Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep şikayet ama çözüm üretmeye gelince herkes sıfırın yukarısına çıkamıyor, tipik Türk insanı işte.
Neden, sabote ettigini düsündügü oyuncularin yerine genc oyuncular.
Presin macin geneline yayilmasini daha iyi yönetebilmek, mesela saha icinde bunu organize etmesi icin oyuncular görevlendirilebilir.
Takimin sezonu en erken acan olmasina ragmen kondisyonunun hala yeterli olmamasina ben taraftar olarak care üretemem.
Ama bu konuda tudoru tam anlami ile elestiremem, ndiaye, fernando, bunlar takimlarinda ne gibi bir hazirlik dönemi gecirdiler bilmiyorum.
Defanstaki hava toplarina yine keza ben cözüm üretemem ve bu yeni bir sorun degil aslinda.

Peki bak kötü niyetle sormuyorum, sence daha erken degil mi?

Daha önce kötü niyetle mi soruyordun? :)

Mesele erken olup olamaması değil, burada durum değerlendirilmesi yapılıyor. Artıları da var eksileri de sonuçta kimse ilahlaştırmıyor ama siz de adamı şeytanı taşlar gibi sürekli taşlıyorsunuz. Yapın yapmayın demiyorum etkiniz bu forumdan daha öteye geçemez ama durum değerlendirmesi yapan insanlara saldırmayın sürekli. Şu an iyiye iyi, kötüye kötü demekten daha makul bir durum yok. Ne sürekli iyi demek ne de sürekli kötü demek bir kazanç sağlamaz.

Eleştir..

Hocanın eksikleri var de.

Oyuna müdahale etmede gecikiyo de

Herşey için erken ama takımda görünen bi yükseliş için hocanın hakkının verilmesinden yanayım. İleri ki zamanlarda hataları olursa yine eleştiririz ama hakkını verelim.
Ben sahsen zaten böyle yapiyorum, eksiklerini dile getiriyorum ama takim son iki macta iyiydi diyorum.
Ama Tudoru henüz daha basarili bulmuyorum, cünkü bir tarafta Avrupadan elenme, diger tarafta su ana kadar iki lig macinda iyi futbol, terazide Avrupa daha agar basiyor.

Son düzenleme:
Daha önce kötü niyetle mi soruyordun? :)

Mesele erken olup olamaması değil, burada durum değerlendirilmesi yapılıyor. Artıları da var eksileri de sonuçta kimse ilahlaştırmıyor ama siz de adamı şeytanı taşlar gibi sürekli taşlıyorsunuz. Yapın yapmayın demiyorum etkiniz bu forumdan daha öteye geçemez ama durum değerlendirmesi yapan insanlara saldırmayın sürekli. Şu an iyiye iyi, kötüye kötü demekten daha makul bir durum yok. Ne sürekli iyi demek ne de sürekli kötü demek bir kazanç sağlamaz.
Yok beni yanlis anlamamasi icin yazdim onu.
Adem, ben sahsen son mesajlarimda öyle yapiyorum ama yinede temkinliyim.
Ve yine ekliyorum, takim son iki macta iyi onaydi ama Tudoru ben hala basarili bulmuyorum.
Cünkü Avrupadan elenmek gercekten cok koydu, iki mac ile unutamam.

Bir de şu var. Oyuncu kalitesizliği ve yetersizliği o kadar had safhadaydı ki yapılan transferler böyle bir etki yarattı. Evet, kötü futbolcular gelmedi. Hepsi belli bir seviyenin üzerinde Ama 7-8 futbolcusu değişen bir takımın bu kadar kısa süre içerisinde kompakt bir futbol oynamasını beklemek iyimserlik olur. Bence Tudor bu işi beklenenden önce gerçekleştirdi. Ayrıca olay dönüp dolaşıyor kaçınılmaz gerçekle yüzleşmek zorunda kalıyoruz. Belirli bir para harcamadan kaliteli futbol oynamak artık mümkün değil. Müthiş bir altyapı takımı da olmadığımıza göre buna mecburduk. Geçen sene bitik futbolcularla alınan sonuç aslında bir başarısızlık değil. Yapılan yanlış transferler de olmasa idi şu an kadro derinliğimiz çok daha iyi ve kaliteli hale getirilebilirdi. Ama zararın neresinden dönülürse kardır. Artık bu saatten sonra belirli bir kalitenin altındaki futbolcuları bu klübün kapısından içeri sokmamak lazım. Kriterler çok önemli çünkü bizim asıl hedefimiz şampiyonlar liginde oynamak.

başarı için dursun başkanımın suratındaki yağları bile yalarım ben ya tudor da başarılı ve savunuyoruz işte

başarısız olursa odunla kovalarız zaten

Çok abartıyorsunuz Yasin, Selçuk, Eren falan bu ligde yedek bile olamayacaksa kimi alacaksın yerli yedek olarak? Toplasan kaç tane oyuncu var yerli olup yedek olabilecek?
Valla Eren iyi bir yedek. Ona lafım yok da, Yasin geçen oyuna girdi herif bu kafayla yedek bile olamaz. Sırf zarar. Selçuk skoru tutma anlarında faydası olur anca. Kıçını dayayıp faul filan alır. Fegh ve As takıma monte edilince elimiz çok rahatlıyacak. Maç içinde gerekirse Linnes'i sol beke alıp Asamoah'ı orta sahaya çekebiliriz. Fegh sağa geçince Garry de sola geçer. O zaman Tolga yedek olur. Yani elimizde orta saha için yedek olarak Tolga-Koray-Asamoah-Selçuk olacak ki orta saha için baya yeterli bir rotasyon olur. Bu yüzden işte Asamoah transferi çok önemli.

Ama gel gelelim, kanat rotasyonumuz çok ama çok zayıf. Hatta yok gibi bir şey. Birtek Yasin var elimizde, onun da durumu ortada.

Kandırılmak değil. Çok sabırsızız. Malum Dursun başkanın kredisi çok az çünkü uzun bir süredir işler iyi gitmiyor. Taraftarın tahammülü kalmadığı için böyle oldu ama futbolda başarıyı yakalamak kolay olmuyor. Doğru işlerin yapıldığına insanları inandırmak gerekiyor önce. Kredi kazanmanın öncelikli yolu buradan geçiyor. Ayrıca futbol acımasız bir meslek. Skor iyi olmadıkça homurdanmalar da olacaktır. En iyi döneminizde olsanız bile alınacak bir mağlubiyet veya beraberlikte tepkiler oluşacaktır. Şu an görünen Tudor'un en azından bir oyun şablonunu oynatmak istediği ve kendi seçtiği futbolcularla bunu kısmen de olsa başarabildiği. Bu yüzden şu an onu desteklemek en doğrusu olacaktır. Nihai değerlendirme sezon sonunda zaten yapılacaktır.

Süreç zaten çok kötü yönetildi. Bu yüzden Dursun Özbek'e hala kimse güvenmiyor. Çıkıp delikanlı gibi önümüzdeki 2 sene başarı beklemeyin deseydi bu kadar yüklenilmez taraftar ve yönetim arasında güvensizlik olmazdı.

Tudor'u da izleyip değerlendireceğiz. İstediği tüm futbolcular alındı. Şimdi söz onda. İki haftadır neredeyse hatasız; az hatayla oynadık. Umarım her şey güzel olur.

Valla Eren iyi bir yedek. Ona lafım yok da, Yasin geçen oyuna girdi herif bu kafayla yedek bile olamaz. Sırf zarar. Selçuk skoru tutma anlarında faydası olur anca. Kıçını dayayıp faul filan alır. Fegh ve As takıma monte edilince elimiz çok rahatlıyacak. Maç içinde gerekirse Linnes'i sol beke alıp Asamoah'ı orta sahaya çekebiliriz. Fegh sağa geçince Garry de sola geçer. O zaman Tolga yedek olur. Yani elimizde orta saha için yedek olarak Tolga-Koray-Asamoah-Selçuk olacak ki orta saha için baya yeterli bir rotasyon olur. Bu yüzden işte Asamoah transferi çok önemli.

Ama gel gelelim, kanat rotasyonumuz çok ama çok zayıf. Hatta yok gibi bir şey. Birtek Yasin var elimizde, onun da durumu ortada.
Sırf kıç dayayıp 10 dakika geriye ve yana top tepsin diye 3 milyon lira harcayıp bir futbolcuyu yedekte bekletmektense altyapıdan bir evladımızı a takımına monte etmeye çalışmak çok daha mantıklı. Skor zaten 1-3 olmuş. Selçuk girse ne olur girmese ne olur? Genç bir çocuk girse oyuna çok daha faydalı olur.

Eren ve Yasin eyvallah da Selçuk bu ligde yedek bile olamayacak kadar kötü durumda.

Okay'ı mı 5 milyon euroya alıp yedek bırakacağız? Oyuncunun potansiyeli var hoca oturup konuşacak senden şu şekilde faydalanıcam diye oyuncu da buna göre davranacak. Ligde öyle başka alternatif de yok belki Tolgay olurdu o da son dönemde kötü hem de sözleşme uzattı.

Yedek oturacak daha iyi adamlar bulmamız pek olası değil.

Selçuk bence toparlayacak formayı geri alabilmek için. Yedekte durmasının bir sakıncası yok.

Okay'ı mı 5 milyon euroya alıp yedek bırakacağız? Oyuncunun potansiyeli var hoca oturup konuşacak senden şu şekilde faydalanıcam diye oyuncu da buna göre davranacak. Ligde öyle başka alternatif de yok belki Tolgay olurdu o da son dönemde kötü hem de sözleşme uzattı.

Yedek oturacak daha iyi adamlar bulmamız pek olası değil.
Yasin neyse ama Selcuk bir yedek oyuncu icin cok fazla para aliyor.

Kötü oldugu dönemde elestirildi tamam dogru yapildi da su ortamda bok atmak sacmalik hic kusura bakmayin

Yanlis yaptigi isler olunca veya kötü sonuclarda tabiki elestirilecek ama birlik beraberlik olunan ve güzel futbol oynadigimiz bir dönem yok efendim defans yapamiyor takim oyuncu degisiklikleri kötü demek yanlis,art niyetli olmayin.

Daha önce yazdiklarinizi unutarak yorumlayin,bi insanin fikir degismesi kadar normal birsey yok

Kötü oldugu dönemde elestirildi tamam dogru yapildi da su ortamda bok atmak sacmalik hic kusura bakmayin

Yanlis yaptigi isler olunca veya kötü sonuclarda tabiki elestirilecek ama birlik beraberlik olunan ve güzel futbol oynadigimiz bir dönem yok efendim defans yapamiyor takim oyuncu degisiklikleri kötü demek yanlis,art niyetli olmayin.

Daha önce yazdiklarinizi unutarak yorumlayin,bi insanin fikir degismesi kadar normal birsey yok
Arda yapmayin allah askina bunda bir art niyet yok, tek amac var takimin daha da iyi olmasi.
Iyi oyun ile kazandikca yeter ki tek derdimiz degisiklikler olsun.

Son düzenleme:
Yasin neyse ama Selcuk bir yedek oyuncu icin cok fazla para aliyor.

Mevzu bu değilki ama para olayı ayrı bir boyut.

Lige bakıyorum Selçuktan daha çok fayda sağlayacak bence 2 adam var biri Okay diğeri Oğuzhan ikisi de yedek bırakılacak oyuncular değil. Tolgay düzenli oynasa ona da kimbilir neler söylenecek. Gönderemiyorsak faydalanmak zorundayız.

Belözoğlu'nu saymıyorum hiç.

Mevzu bu değilki ama para olayı ayrı bir boyut.

Lige bakıyorum Selçuktan daha çok fayda sağlayacak bence 2 adam var biri Okay diğeri Oğuzhan ikisi de yedek bırakılacak oyuncular değil. Tolgay düzenli oynasa ona da kimbilir neler söylenecek. Gönderemiyorsak faydalanmak zorundayız.

Belözoğlu'nu saymıyorum hiç.
Bu acidan baktigin zaman haklisin.
Bir baska boyut ise Selcuk yedek olmayi kabul edip, gitmeyi kabul etmedigi halde uslu duracak mi?

Sırf kıç dayayıp 10 dakika geriye ve yana top tepsin diye 3 milyon lira harcayıp bir futbolcuyu yedekte bekletmektense altyapıdan bir evladımızı a takımına monte etmeye çalışmak çok daha mantıklı. Skor zaten 1-3 olmuş. Selçuk girse ne olur girmese ne olur? Genç bir çocuk girse oyuna çok daha faydalı olur.
Bu gençleri çok abartıyorsunuz bence. Bizim gençlerden bir halt olmaz hedefleri olan kaliteli Avrupa takımlarına kiralamadıktan sonra. Hazırlık maçında Recep 1 devre oynadı, tamam top gelmedi de, arkadaş bana öyle bi şans gelse kıçımda terlemeyen kıl kalmayana kadar koşar, mücadele eder, topu ben almaya çalışırım. Bunlar bekliyor ayağına top gelsin. Kafaya baksana. Böyle iş mi olur. Daha futbol eğitimlerini almamış 17-18 yaşındaki çocuklar 11'e monta edilmez hocam. Futbol namına hiçbir şey bilmiyorlar ki bu da öyle 11 oynamak ile çözülecek bir şey değil.

Bu gençleri çok abartıyorsunuz bence. Bizim gençlerden bir halt olmaz hedefleri olan kaliteli Avrupa takımlarına kiralamadıktan sonra. Hazırlık maçında Recep 1 devre oynadı, tamam top gelmedi de, arkadaş bana öyle bi şans gelse kıçımda terlemeyen kıl kalmayana kadar koşar, mücadele eder, topu ben almaya çalışırım. Bunlar bekliyor ayağına top gelsin. Kafaya baksana. Böyle iş mi olur. Daha futbol eğitimlerini almamış 17-18 yaşındaki çocuklar 11'e monta edilmez hocam. Futbol namına hiçbir şey bilmiyorlar ki bu da öyle 11 oynamak ile çözülecek bir şey değil.
Ilk on bir beklentisi kimsede yok ama Kayseri macinda oyuna Selcugu alacagima genclerden birini alirim.
Bu isi ne kadar cok yaparsan bu oyuncularin sansi o kadar yüksek olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt