Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rahatladık mi?

Terim gelmeyeceğini işaret etti

ne çok severdim kendisini futbolcu olarak

Dursun olacak herif onunda içine etti. Defol ulan Dursun

People Management: 0,0

Adam idare edemiyor kimseyi, şampiyon mampiyon olamaz bu herif. 2-3 seneye meseleği bırakır aha buraya yazıyorum!!

Bunu kovmaliyiz, bunun kaldigi her an basari ihtimali gittikce düser.

Maalesef cok hain bir yönetim ile calisiyor. Hala Östersunds macindan sonra, güvenlerini yenilemeyen bir yönetim kurulu var. Isi cok zor... Gönderilir ve Terim gelirse, belki bir degisim olabilir. Ancak gönderilir, ve yerine x bir hoca gelirse yine bosu bosuna silbastan yapmis oluruz. Yönetim yönetim olsa, tüm spekulasyonlarin önüne gecip, destek mesaji vererek, arkasinda dururdu. ama hepsi pipi boyu sukadar ı herifler.

Maalesef cok hain bir yönetim ile calisiyor. Hala Östersunds macindan sonra, güvenlerini yenilemeyen bir yönetim kurulu var. Isi cok zor... Gönderilir ve Terim gelirse, belki bir degisim olabilir. Ancak gönderilir, ve yerine x bir hoca gelirse yine bosu bosuna silbastan yapmis oluruz. Yönetim yönetim olsa, tüm spekulasyonlarin önüne gecip, destek mesaji vererek, arkasinda dururdu. ama hepsi pipi boyu sukadar ı herifler.

igor 4-5 cephede birden savaşan osmanlı devleti gibi değilmi şuan taraftar basın belki yönetim oyuncular :D

Riekerink'in gönderilme zamanı hatalı. Gönderildikten sonra yerine getirilen kişi, üzerinde yeterince düşünüldükten sonra getirilmiş bir kişi değil. Galatasaray, şu an kıra döke öğrenmeye çalışan bazı kişilerin elinde. Böyle bir tabloda ciddi ve kalıcı bir başarı ortamının sağlanması çok zor. Hangi kadroyu kurarlarsa kursunlar bu düşüncem değişmeyecek. Liyakat sisteminin işlemediği yerde kaos ve başarısızlık daim olur.

taraftar sosyal medya üzerinden hergün yerden yere vuruyor. fırsat bilen medya ise taraftarın ağzına bal çalmak için tudoru kötüleyip TD haberleri veriyor. İdare etmek kelimesinin sözlük anlamını bilmeyen yönetici güruhuda gaza gelip hocayı yolluyor. İki senedir senaryo bu kimse kusura bakmasın en büyük suçluda bence taraftar (gereksiz evham yaratıp baskı kuranlar için söylüyorum) Hocanın verdiği sinyaller pek olumlu değil Tudoru savunamam ama sezon başı hocayı yollarsak güldüğümüz kuşların durumuna düşeriz.
şunu hepimiz biliyoruz ki sokağında saygı görmeyen işletmeci çalışanından saygı görmez. taraftar ve medya gelen hocaları her zaman başarısızlığın sebebi olarak görmemiz oyuncularda hocaya saygı ve klube olan bağlığını ve inancını zedeliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt