Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçma sapan td ler gelecekse kalsın istediği adamlar alınsın tekrar bir değişimi hele yönetimin gidip 1 ay bu fosillerin yeni başkan seçip transfer yapmalarını bekleyecek sabır yok

e4e44263d553ddd8b466c709892701df.jpg

Hırvat dilinde Tudor rezil rüsva demek galiba

Kesinlikle yetersiz,ama 1.st class bir hoca gelmeyecekse kalsin arkadas ,dursun bir defa daha kendisini taca atmamali,her seferinde hoca ve futbolcu yedikten sonra basa donuyoruz sorunun en buyugu divan kurulu uyeleri ile dursun sonra yonetim,daha sonra zaten ne teknik ekip kalir ne gereksiz çer çöp futbolcu bozuntuları

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasıl tempo nasıl tempo, gerçekten oynadığımız futbolda Sneijder' e yer yok !!!

Senin gibi hocanın da, seni getiren o başkan denen adamın da...

Sneijder' i yediniz adiler, geberin...

Yav arkadaşım tamam Tudor yetersiz de şu kadroda ne bekliyorsunuz Allah aşkına? Kanatın kanat değil bekin bek değil orta sahan orta saha değil. Yediğimiz goller bireysel hatalı daha ne diyim. Tudor gitse düzelecek mi oyunumuz yahu? bu takıma 10 transfer lazım 10

Nedense dünki basın toplantısından sonra hıncım azaldı bu köylüye. Dayak yediğini görmek güzeldi. Eğer gitmezse böyle çok basın toplantıları olacak.

rezalet bir geceden sonra, bu sezon mükemmel gececek diyen hocadan birşey beklemem. 2 gün önce bu tur bizim diyordun, simdi hazır degiliz falan filan..

yarın fb gelir 3-4 tane atar, fb bizim rakibimiz degil, hedefimiz ilk 4'e girip uefa avrupa ligine kalmak der.

derhal gönderilmeli.

Saffet Ulusoy : Bülent Korkmaz'ı cagirmislar. Ne için acaba hocalik mi, yardimci hocalik mi, yoksa ruh nasil geri gelir diye mi soracaklar.

Yav arkadaşım tamam Tudor yetersiz de şu kadroda ne bekliyorsunuz Allah aşkına? Kanatın kanat değil bekin bek değil orta sahan orta saha değil. Yediğimiz goller bireysel hatalı daha ne diyim. Tudor gitse düzelecek mi oyunumuz yahu? bu takıma 10 transfer lazım 10
4-5 tane genç oyuncuya sözleşme yaptılar. Ne yapacaklar bu çocukları? Kadro yetersiz deyip duruyorsunuz ama bizim bütün alt yapı milli takımlarda oynuyor. Sağ bek yok diyoruz u21 sağ beki asist yapıyor bilmem ne. Yani bahane üretmesinler. Kenara iki tane genç adam bile koyamayam köylünün teki işte. Hala Tarık ısınmaya gidiyor bu takımda.

Sneijder ile ego savasina girecegine adami kazansaydin, simdi turu almistik.

Basın toplantısını az önce izledim aynen şöyle bir konuşma yapıyor
Gazeteci: Galatasaray da hiçbir hücum organizasyonu göremedik ne hazırlık maçlarında nede bu maçlarda
Tudor: Topu üçüncü bölgeye tasıdıktan sonra hücumda futbolcuların bireysel yetenekleri hücumu belirler dedi.
Bunu söyleyen bi adam teknik direktör değildir en fazla kondisyoner olur.
Ne demek futbolcuların yetenekleri belirler o zaman herkes ileride öylece çakılı kalır ayağına gelen adamın bişey yapmasını beklesin o zaman Belhanda'ya maçta etkisizdi diye eleştirmek yersiz olur çünkü bir plan yok

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynen öyle. tudorun hücum organizasyonu sıfır. bu açıklamayı yapan bir hocadan fayda gelmez. geçen senelerde çok gol atan bir takımdık, bu sezon gol atmak bizim için lüks hale gelecek. rikiringin taktik bilgisi bunu ona katlar ama ondada disiplin ve kondüsyon sorunu vardı. riki+ tudorun iyi yanlarının birleşimi bir hoca bulmamız lazım.

Son düzenleme:
4-5 tane genç oyuncuya sözleşme yaptılar. Ne yapacaklar bu çocukları? Kadro yetersiz deyip duruyorsunuz ama bizim bütün alt yapı milli takımlarda oynuyor. Sağ bek yok diyoruz u21 sağ beki asist yapıyor bilmem ne. Yani bahane üretmesinler. Kenara iki tane genç adam bile koyamayam köylünün teki işte. Hala Tarık ısınmaya gidiyor bu takımda.
Böyle ciddi bir maçta hazır olmayan altyapı çocuğunu mu oynatacak? o zaman da neden çocuk oynattı diyecekler. Fizik kondisyonları yerinde mi ayrıca

Igor Tudor hoca olmadığını bir hafta sonra bizlere bir kere daha göstermiş oldu. Saha içindeki berbat Galatasaray herkesin malumu. Herkes ne kadar kötü olduğumuzu ve bu kötü takımın teknik anlamda en büyük sorumlusunun Tudor olduğunu zaten biliyor.

Maç sonunda basının karşısında anlattıkları Tudor ile başarının asla gelemeyeceğinin kanıtı olmuştur. Geçen hafta Sneijder adını duyunca Tudor'un topuklaması kendisi için başlı başına bir hezimetti.

Bu haftaya gelince:

'Durmadan özür diledi ve eksiklerin olduğunu gelecek 4-5 oyuncu daha geleceğini ve istediği takımı kuracağını söyledi. Yeterli zamanının olmadığını söyledi.'
Tudor geçeceksin bunları. 6 aydır takımın başındasın. Elinde bir öyle ya da böyle bir takım var. Ölüsünün Östersunds'u geçecek bir takım. Eğer sen gerçekten taktik anlamda iyi bir hocaysan hiç transfersiz geçen seneki takımla bu takımı elerdin. Ama gelir gelmez takımdaki işe yaramazları! gönderdin. İşine yarar oyuncuları bıraktın. Üç kritik bölgeye transfer gerçekleşti. Hem de temmuzun hemen başında. 30 gündür takımın başındasın. 20 gündür de dün maça çıkanlarla birlikte tam kadro antrenmandasın. Kusura bakma ama ancak senin gibi beceriksiz, çapsız bir hoca dünkü sonucu alabilirdi.

Sneijder'le ilgili olarak "Benim üzerimde başkan, sonra sportif direktör var. Ben gönderdiğim için gittiler zannedilmesin. Benim böyle bir gücüm yok." diyor. Sneijder'i geldiğin gün istemediğini açıkça söyledin. O kadar kontrolsüz şuursuz ki açık bir şekilde yönetime salladı. Bu açıklamalarından sonra yönetim ciddi anlamda teknik direktör arayışlarına girmiştir. En uygun zamanda bu yeteneksizi yollayacaktır sorunun baş mimarı olduklarını kabul etmeden.

Devamlı olarak ara ara "Galatasaray mükmemel bir takım olacak. Hep böyledir. Kazandığınızda çok iyi, kaybettiğinizde ise çok kötü hocasınızdır." dedi. Bu ne demek biliyor musunuz? N'olur bir şans daha verin. Şeker isteyen çocuklar bittiğinde bir şeker daha ister vermek istemezsiniz. Ama çocuk sevimli bir şekilde "bu son bu son bu son" der. O şekeri verirsiniz ve çocuk "bu son bu son bu son" diyerek bir şeker daha ister. Siz de yetişkin olarak o sonun gelmeyeceğini anlarsınız ve şekeri vermezsiniz. Igor da aynı örneğini verdiğim çocuk gibi. Ama bir fark var. Maalesef Igor sevimli değil.

bugün geçen seneden 3 farklı isim oynadı ve geri kalan 8 kişi son 2 sezondur bu kulübü yerlerde süründüren yeteneksiz ordusu ... tudor hatalı giden gitmiş başkası gelirse bunlar oynamaya devam eder diye korkuyorum en azından tudor bunları yetersiz buluyor bugün olanlar geçen 2 sezonun yansıması ve tamamına yakını futbolcularla en başta yönetimin hatasıdır ... hatası olmasına rağmen en az tudoru suçlarım ... hoca harcanırsa dursun göreve devam eder bu futbolcular da aynı düzeni sürdürür duygusal değil mantıklı davranılmalı
+1905

İlla ki suçu vardır. Ama alınan sonucun ağırlıklı suçlusu kendisi değil bence. Takım ortada, kadro ortada. Futbolcular, Tudor'u sabote ediyor gibi geliyor bana.

Bence hoca falan değil.

Geldiğinden beri bu takımı ileri taşıyacak bir hamlede bulunduğunu düşünmüyorum oyun olarak. Hatta daha geriye gittik.

Savunmayı düzeltir diye umut besliyordu kendisini isteyenler, zerre değişim yok şimdiye kadar bu konuda. Hadi bunu anlarım bir nevi savunmaya sadece Maicon dahil oldu şimdiye kadar.

Ama hücum yönümüzün iyice körelmesine sessiz kalamam. Tudor geldikten sonra gözle görülür şekilde geriye gittik hücum da. Hiç bir oyun planımız yok, oyuncular başı kesilmiş tavuk gibi resmen.

Ancak konuşsun dursun.

sent via GSC

Bir Hamzaoğlu'ndan birde senden nefret ettim. Göndersinler şu malı köyüne geri şu takımın başına adam gibi getirsinler birini. Şerefsiz herif.

Bence hoca falan değil.

Geldiğinden beri bu takımı ileri taşıyacak bir hamlede bulunduğunu düşünmüyorum oyun olarak. Hatta daha geriye gittik.

Savunmayı düzeltir diye umut besliyordu kendisini isteyenler, zerre değişim yok şimdiye kadar bu konuda. Hadi bunu anlarım bir nevi savunmaya sadece Maicon dahil oldu şimdiye kadar.

Ama hücum yönümüzün iyice körelmesine sessiz kalamam. Tudor geldikten sonra gözle görülür şekilde geriye gittik hücum da. Hiç bir oyun planımız yok, oyuncular başı kesilmiş tavuk gibi resmen.

Ancak konuşsun dursun.

sent via GSC

Şimdiye kadar 4 gol attık 3 'ü penaltı 1 'ini yanlışlıkla attık

Defans desen yine evlere şenlik

Orta saha filan göremiyoruz hiç

Bu hırvat zurnacısı da anca kenardan izliyor maçı

bugün geçen seneden 3 farklı isim oynadı ve geri kalan 8 kişi son 2 sezondur bu kulübü yerlerde süründüren yeteneksiz ordusu ... tudor hatalı giden gitmiş başkası gelirse bunlar oynamaya devam eder diye korkuyorum en azından tudor bunları yetersiz buluyor bugün olanlar geçen 2 sezonun yansıması ve tamamına yakını futbolcularla en başta yönetimin hatasıdır ... hatası olmasına rağmen en az tudoru suçlarım ... hoca harcanırsa dursun göreve devam eder bu futbolcular da aynı düzeni sürdürür duygusal değil mantıklı davranılmalı

Evet asıl suçlu Dursun; hedef saptırmıyoruz. Ancak en az suçlu Tudor değil. Rakibi doğal şartlarda her türlü yenecek oyuncular var. Dün sahadaki rezillerle bile çalışıp eleyebileceğin bir takım. 6 Aydır takımın başındasın. 1 aydır kamptasın. Kötü ve tecrübesiz (ama disiplinli) bir takıma eleniyorsun. Sonra da en az suçlu Tudor. Hayır efendim asıl suçlu

1) Dursun Özbek
2) Igor Tudor

Net!

Tudor'u beğenmiyorum aslında ancak şu aşamada değiştirilmesi taraftarı değilim.

Evet bizim oyuncularımız kalitesiz ve ötesi umursamaz tipler. Ancak köy takımına pozisyona giremeyecek kadar değil. 1 haftadır, maçın kaderinin Tudor'un kaderini tayin edeceği haberleri mutlaka futbolcuları etkiledi. Özellikle Selçuk gibi eski kafalı adamlar büyük ihtimalle Yasin, Sinan gibi apaçi tayfanın da desteği ile alenen sabote olmasa da "gönülsüz" oynadılar. Tudor gidince egemenliklerini tekrar alacaklar.

Yapacağı son ve tek şey bile olsa bu çeteci tayfa temizlenene kadar Tudor gibi gereksiz otoriter bir hoca dursun. Şimdi bu giderse "içimizden biri" muhabbetine birini getirirler o da çıkıp bunları baş tacı yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt