Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolu yeniden icat ediyor bu Neandertal adam. Köy takımına rezil olduk yahu... Temmuzda elendik

Hocaya karşı hala umutluyum, linnes, carole, tolga, yasin, sinan ve başta selçuk tarafından içerden hocayı yıkmak için bir girişim var. Hoca basın toplantısında çok sinirlendi belki de bu nokta şampiyonluk için dönüm noktası sayılabilir sonuçta adamı delirttiler ve adam resmen lig başlayınca hepinizden hesap soracam demeye getirdi. Böylesi hırslanmış ve sinirlenmiş bir hocayı harcamamak lazım hatta şampiyonluk yolunda en önemli 2 unsuru bulunduyor. Şu 6-7 kişilik çeteden kurtulup transferlerle top oynatmaya başlasın o zaman takım içinde sabote edenleri çok daha net görücez zaten basının sabote etmeye çalıştığı bariz belliydi 1 ay önce semih ilk 11 selçuk lider olarak düşünüyor diye yazan basın şimdi de o mevkilere transfer geleceğini yazıyorlar :asd22:

Son düzenleme:
Başımızda en kral hocada olsa biz bu boktan takımla yine elenirdik. Önündeki adama pas atamayan heriflere onlarca para döktük mecburluktan alternatifi olmadığı için elinde kötünün iyisini 11'e sürüyor adam. Bence Sneijderi gönderdi diye bu kadar nefret etmek yersiz daha kendi takımını oluşturamadı bile henüz kendini kanıtlayamadı.

Ayrıca oyuncuya dayalı düzeni istemeyen bizdik bu adam bu düzeni bozmak için çabalıyor işte. Selçukuda mecburluktan oynatıyor bakın görün orta sahaya iki transfer gelsin onuda kesecek.

Hadi yallah köyüne git Hırvat hıyarı.

sent via GSC

Ya adamin hirsli oldugu bilinen birsey zaten

Karabuk döneminde taktik olarak da gayet iyiydi ama bizde ne yazik ki olmadi hucum planimiz yok

Galatasaray'in büyüklügü altinda eziliyor ne yazik ki,3'lu oynasam beni öldürürsünüz diyor basina mesela.

Basini kafasina takmamasi lazim teknik taktik konularda,Genc bir teknik adam oldugunu unutmamak lazim tabi
aynısını ben yazacaktım

Yanlış zamanda aldık. Daha kendini geliştirme evresinde. Min 3 sene daha büyük takım çalıştırma kapasitesine sahip değil. Nasıl konuşacağını bilmiyor. Ama ortada Hamza, Bülent korkmaz isimleri geçtiği için kendisi tercihimdir

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Madem kendini sabote eden futbolcular oldugunu düsünüyor onlari hic birsekilde oynatmiyacak. O oyuncunun yedeki cok kötü olsa bile onu oynatacak. Yönetime ve futbolculara tepki vermek icin.

paok 17 galibiyet 17 beraberlik 11 mağlubiyet

hajduk split 12 galibiyet 5 beraberlik 7 mağlubiyet

karabük 8 galibiyet 3 beraberlik 10 mağlubiyet

böyle bi t.direktöre güvenen yönetime ve taraftara Allah akıl fikir versin. lige de bunla başlayın bi sezonu daha çöpe atın müstehak size

Bunu diyecegim hic bir zaman aklima gelmezdi ama bu adam Hamza dan daha mal bir teknik direktör.

Hamza'yi burada en az seven kisilerden birisi olmama ragmen Hamza'yi bile özletiyorlar bana. Düsünün yani.

Bunu diyecegim hic bir zaman aklima gelmezdi ama bu adam Hamza dan daha mal bir teknik direktör.

Hamza'yi burada en az seven kisilerden birisi olmama ragmen Hamza'yi bile özletiyorlar bana. Düsünün yani.
hamza,denizli,jor bunların hepsi kötü t.direktördü daha doğrusu bizim seviyemizde değillerdi ama bu hırdavat hem kötü t.direktör, hem karaktersiz, hem egolu,hem sabit fikirli. başımıza tam bi bela aldık

Hala muslera ile tartışmamış olmasına inanamıyorum.

Rezil uefa yenilgisinden sonra muslera beni sabote ediyor demesini beklemistim.

Hırvat sığırı diye boşuna demiyorlar... Seni bu takıma getirenin ben...

Igor Tudor Östersunda karşı elenince: Arkadaşlar bu gerçekleri yansıtmıyor, elimizdeki malzeme bu, aldanmayın bu skora.

Igor Tudor Sneijder hakkında: Sneijder 2 sezondur bu takımda da ne oluyor? Takım başarısız.

Kendine gelince takım kötü, Sneijdere gelince takımın yapısı ve kalitesizliği söz konusu olmadı, Sneijder sorumlu oluyor. Yorum sizlerin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt