Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu degisiklik konusunda, biraz el becersini gelistirmeli. Orada Gomis ve Tolga cikmaz. Ikisi da gol attiktan sonra oyundan cikti... Özellik ile Gomis kalmak istiyor, birak kalsin. Ikili oynat.
Onun disinda, müthis bir takim var su an... Cok dogru oynatiyor... Fernando takimin vidasi gibi, zaman zaman stoperlerin arasina giriyor ki, bu mac fazla girdi. Biraz daha ofansif oldugunda, Fernando´nun da, diger oyuncularin da hücum oyunu daha da rahatlayacaktir.

Böyle oynamaya devam edersek, ligi süpürürüz. 50 bin seyirci, ama ona karsi cok dogru ve iyi oynayan rakip vardi. Galibiyet aldatmasin, gecen sene bu sekilde oynayan Sivasspor´a kaybederdik, hatta fener ve besiktas ikisi direk rakibimiz, bu sekilde oynayan sivasi 3 gol atip yatiramazdilar kolay kolay... Gelecek maclarda yaparlar mi bilemem, ama bu mac Sivas fizik olarak, ve oyun dissiplini olarak cok iyi oynadi. Önemli bir galibiyetti, bu tarz maclarda puan kayiplari oluyor normalde.

Ofansif alternatifler bulmalı sezon böyle gitmez. Rakibi boğduk presle bu güzel.

Bazı pozisyonlarda defansın yerleşimi konusunda sıkıntılar var. Bu konularda muhakkak çalışma yapılması gerekiyor. Artık videolardan tekrarlarını izleterek yapacak bunları Tudor. Sivas'ın yapamadıklarını başka takımlar bu sebepten ötürü yapıp başımızı ilerleyen haftalarda ağrıtabilir.

Her zaman savunduk savunmaya da devam edecez sene sonu sözleşmesi uzatılıp uzun soluklu planlamaya başlamak lazım hocanın yaşının genç olması bizim için avantaj artık bi ferguson çıkarmamız lazım kısa vadeden öte hedef 10-15 yıl içinde bi CL kupası olmalı

Bizi yaniltip çok doğru bir takım kurdu

Takım etkili oynuyor
İyi mücadele ediyor
Fizik olarak rakiplerin çok önündeyiz
Koşu ve press olarak bence dahada iyi olacak bu takım
Kolay kolay pozisyon vermiyoruz

Gerçekten girip oyunu çevirecek 1 hücumcu ve rakibe saldıracak 1orta saha eksiğimiz var hala Sinan/Yasin ve Selxuk/Koray in kurtarıcı olarak oyuna girmesine tahammülüm kalmadı artık

Teknik direktör olarak verdiği katkıyı veya zararları bir kenara bırakıyorum, karakter olarak çok güçlü biri olduğu aşikar. Onca olaya rağmen dik durup bir şeyler için çabalıyor, sadece bu bile saygı duyulması için yeterli.

Fizik olarak üstün oldugumuz icin rakipleri eziyoruz ama hucum bölgesinde alternatif planlarininda olmasi lazim onlar da zamanla olacak

Osmanli macinda 60'tan sonra düsüyoruz denildi sivas macinda 60'tan sonra 2 gol attik yani bu duruma müdahale etti

Ofansif alternatifler bulmalı sezon böyle gitmez. Rakibi boğduk presle bu güzel.

evet başgan hücum efektifliğimizi düşük buldum tolganın sürprizleri gomisin acayib golleri dışında gol atraksiyonları geliştirmekte zorlandık bunda gary nin faydalı ama becerisi düşük olması ve belhandanın istenen hücum atraksiyonlarını henüz yaratamaması etkili feghouli girince değişebilir heralde biraz. teşhis doğru ama hücum çalışmalı bu takım.

Riekerink Türkiye kupasında oluşturduğu duran top organizasyonundan dolayı mest oldunuz.
Fatih terimin kaos futboluna aşık oldunuz.
3 maçta doğru dürüst pozisyon vermeyip, 10 gol atan Tudora; hücum varyasyonları eksik, savunmada açıklar veriyor diyorsunuz. Nerden çamur atacağınızı bilmiyorsunuz.
Biraz saygı duyun!

Oyunumuzu gelistirmeliyiz. Suanda sadece A planimiz var gibi .
Hizli pas-tek pas ve daha cok organize isler gormek istiyorum takimda.

Çok iyi antrenör olabilir. Ama hala iyi teknik direktör olduğunu düşünmüyorum. Sezonu diğerlerinden erken açan takımların bu dönemlerde hep yaşadığı durumu yaşıyoruz. Adamlar inter-toto kupasını bu yüzden kaldırdılar. Kasımı beklemek lazım diye düşünüyorum.

Sasirtmaya devam ediyorsun beni Tudor efendi
Bakalim rakipler senin taktigini anladigi anda ne yapacaksin asil o zaman onemli, buna reaksyon gosterebilcek mi? Suphelerim var.

senin var ya o acımasız tavrına hastayım ben . işine bakıyor çatlak sesleri umursamıyor.
ua'yı sallamadı selçuk'u şak diye kesti
taraftarın çoğunu sallamadı sneıjder'i şak diye gönderdi
yerli çeteyi lobiyi sallamadı yasin , sinan gibilerini kesti
takımı östersund maçlarında sabote eden topçuların ebesini şey yaptı gün yüzü göstermiyor.

şu an beğenmeyip burun kıvıranları olası puan kayıplarında (real madrid bile puanlar kaybediyor) istifa diye bağıranları da umursamayacak işine bakacak.
arkadaşın biri yazmış doğru demiş. henüz genç ve enerjik. adaleti gözetiyor cesur biri.
arkandayız umarım başarılı olur uzun yıllar başımızda olursun . bu takım ve oyun senin eserin. geçen sene leş gibi top oynuyorduk. şimdi rakipler bizden it gibi korkuyor.

Hala gelmiş buraya hücum varyasyonu yok diyorsunuz. Olum bu kadar kör olmayın ya. Bu takım birbiriyle oynamaya başlayalı 3 hafta oldu lan 3 HAFTA. Daha futbolcular birbirini bile tanımıyor. Adamın oynattığı futbol tam manasıyla büyük takım futbolu. Takımın sahaya dizilişini beğenmeye başladım. Feghouli ve Asamoah geldikten sonra işte o zaman tam istediği futbolu oynatacak

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Osterdursun maçından sonraki basın toplantısından itibaren kendisinde bir eziklik, bir icekapaniklik hissediyorum. Umarım en kısa zamanda atlatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt