Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 5 haftada 13 puan alıp güven tazeleyecek diye düşünüyorum. Umarım dediğim gibi olur.

Sportif açıdan başarısız olsa da onun döneminde alınan topçuların hepsi seviyeyi yükselten topçular
En azından ondan önceki hoca gibi yönetimin kölesi değil.

DHFjF7zXUAA-3vF.jpg

İnşallah gorur,takimi düşündüğüm ve medyadaki zirtapozlarin sevinmesini istemedigim icin basarili olmasını cok istiyorum yoksa kendi umrumda degil.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zerre isik ve umut vermiyor geldiginden beri renktas. Yoksa bana ne bu heriften ben Galatasarayin basarisini isterim, geldiginden beri hic bir hedef macta istenileni alamadik. Hatta gol dahi atamadik bu maclarin cogunda.

Uzun zamandır böyle bir kadro kimsenin elinde yoktu şu an çok iyi oyuncular transfer edildi ne yapacağını çok merak ediyorum umarım başarılı olur takimimiz için

Umarım muhteşem bir sezon geçirir bu adam kötü gitse mutlu olacak bir ordu var gibi duruyor,Bu ordu niye Sabri,Chedjou,Hakan,Semih,de Jong,Cavanda gibi adamlar takımdalar,takım yenilenmeli diyen kişilerdi.Zaten bu tarz durumlarda bir geçiş süreci olur ama bu adama o hakkı bile vermeyecekler gibi gözüküyor.Biraz zorlanılır sezon başında sonra üstüne koya koya gidilir normalinde.

Valla kurdugu kadro icin tesekkur edip yollanmali !

Tabii Asamoah , leandro veya vida, sol acik ve forvet aldirdiktan sonra ! ;)

Zerre isik ve umut vermiyor geldiginden beri renktas. Yoksa bana ne bu heriften ben Galatasarayin basarisini isterim, geldiginden beri hic bir hedef macta istenileni alamadik. Hatta gol dahi atamadik bu maclarin cogunda.

Eski kadroyla Riekerink de atamadı Bjk maçı haricinde.Kendi kadrosunu görelim bir de.

Riekerinkli ekibimiz Turkiye Kupasi ve Super Kupa'da da gol bulmustu

İşin ucunda kupa oldu mu Tudor'la da buluruz diye düşünüyorum,ligde yoksa ikisinin de derbi/hedef maç performansı aynı eğer olay ikisinin kıyasıysa.

Galatasaray 0-0 Fenerbahçe
Galatasaray 0-1 Beşiktaş
Beşiktaş 2-2 Galatasaray
Galatasaray 0-1 Trabzonspor
Galatasaray 1-2 Başakşehir
Fenerbahçe 2-0 Galatasaray

2-2'lik maç dışında Riekerink ile de alayına yenilmişiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt