Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
İnanç mı yoksa yapılan transferler sebebi ile mi?Sen basarili olacaksin hoca baska yolu yok!
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnanç mı yoksa yapılan transferler sebebi ile mi?Sen basarili olacaksin hoca baska yolu yok!
Terim bikac ay nakidi ezsin renkdas bakalim ne yapacakRahatladık mi?
Terim gelmeyeceğini işaret etti
Istedigi transferler gelirse bence basarisiz olma sansi yoktur... Zirt pirt TD degistirme taraftarida degilim.İnanç mı yoksa yapılan transferler sebebi ile mi?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
ben basarili oldugunu ve olacagini düsünmüyorum.Istedigi transferler gelirse bence basarisiz olma sansi yoktur... Zirt pirt TD degistirme taraftarida degilim.
Not: Uzerine Luce gelsin isterim ama...
Istedigi transferler gelirse bence basarisiz olma sansi yoktur... Zirt pirt TD degistirme taraftarida degilim.
Not: Uzerine Luce gelsin isterim ama...
Tecrubelerini aktarir, hatalarini soyler ne bileyim bi mentor gibi dusun...Üzerine luce gelince ne yapacak Allah aşkına gece gece merak ettim bi yaz.
Bencede basarili degil ama insaAllah olacakben basarili oldugunu ve olacagini düsünmüyorum.
Ayrica üzerine Lucescu olayi, böyle seyler Türkiyede yürütülemez.
Tecrubelerini aktarir, hatalarini soyler ne bileyim bi mentor gibi dusun...
Akli varsa sallar ve o haberleri bende okudum forumda fakat bi gazetecinin soyledigi galiba. Zenithten Veya luceden bi aciklama varmi?Çok pozitif düşünüyon renktaş.Bence tudor sallamaz bile onu.Zaten bunamış diyorlar luce için hastalığı varmış.
Maalesef cok hain bir yönetim ile calisiyor. Hala Östersunds macindan sonra, güvenlerini yenilemeyen bir yönetim kurulu var. Isi cok zor... Gönderilir ve Terim gelirse, belki bir degisim olabilir. Ancak gönderilir, ve yerine x bir hoca gelirse yine bosu bosuna silbastan yapmis oluruz. Yönetim yönetim olsa, tüm spekulasyonlarin önüne gecip, destek mesaji vererek, arkasinda dururdu. ama hepsi pipi boyu sukadar ı herifler.