Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Habere bak. 1. Son maçta takım düşmedi oyundan. Hatta daha da bastırdı. 2. Topu rakibe verince dinlenemezsin. Topu dolaştırarak dinlenirsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Burukmu BJKli?iki bjklıyı geride bırakarak haftanın en iyisi seçilmiş. inş saçma sapan heyecanlara ve tercihlere bulaşmadan böyle devam eder
![]()
Üstada soralim Sinan Bilgin;ben öyle biliyorum değil mi?
Valla ben bilmiyorum rdas. Ben Galatasarayli olarak biliyordumben öyle biliyorum değil mi?
Göndereceklerdi zaten hoca bulsalar.
Bjklide değil Galatasaraylıda değil. Zamanında 500 bin dolar için bjkye gitmişti. Sonra posası çıkınca biz aldık 2 sene besledik ibb ye yolladık. Hainlik yaptı ama karşılığında vefa gördü. Bjkye giderken bi açıklaması vardı "futbolu spor olsun diye oynamıyoruz" diye.
geçen sene gevşek zayıf kısa çelimsiz yumuşak bir kadromuz vardı . maç izlerken uyuyordum nerdeyse . yan pas geri pas .bu sene sert güçlü uzun tempolu bir kadromuz ve oyun sistemimiz var. dikine hızlı oynuyoruz. kapanan takımlara bile 3-4 attık açık oynayan takımların karşımızda gol yememe ihtimali çok düşük. özellikle orta sahamız rakibi sindiriyor defansa pek iş düşmüyor. muslera kalede yorgan döşek uyuyor nerdeyse
aferin sana . inşallah uzun seneler bize hizmet edersin. yerli çetenin anasını ağlattın bir anda kesip attın ya helal olsun .