Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
futbol fakiri detected2 galibiyetle yine methiyeler dizilmeye başlanmışgeçen seneden tek farkı elindeki kadronun iyi olması.Yoksa yaptığı değişlikler falan yine aynı derecede felaket.Üst düzey maçlarda yaptıklarıyla elimizdeki maçı verdirme potansiyeli çok fazla.Sadece iyi bir antrenör.Teknik direktör değil.Bir de sadece önde basarak maç falan kazanamazsın bütün sezon boyunca.Bir yerde patlar lastiğin.O yüzden farklı şeyleri de denemesi lazım
Bizim Östersunds kadrosu ile Mourinho ne yapar ?2 galibiyetle yine methiyeler dizilmeye başlanmışgeçen seneden tek farkı elindeki kadronun iyi olması.Yoksa yaptığı değişlikler falan yine aynı derecede felaket.Üst düzey maçlarda yaptıklarıyla elimizdeki maçı verdirme potansiyeli çok fazla.Sadece iyi bir antrenör.Teknik direktör değil.Bir de sadece önde basarak maç falan kazanamazsın bütün sezon boyunca.Bir yerde patlar lastiğin.O yüzden farklı şeyleri de denemesi lazım
futbol fakiri detected
futbol fakiri detected
Ben Ostersund maçından bahsetmedim ki.O maç yeterince konuşuldu zaten.Ben de şuandaki kadroyla yendiğimiz iki takımı yenmek için takımın başında Tudor'un olmasına gerek var mıydı derim.Tudorluk bir olay yok yani şuana kadar.Şu kadroyla yenmesi gereken takımları yendi.Esas maçlar 9-15. haftalar arası.O zaman bu konuyu tekrar okuyacağız her beraber.Bakalım Tudorluk olaylar olunca kendisi nasıl tepki verecekBizim Östersunds kadrosu ile Mourinho ne yapar ?
Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ������