Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu herif bide sneijder oyun planıma uymuyor demiş herhalde yönetime.Ulan senin oyun planın yokki sneijder uysun.

Bu takım futbolcuların yeteneği kadar oynar, Tudor'un pek katkısı olacağını sanmıyorum.

Bu leş heriften kurtulmamız lazım hazır gelen Gomis ve Belhanda'nın hali ortada

Fernando ve Ndiaye sadece bunla 2 gün çalıştı ve nasıl oynadıkları ortada acilen bu oyuncuları çöpe çevirmeden Tudor dehlenmeli

yanındaki teknikdirektör ibaresi değişmeli

ne bileyim kondisyoner eski stoper felan olabilir.

3-4 sene icerisinde takim oturur mu I.T.

yoksa futbolcular yaslanadi kadroyu genclestiricem diye yeniden mi sure istersin

Sanssiz ve belkide kariyeri boyunca "loser" olabilecek bir potansiyal belirlemeye basliyorum kendisinde. Hertha bu maci kazandi, ama mac boyunca 2 pozisyona girip, iki de gol atti. Demek istedigim, rakipler kacirmiyor pozisyon karsisinda. Biz de 3-4 pozisyona girip, bir tane gol attik. Eren o derece kaliteli bitirmese, onu da atamayacaktik. Ancak mesele de bu degil. Az pozisyon verip, biraz daha fazla pozisyon bularak, sampiyon olamaz bu takim.

Hücum oynatacam ileride pres oynatacam dedi, ama savunma cok fazla geride bekledigi icin, ön alana yigilamiyoruz. Kopukluk var saha icerisinde. Riekerink ile de hücumu asaga yukari oynayabiliyordu takim. Tudor bu oyun anlayisi ile devam ederse, kaleye gitmemiz de bir okadar zorlasir. Topu kaptigimiz anda da, yeterince kreatif degiliz. Bu net hocanin oyun anlayisindan kaynaklaniyor.

Östersunds macinda, takim su an montaj halindedir dedim, dogrudur. Su an ise araba neredeyse tamamlanmis durumda. Ancak Tudor bu arabayi basari ile sürecek, ustaliga sahip gözükmüyor. En azindan su asamasinda kariyerinin. Ayni zamanda icinde de maalesef bir loser potansiyali görüyorum, iyi bir hoca olsa bile, sikinti olabilir bu.

Su an karma bir takim var, ve takim su an kazanmasi icin kurulmus. Yönetimin uzun vadeli bir plani yoksa Tudor ile, nekadar iyi olursa olsun, böyle karma bir oyuncu toplulugundan basarili bir takim yaratmanin, hocanin ustaligina bagli oldugunu bilmeliler.

Tudr dissiplinli ve tavissiz bir adam, bu yönlerini de cok sevdim. Ancak bu is bir bakalim, görelim 3-4 hafta ile olmaz. Ya kendisi ile 5 sene devam edeceksin, ya da bastan itibaren girmeyeceksin. Cünlü bu takim ilk haftalarda net olarak zorlanacak gibi duruyor. o zaman hoca degistirmenin bir faydasi olmaz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt