Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başlığın "sözde teknik direktör" olarak degistirilmesi yerinde olabilir.

Gitsin köyünde güneslensin Hirvat hiyari.

yönetim gitmeden bu adamın gitmesini isteyen herkes takıma ihanet eder. Hamza gitsin dedik,Denizli gitsin dedik,Riekerink gitsin dedik,Tudor gitsin diyoruz ama bu yönetim hala devam ediyor. Ekrem Memnun ve Ergin Ataman gibi basketbol takımlarına altın çağını yaşatan isimleri küstürdüler,yolladılar. .

Yok arkadaş bu yönetim gitmeden gitmesini istemiyorum. Kim ne derse desin. Hedef şaşırtmaktan başka şey değil gitmesini istemek.

Ayrıca tatil yaparken çekilmiş fotosu gazeteci ahlaksızlığıdır. Kimsenin fotoğrafını gizli gizli çekemezsin. İstediğin kadar sevme ama yanlışa yanlış de. Sevdiğin bir ismi çekse gazeteciye küfürler edersin ama sevmediğin biri olunca onu suçla olmaz. Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez. Önemli olan yaptığı işte başarılı olması.

Ne kadar leş bir herif olduğu Fblilerin savunmasından belli.

12 Numara .org-‏ @12numaraorg 3 sa.
Bu yapılan gazetecilik değil; soytarılık, seviyesizlik ve aptallıktır. Özel hayata tecavüzü gazetecilik diye meşru gösteriyorsunuz. Yazık!

FanatikOnaylanmış hesap @fanatikcomtr
Tudor'un Östersunds kutlaması!Tudor'un Ostersunds kutlaması!

DFT9_DSXcAEVu2_.jpg

Bu teknik direktör görünümlü şovmeni göndermeyerek sezon bizim için başlamadan bitmiştir geçmiş olsun

Ne kadar leş bir herif olduğu Fblilerin savunmasından belli.

12 Numara .org-‏ @12numaraorg 3 sa.
Bu yapılan gazetecilik değil; soytarılık, seviyesizlik ve aptallıktır. Özel hayata tecavüzü gazetecilik diye meşru gösteriyorsunuz. Yazık!

FanatikOnaylanmış hesap @fanatikcomtr
Tudor'un Östersunds kutlaması!Tudor'un Ostersunds kutlaması!

DFT9_DSXcAEVu2_.jpg

Bayiliyorum boyle klise yorumlara,e adamlar Sneijder i da savundu o zaman iyi ki gonderildi mi demek lazim,evet Tudor Galatasaray hocasi olamayacagini gosterdi su ana kadar katiliyorum bundan sonra degisirmi cok umitli de degilim ancak asil sorun yonetim yoksa tudor gider mudor gelir,dursun Emery gelse harcar onun icin olan olmus sabredecegiz. Belki hatirlamazsiniz 1.Terim senesinde fenere dort sifir kendi sahamizda kaybettigimizde neler yazildi ki o zaman sosyal.medyada yoktu.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bayiliyorum boyle klise yorumlara,e adamlar Sneijder i da savundu o zaman iyi ki gonderildi mi demek lazim,evet Tudor Galatasaray hocasi olamayacagini gosterdi su ana kadar katiliyorum bundan sonra degisirmi cok umitli de degilim ancak asil sorun yonetim yoksa tudor gider mudor gelir,dursun Emery gelse harcar onun icin olan olmus sabredecegiz. Belki hatirlamazsiniz 1.Terim senesinde fenere dort sifir kendi sahamizda kaybettigimizde neler yazildi ki o zaman sosyal.medyada yoktu.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor en az Dursun kadar büyük bir sorun.Hatta Tudor'un hocalığı Dursun'un başkanlığından daha kötü denilebilir.

Fenerliler Sneijder'i ne zaman savundu?

Terim ilk senesinde Fener'e 4-0 yenildiğinde daha 4. haftaydı ve Fb ile aramızda sadece 2 puan fark vardı.Şu anki kadar durumumuz kötü değildi bence.Zaten o maçtan 1 hafta sonra Fb'nin 1 puan önüne geçmişiz.

Avrupa kupalarına ilk defa katılıp karşılaştığı ilk rakip Galatasaray olan bir köy takımına elendikten sonra takımın başındaki hoca böyle resim veriyorsa diyecek hiçbir şey kalmıyor. Ben Galatasaray'ın hocası olsam ve takımın başında böylesine hezimet yaşayıp nasıl oluyorsa bir şekilde görevde kalsam en az 1 ay boyunca Florya'dan çıkmaz oyuncuları da çıkartmazdım. Çünkü bu yaşadığımız mağlubiyet normal kabul edilebilecek bir şey değil. İşte Galatasaray'ın geldiği nokta maalesef budur.

Millet Trömsö falan diyor da yaşadığımız bu hezimet yanında Trömsö faciası zafer gibi kalıyor. Trömsö olayında bizim dışımızda mevzularda vardı. UEFA kurallarına göre Trömsö'nün o bataklık haline gelmiş sahasında maç yapılamaması gerekiyordu lakin UEFA bu hatayı yaptı ve maçı oynattı. 2. maç ofsayttan gol yedik ve çıkaramadık. Bunlar mazeret olamaz elbet tamam da Östersund maçı için ne denilebilir? Kıç zoruyla attığımız gol dışında golümüz, ah bu da kaçar mı diyebileceğimiz pozisyonumuz yok. Ve beyefendi sahil kenarında birasını yudumlarken basına poz veriyor. Yazık...

Baya kötü hoca ama basının linç kampanyasından sonra destekleyesim geldi bu adamı.Dursun'a 1 kelime etmeyen y.vşaklar bu adamı şamar oğlanına çevirmiş bütün ihaleyi bunun üstüne yüklemeye çalışıyolar

Sene içinde ekstra antreman diye ağlayıp takımda huzursuzluk yapan adam bir zahmet yaşanan rezaletlerden sonra bu tarz fotoğraflar vermesin. Ne oldu şimdi bizim için sezon bitti o zaman galiba tüm rakipler hazırlık yaparken kamplarda bizimkiler tatil yapıyor.

Ya adam istediğini yer içer bize ne? Keşke afiyet olsun diyebilsek sadece bizi bu duruma soktuğu içi ona iyi dilekte bulunmak istemiyorum ama hala hocamız ve başarılı olmak zorunda kendisi içinde.

Şimdi sorarlar adama maç yenildin diye izin gününde oyuncun hakkını kullanmak istediğinde güya ona bilenip mağdura yatan adam büyük bir travmanın ardından bu şekilde keyif yapamaz kardeşim. Ne basın ne profesyonellik ile karşılık verin. Bu olay rezilliktir ve lami cimi yok bu herif tez zamanda defolup gidecek...

Milletin keyfi yerinde. Havuz başında bira keyifleri, telefonda şakalaşmalar falan.

Bunun maç sonrası olduğunu kim biliyor arkadaş veya rezil bir Fanatik senaryosu olmadığını kim biliyor,Hangi karalama haberi olsa inanan bi taraftar topluluğu var.Nevzat denen herif Sneijder gitmek için 4.5 istiyor derken bile inanıyordu millet,şu tip bir haberede inanıyor bu taraftara çoğu şey müstehak açıkçası.Ki tatile çıkmasında bir sorun yok ama bunun manipüle çabasına kanmamak gerekir

Son düzenleme:
Bunun maç sonrası olduğunu kim biliyor arkadaş veya rezil bir Fanatik senaryosu olmadığını kim biliyor,Hangi karalama haberi olsa inanan bi taraftar topluluğu var.Nevzat denen herif Sneijder gitmek için 4.5 istiyor derken bile inanıyordu millet,şu tip bir haberede inanıyor bu taraftara çoğu şey müstehak açıkçası.Ki tatile çıkmasında bir sorun yok ama bunun manipüle çabasına kanmamak gerekir

Adamın sakallara bakarsan anlarsın... Adam uzun süre sonra sakallarını kısaltmıştı.

Adam gibi takımı yönetebilsen istersen kokain iç umurumda değil de kadro bok püfür diyeceğine brumayı hemen satmayın sneijderee izin vermeyin önemli maçımız var ondan sonra satın Gönderin desen. Gerçi senin egon buna müsaade etmez değil mi hırbo herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt