Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yiğiti patates ettiğimize göre artıktan forumu bırakabilirsin kardeşim

İyi bir durumda bile illa çıkıntılık yapmayı çok seven bir ekip var bana göre bu forumda,Adamı 2 maçla kral yapmak değil mesele yaw bir umut belirtisi ve hayat belirtisi var takımda bu sezonun yeni yapılanmasını görmeden hala geçen seneden dem vuran çok lüzumsuz bir ekip var maalesef.Geçen sene içi geçmişti takımın Rikerink varkende önemli maçların hepsinde rezil olmuştu takım Tudorla çok bir alakası yok.Onun oyun anlayışı ve istediği fiziksel kapasite bizim takıma aşırı geldiği için Anadolu takımlarına bile diş geçiremediler bir dönem,Ben demiyorum ki Tudor muazzam bir Antrenör vs anlatmaya çalıştığım ne olursa olsun beğenmeyecek olanlar var,10 maç üst üste kazansak çok para harcandı bu kadar olsun diyecekler var,Kendi egoları şişmeyeceği için(Tudoru eleştirip başarısız olacak dedikleri için)üzülenler olacak

YouTube

45.dakikadan itibaren kendisinin Östersunds maçı ile ilgili düşüncesi var. Yargısız infaz yapmanın anlamı yok. Östersunds maçlarını o anki durum itibariyle hazırlık maçı olarak görmek zorunda olduklarını dahi dürüstçe söylemiş adam. Buna rağmen bahanesinin olmaması gerektiğini de söylemiş. Her soruya dürüstçe cevap veriyor. Bireyselliğin değil takım olabilmenin, kendi oynatmak istediği oyunla o anki takımın durumu arasında dağlar kadar fark olduğunun, en az koşan takımın kendilerinin olduğunun, Galatasaray gibi bir kulübün forvetinin en az 20-25 gol, orta sahasının en az 10 gol atması gerektiğinin, asıl sorunun mantalitede olduğuna kadar hepsi birbirinden doğru tespitler yapmıştı.

Adamı Fenerbahçel'li Beşiktaş'lı kardeşlerimiz bizle dalga geçecek korkusuyla hep birlikte döverken 3 hafta sonra herkesi öldüreceğiz dedi. Basın toplansında yediği dayağı Galatasaray tarihinde hiç bir hoca yememiştir. Yönetimin yaptığı bütün yanlışların ceremesini bile tek başına çekti. Transferler konusunda ve takımın gelecekte oynayacağı futbol hakkında sadece kaliteye değil, karakter, işine saygı kısımlarına bakıyoruz deyip neredeyse takım olamamanın tüm sorunlarını 4-5 ay gibi kısa bir sürede çözmüş teknik direktördür kendisi. Uzun bir aradan sonra bu yeni yapılanmanın başında en az 2 sene olmayı hakeden innsandır. Ben her Galatasaray'lı gibi 2 maçı da izledim. Galatasaray'lı oyuncuların oynayacak güçlerinin olmadığın değil oynamak istemedikleri 2 maç izledim. Hayırlı da oldu bu mağlubiyetler. Adamın istediği isimlerin hepsinin karakterli ve yetenekli isimler olduklarına şahit olduk. Hiç bir maçta gol atamadığı için "acaba" dedirten Gomis "Gömis" oluverdi.

Taraftarımız sonuç ne olursa olsun egosunu bir köşeye koyup taraftar olduğunu hatırlar da sene sonuna kadar desteklerse Igor Tudor'la bu işin olacağı ve bu kadronun üstüne koyarak devam edeceği aşikar. Böyle oynasınlar 2.olsunlar. Ağzımı açıp tek kelime etmem. Zira 1 kez şans bela kaza 2.olursunuz ondan sonra ambargo koyarsınız lige bu oyunla. Umarım başarılı olur, hayal ettiği oyunu oynatabilir. Adamın tetkiği ve tepsitleri mükemmel, tedavi de şimdiye kadar harika. Sıra geldi hastayı ayağa kaldırmaya. Onu da yapacak diye düşünüyorum Kwadwo sonrası. Bu b.ktan yedek kulübesi ile bile şampiyonluk alabilir.

Guardiolanın barcelona kariyerine bak bide sonrasına. Dökülüyor. Çünkü kadronun ekmeğini yedi. Aynı hesap. Ama senin gibi yancı tetikcilerin beyni basmaz buna.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yiğit resmen kaşınıyorsun gelin bana dalaşın diye.

Bilmiyorsan bilgin olmadığı konular hakkında konuşma bence çünkü fikir ile bilgi arasında büyük bir fark var.

Kötü niyetli söylemiyorum bunu, böyle yapınca insanların burada sana dalaşması normal yani.

sent via GSC

Bu futbolun tudorla bir ilgisi yok. Bu oyuncuları 10 yaşında bi top toplayiciya versen 2 gaz verir aynı futbolu oynatır. Hemen yelkenleri indirmeyin. Adama 1 ay önce hepiniz sövüyordunuz

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor'u hala beğenmem de sana iki sorum olacak :

1 - Set hücumu nedir
2 - Top kontrolünü elinde tutan dengeli bir takıma karşı nasıl bir futbol tarzı benimsemek gerekir

Bu kadro aykuta ver. Ilk maçta yeniliriz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

helal olsun tudor bugun akıllıca bir iş yaptı bilinçli yapılmış bir iş gibi duruyor ilk yarın biraz daha tutuk olmamız ve 2 haftadır yaptıgımız presi uygulamamız takımı 2. yarı dri tutmak ve rakibi şaşırtmak bakımından başarılıydı.

Hala daha onuncu hafta ve sonrasında ilk yarı sonunu beklemek lazım ama Allahın hakkı üçtür diyerek üçüncü maç sonrası bu performans için tebrik ediyor, taraftar olarak teşekkür ediyorum.

Bir tebrik de belli ki devre arası Belhandanın kulağını çekmiş çünkü ikinci yarı daha ciddi, net ve basit oynadı.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Edit: yanlış konu

sent via GSC

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt