Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luce mi lan o

DHXlpzAVYAArOZy.jpg

takım kötü oynar, başarısız sonuç alırsa tudor yüzünden; takım iyi oynar sahada fırtına gibi eserse kendisinin hiçbir payı yok, zaten kadro çok iyi (!)

Hırvat Güzeli Hocam. başarıdan başarıya koşarız İnşAllah.

1 maçla morinho ilan edilen ilginç şahıs.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takıma sadece kondisyon yüklemeye devam ederse sezon ortasında bir ileri 2 geri giderek son 2 sezonu tekrar yaşarız. Hatta direkt 2009-2010 sezonunu yaşarız.

Ancak taktik bilgisi varsa ve biraz oyunculara göre bir taktik geliştirip, ritim tutturursa Belhanda-Badou-Gomis-Fernando 4'lüsü takımı uçurabilir ileride.

Yine de takıma acilen sol bek + stoper lazım.

Stoperden kastım Maicon'dan daha iyisi. Maicon en kötü yabancı transferimiz bence. Maicon'un yanına onu idare edebilecek Tomas tarzı, Çek-Hırvat-İtalyan tarzında bir adam lazım.

Basarili olmasini, sampiyonluk kupasini kaldirmasini, düsmanlarimizi catlatmasini, cok istiyorum.

Kesinlikle,dun yine cok bilmisler Tudorbkesin şampiyon olamaz diyorlardi Rike de tuttu ya her isimsiz ayni onlar icin ,eminim Simone ,Klopp ilk bize gelse ayni seyi derlerdi,sirf suratlarini gormek adina basarili olsun istiyorum
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor takimdaki bu oyunculari istemiyorum diyerek, komple temizleten ilk hoca. Birak Tudor gibi acemi, bu tarz bir yaklasim ile Fatih Terim dahi olsan, bocalarsin. Yada Denizli, nesterden bahsetti takimin basina geldiginde, neye güvendiyse. Orada da kapsamli bir transfer plani vardi. Sonra FFP bir mektup yolladi, transfer olmadi, ve rezil oldu Böyük mustafa.
Sonuc olarak her hoca, oyuncularina tabi dir. Sonuc anlaminda, istemedigin adamlar ile cikacaksin maclara. Topcular da koyun degil, cakaldir. Iyi bir sinerji olusamaz kolay kolay.

Sistem degistirmesi, oyunculari domine etmeye, ezmeye calismasi ile kisa vadede cok kontraproduktiv basladi. Ama simdi orta vadede, kurdugu yeni kadro ile neler yapacagini merak ediyorum.

Net olarak cesur bir hoca. Bu toplara kolay kolay kimse girmez...

----------------------

Riek ile Tudor arasindaki farki... Rieke "hoca yetistiriyoruz" diyerek tahamül edenler, 53 yasinda adam oldugunu unutuyordu. Tudor gercekten genc, 38, bu yasta top oynayanlar var. Emre. B yasinda neredeyse.

Koskoca takimi yedi, umarim daha doymamistir, ve raskiplerimizi de yer Reis.

Benim aklım hala Östersunds maçlarında. Elendiğimize inanamıyor ve en büyük hatanın Tudor olduğunu düşünüyorum. Lig başladı ilk maçı aldık. Fenerbahçe maçına kadar 8'de 8 yaparsak kafamdaki Tudor imajı yenilenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt