Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.443
- 22
- 523
Bu adama güvenmek istiyorum ama galiba yanıldık):
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayiliyorum boyle klise yorumlara,e adamlar Sneijder i da savundu o zaman iyi ki gonderildi mi demek lazim,evet Tudor Galatasaray hocasi olamayacagini gosterdi su ana kadar katiliyorum bundan sonra degisirmi cok umitli de degilim ancak asil sorun yonetim yoksa tudor gider mudor gelir,dursun Emery gelse harcar onun icin olan olmus sabredecegiz. Belki hatirlamazsiniz 1.Terim senesinde fenere dort sifir kendi sahamizda kaybettigimizde neler yazildi ki o zaman sosyal.medyada yoktu.Ne kadar leş bir herif olduğu Fblilerin savunmasından belli.
12 Numara .org- @12numaraorg 3 sa.
Bu yapılan gazetecilik değil; soytarılık, seviyesizlik ve aptallıktır. Özel hayata tecavüzü gazetecilik diye meşru gösteriyorsunuz. Yazık!
FanatikOnaylanmış hesap @fanatikcomtr
Tudor'un Östersunds kutlaması!Tudor'un Ostersunds kutlaması! …
![]()
Bayiliyorum boyle klise yorumlara,e adamlar Sneijder i da savundu o zaman iyi ki gonderildi mi demek lazim,evet Tudor Galatasaray hocasi olamayacagini gosterdi su ana kadar katiliyorum bundan sonra degisirmi cok umitli de degilim ancak asil sorun yonetim yoksa tudor gider mudor gelir,dursun Emery gelse harcar onun icin olan olmus sabredecegiz. Belki hatirlamazsiniz 1.Terim senesinde fenere dort sifir kendi sahamizda kaybettigimizde neler yazildi ki o zaman sosyal.medyada yoktu.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunun maç sonrası olduğunu kim biliyor arkadaş veya rezil bir Fanatik senaryosu olmadığını kim biliyor,Hangi karalama haberi olsa inanan bi taraftar topluluğu var.Nevzat denen herif Sneijder gitmek için 4.5 istiyor derken bile inanıyordu millet,şu tip bir haberede inanıyor bu taraftara çoğu şey müstehak açıkçası.Ki tatile çıkmasında bir sorun yok ama bunun manipüle çabasına kanmamak gerekir
Adamın sakallara bakarsan anlarsın... Adam uzun süre sonra sakallarını kısaltmıştı.