

Tudor kendisine verilen fırsatı kullanamadı. Verdiği sözleri tutamadı bir türlü fark yaratamadı .ancak önerdiği isimler kurmaya çalıştığı takım şablonu doğru. Sneijder ve bruma meselesi geç sezon ki soyunma odası kavgasından.kasimpasa mi neydi içerdeki. O an bruma ve sneijderi kaybetmiştik zaten.

En iyi oyuncularımızı satıp yerine daha kötüsünü almak yönetimin suçu. Daha elzem mevkiler beklememeliydi.orta saha ve bek transferleri acildi.Tudor'un bu konuda yönlendirici olması gerekirdi ancak kendisi türü geçmek için bu oyuncular yeterli demisti.

Tüm bunlara rağmen fernando imbula feghouli ve sol bek alınacaksa tudor'u desteklemek gerektiğini düşünüyorum.

Zaten batmışiz, madem öyle bu oyunculari alıp ne olacak görelim. Yönetim değişmesi ancak gelecek sezon sonu olabilir.

Lucescu ya da sıcak bakmıyorum. Luce bir ekip ile çalıştığında başarılı oluyor.ukraynadaki ekibini getirebiliyorsak ne ala yoksa denizli faciası gibi olur

Östersund hocası Potter, Tudor köylüsüne fena laf sokmuş ve demiş ki;

"Ben her iki takım arasında çok ciddi bir fark göremiyorum. GALATASARAY ligi Haziran'da kapattı ve hemen 15 gün sonra da açtı yani fizik bakımından çok fark edecek bir durum olduğuna inanmıyorum. Biz sahaya inanarak çıktık ve sonuna kadar mücadele ettik" dedi.

Ayrıca Tudor'a güzelleme yapan tayfa şimdiden Potter hoca için de çalışmaya başlasın derim,

eee ne de olsa bize td olmak için gereken tek krater bizi yenmesi dimi ?

Geldiği ilk günden beri diyorum.
Bize tek faydası giderken yanında dursunu da götürmek olur.

Yarın tekmeyi yemeden ne biliyorsan çik açıkla ve yanında yönetimi de götür.

Şunu artık ezberleyin:Anadolu takımlarından ne oyuncu alınır ne de hoca.

Twitter

tdu_2005.jpg
14744488802.gif

Basın toplantısını tekrar izledim de üzüldüm gerçekten. Eğer azcık gururu varsa valizini toplar sabah ilk uçakta köyüne döner.

Çok tempolu bir futbol oynuyoruz değil mi arkadaşlar.Sahada adeta basmadık yer bırakmadık adeta.Hatta kendisi futbolcuya dayalı düzeni bitirdi.Ulan bunları yazarken bile gülesim geldi valla.Hahahajajahh bu adamın bile fanları vardı ne oldu onlara.Hadi savunsanıza hocanızı.

Lenovo TB3-710F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

reis kaç ay oldu kaç maç oldu adam akıllı bir atak org. bile olmadı hani bütün takım yasin olsa bile bişiler olurdu. sadece can çekişme var nedendir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt