Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.998
- 16.597
- 2.648
Futbolu yeniden icat ediyor bu Neandertal adam. Köy takımına rezil olduk yahu... Temmuzda elendik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynısını ben yazacaktımYa adamin hirsli oldugu bilinen birsey zaten
Karabuk döneminde taktik olarak da gayet iyiydi ama bizde ne yazik ki olmadi hucum planimiz yok
Galatasaray'in büyüklügü altinda eziliyor ne yazik ki,3'lu oynasam beni öldürürsünüz diyor basina mesela.
Basini kafasina takmamasi lazim teknik taktik konularda,Genc bir teknik adam oldugunu unutmamak lazim tabi
Kağan Koç' Alıntı:
hamza,denizli,jor bunların hepsi kötü t.direktördü daha doğrusu bizim seviyemizde değillerdi ama bu hırdavat hem kötü t.direktör, hem karaktersiz, hem egolu,hem sabit fikirli. başımıza tam bi bela aldıkBunu diyecegim hic bir zaman aklima gelmezdi ama bu adam Hamza dan daha mal bir teknik direktör.
Hamza'yi burada en az seven kisilerden birisi olmama ragmen Hamza'yi bile özletiyorlar bana. Düsünün yani.
İstikrarlı bi abiymişpaok 17 galibiyet 17 beraberlik 11 mağlubiyet
hajduk split 12 galibiyet 5 beraberlik 7 mağlubiyet
karabük 8 galibiyet 3 beraberlik 10 mağlubiyet
böyle bi t.direktöre güvenen yönetime ve taraftara Allah akıl fikir versin. lige de bunla başlayın bi sezonu daha çöpe atın müstehak size