Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herhangi bir taktik bilgisi yok, ego dolu gereksiz bir adam. Ayrica sosyal iliskileri cok kotu, konusmayi bilmiyor, kultursuz.. Hirvatlarin servet cetin'iydi zaten.
max 6. haftayi gorur

Bunun kadar ve hatta iddialıyım bundan daha iyi hocalık yapmazsam bir şey bilmiyorum

Defol git lan Hırvat köylüsü pislik

Şimdiye kadar 4 gol attık 3 'ü penaltı 1 'ini yanlışlıkla attık

Defans desen yine evlere şenlik

Orta saha filan göremiyoruz hiç

Bu hırvat zurnacısı da anca kenardan izliyor maçı

Aynen öyle. Hic bir oyun plani yok adamin. Mal mal izliyor saha kenarindan, seni beni oraya dikseler biz de en az bu kadarini yapariz yani.

Şerefli olan istifa ederdi.

Mac öncesi basin toplantisinda bunlari söylemisti: "İlk maçı 2-0 kaybetmiş olabiliriz ama bunu tüm kalbimle söylüyorum, 4-0 bile kaybetmiş olsaydık bu turu geçeceğimize inanıyorum. Oyuncularım inanılmaz motive olmuş durumda. Çok iyi çalışıyorlar. Fiziksel olarak daha iyi bir takım göreceksiniz."

Gördük ne güzel turu gectigimizi. Bir de cikip 4-0 falan diyip ego kasiyor gerizekali.

Aynen öyle. Hic bir oyun plani yok adamin. Mal mal izliyor saha kenarindan, seni beni oraya dikseler biz de en az bu kadarini yapariz yani.

Tek bildiği orta sahayı geçtiğiniz anda topu şişirin ceza sahasına Maicon gider orta sahanın sağından orta açar Tolga-Selçuk orta sahanın ortasından içeri top şişirir sol kanat desen 0 kullanıyoruz Belhanda 'yı hangi görevde oynattığını daha çözemedim

Malesef bu adami savunmak icin degil ama ben hocanin en az suclu olduguna inaniyorum , dedikleri cok dogru , futbolda surekli hucum plani cizecegin basketbol gibi bir durum yok , her adami yerine koyarsin ,zaten bir oyun aliskanliklari , gecmisten birikimleri vardir

belhandaya al ver yap , selcuk a adama bas , gomise kafa vur diyecek degil .. aldirdigi adamlar da bir waow degil ama bu kadar da degil ..

ilk kez bir td ye uzuluyorum , adam kendi klubunu satip bir ideal ugruna buraya geldi , evet o yetenegi de olmayabilir ama 3 gibi bir surede klupteki yapi bu adami da oguttu

yani italyanindan hamzasina , sakin rikosundan egolu tudoruna , yok bu takima TD dayanmayacak

Tudor'u beğenmiyorum aslında ancak şu aşamada değiştirilmesi taraftarı değilim.

Evet bizim oyuncularımız kalitesiz ve ötesi umursamaz tipler. Ancak köy takımına pozisyona giremeyecek kadar değil. 1 haftadır, maçın kaderinin Tudor'un kaderini tayin edeceği haberleri mutlaka futbolcuları etkiledi. Özellikle Selçuk gibi eski kafalı adamlar büyük ihtimalle Yasin, Sinan gibi apaçi tayfanın da desteği ile alenen sabote olmasa da "gönülsüz" oynadılar. Tudor gidince egemenliklerini tekrar alacaklar.

Yapacağı son ve tek şey bile olsa bu çeteci tayfa temizlenene kadar Tudor gibi gereksiz otoriter bir hoca dursun. Şimdi bu giderse "içimizden biri" muhabbetine birini getirirler o da çıkıp bunları baş tacı yapar.

Hocam madem öyle açıkça Selçuk'u, Yasin'i istemediğini neden söylemiyor? Neden ima etmiyor. Bruma'yı geldiği hafta kadro dışı bıraktı (haklı olabilir belki tartışılır), Sneijder'i anlamsız bir şekilde oyundan alıp durdu. Yani o oyuncuları istemediğini yüksek sesle basının önünde söylemedi ama ima etti.
Bunun yanında 2 senedir tek bir katkısı olmayan Selçuk sakatlık ve ceza dışında daima kadroda oldu. O zaman Tudor'un samimiyetine neden inanalım! Hocam tek sıkıntı Tudor'un egolu ve kompleksli oluşudur. Selçuk oportünist biri. Tudor'un iktidarına ses çıkarmıyor; "sensin hocam" diyerek Tudor'un kırmızı listesine girmedi. Tudor da itaat eden oyuncu sevdiği için Selçuk'a göz yumdu. Selçuk ülkesinde hem a sınıf kategorisinde bir oyuncu, hem de kumaşı olan biri. Kalsın diyor. Ama o da Selçuk'un işe yaramaz olduğunu ilerleyen zamanlarda acı bir şekilde tecrübe edecek.

Mac öncesi basin toplantisinda bunlari söylemisti: "İlk maçı 2-0 kaybetmiş olabiliriz ama bunu tüm kalbimle söylüyorum, 4-0 bile kaybetmiş olsaydık bu turu geçeceğimize inanıyorum. Oyuncularım inanılmaz motive olmuş durumda. Çok iyi çalışıyorlar. Fiziksel olarak daha iyi bir takım göreceksiniz."

Gördük ne güzel turu gectigimizi. Bir de cikip 4-0 falan diyip ego kasiyor gerizekali.

Fasa fiso. Çocuk gibi. Hayalperest. Kesinlikle gerçekçi değil.

Bakın bu adam takımda kalırsa alacağımız her yenilgi sonrası bir bahanelere sığınacak "bu bir bahane değil ama" diyerek.

Şerefli olan istifa ederdi.

Şu anda istifa etmemesi lazım. Yerine gelecek isimlerin ilk işi kadro revizyonu durdurup Selçuk'tan filan faydalanmak olacak adım gibi eminim.

Hamza Hamzaoğlu şampiyonluk sonrası revizyon yapmadı bugünlerin temelini attı. Bırakalım Tudor yapsın ve gidecekse sonrasında yönetimi de götürsün. En azından sonrasında gelecek yönetim ve hocaya iyi kadro bıraksın. Bu kadro ve yönetim değişmeden hiç bir hoca başarılı olamaz.

Ona sorulmasi gereken soru suydu , geldiniz rize macinda olacak dediniz olmadi ,bjk maci dediniz olmadi , atiyorum kupa dediniz olmadi , 3 unculuk olacak dediniz olmadi , derbi fb maci dediniz olmadi, ostersunsd dediniz o da olmadi

surekli vaad veriyorsunuz ama gerceklesmiyor ,simdi seyirci size nasil inanir

bunu soracaklardi ..

Taktik falan yokki ortada, fizik olarak da iyi değiliz fizik olarak onlardan daha önde olma imkanımız da yoktu zaten biz futbolcu kalitesiyle kazanabilirdik bunu onu da başaramadık.

Taktiği geçtim tempo ve motivasyon da yoktu. Basın mensupları az bile saydırdılar.

Niye veryansın ediyosunuz yahu dursun başgan takımda korkunç uyum var derken bugünü tahmin etmeliydiniz kaldı ki başganım yalan da söylememiş yani uyum sizce de korkunç değilmiy di:hat::oley:

Taktik falan yokki ortada, fizik olarak da iyi değiliz fizik olarak onlardan daha önde olma imkanımız da yoktu zaten biz futbolcu kalitesiyle kazanabilirdik bunu onu da başaramadık.

Taktiği geçtim tempo ve motivasyon da yoktu. Basın mensupları az bile saydırdılar.

Keyiften dört köse oldum dün gece kisa süreligine o basin toplantisinda bu herifin caresizligini ve köseye sikistirilmasini görünce.

Şu anda istifa etmemesi lazım. Yerine gelecek isimlerin ilk işi kadro revizyonu durdurup Selçuk'tan filan faydalanmak olacak adım gibi eminim.

Hamza Hamzaoğlu şampiyonluk sonrası revizyon yapmadı bugünlerin temelini attı. Bırakalım Tudor yapsın ve gidecekse sonrasında yönetimi de götürsün. En azından sonrasında gelecek yönetim ve hocaya iyi kadro bıraksın. Bu kadro ve yönetim değişmeden hiç bir hoca başarılı olamaz.

Bir gorus bu , diger bir gorus de , hamza belki kucuk olsun benim olsun modundaydi , ama o kucuk icerisinde de basariliydi , bugun o gunleri de mumla aratan adamlarla ugrasiyoruz

hamza hic gitmese bugune kadar kalsa , gelenlerden daha mi kotu durumda olurduk ?

Ben hamzanin takiminin atleticolarla ugrasacagini dusunmuyorum , basaramazdi belki , ama gozumuz cok buyuk istedi , hamza herhalde son 2 seneki performansin da bir sekilde onune gecerdi

yerlici , oyuncu dostu muamelesi gordu ama terim-albayrak-durust 3 lusunun de birinci taktigi buydu zaten .. neden terim diyen tonla adam var

bize bu mancini prandelli tudor riko sistemleri gitmiyor iste , kac kez daha degistirip deneyecegiz

Etseydi ama yönetim kabul etmeseydi.

Basın toplantısında çıkıp iki maçta sizce ne yapılabilirdi diyebiliyorsa armanın önemini anlamamış demektir. Nedense yerini de sağlam görüyor.

Bir gorus bu , diger bir gorus de , hamza belki kucuk olsun benim olsun modundaydi , ama o kucuk icerisinde de basariliydi , bugun o gunleri de mumla aratan adamlarla ugrasiyoruz

hamza hic gitmese bugune kadar kalsa , gelenlerden daha mi kotu durumda olurduk ?

Ben hamzanin takiminin atleticolarla ugrasacagini dusunmuyorum , basaramazdi belki , ama gozumuz cok buyuk istedi , hamza herhalde son 2 seneki performansin da bir sekilde onune gecerdi

yerlici , oyuncu dostu muamelesi gordu ama terim-albayrak-durust 3 lusunun de birinci taktigi buydu zaten .. neden terim diyen tonla adam var

bize bu mancini prandelli tudor riko sistemleri gitmiyor iste , kac kez daha degistirip deneyecegiz

Hamzanın Allah belasını versin tamam mı be-la-sı-nı. Bu cenabetlikte onun da payı var, gittiği yer iflah olmadı.

Zaten bugün bu durumda olmamızın baş mimarı Hamza'nın kendisidir kadronun iskeletini bozup Bilal Jem ile telafi etmeye çalışması ile geri dönüşü olmayan bir sürece soktu bizi hala toparlayamıyoruz anca belki bu sezon artık adam alabileceğiz oraya. Elbette daha kötü durumda olurduk, Osmanlıspor bile kadro planlamasına güvenmediği için sezon başlamadan dehledi o vasıfsızı bunu öngörebilecek yönetim biz de olmadığı için maalesef bugün bu durumdayız. Bursa'da kadro kurdu Bursa yıllar sonra küme düşüyordu neredeyse. Hamza'nın o saydığın adamlarla kıyaslayabileceğin hiç bir teknik taktik vasfı yok Tudor'dan tek farkı daha şanslı olması.

Adana,Antep veya Eskişehir'den birine yol almasını dilerim.

DFPo9tTXUAA56qb.jpg

En büyük suc tudorun istedigi kadar zırvalasın ama kardesim bizim kadroda leşogluleş o linnes carole nedir ya bırak galatasarayı yeni malatyada anca oynar bunlar.Bomboş pozisyonda icerde bekleyen üc kisi varken hickimsenin olmadığı yere orta yapıyorlar inanılır gibi değil hele o yasin ve sinan mac boyunca bitane dripling yapmazmısın arkadaş nasıl kanat oyuncusu olmuş bunlar aklım almıyor.Bitane kaleye düzgün sutumuz bile yok.

Biz bu hale bigünde gelmedik.Hep yanlıs transfer yanlış baskan ve yanlıs t.d secimleri bitirdi bizi.

Koskoca kulübün bitane futbol aklı yok.Kayserisporun antalyanın var ama bizim yok.

Imkan olupta bu kadar berbat yönetilen baska bir kulüp yoktur heralde dünya üzerinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt