Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu taktik saçmalığından vazgeçmesi lazım. 4 maç oldu daha sol kanattan atağımız yok. Şimdiye kadar tuttu 10 puan aldık lideriz eyvallahta gitmez artık. Rakipler sağı tıkarsa afallıyoruz. Garryi sola at sağa Feghouliyi monte et.

Antalya nin 2. Yarı bir sürü alan bırakmasına rağmen feghouli yi almayarak defansa gomulerek kaçınılmaz sonu hazırlamıştır

TT

Kendisine asla güvenmememiz gerektiğini gösterdi. Allah sabır versin bize.

Muslera her topu atacak madem gomisin etrafında topu ındırecek adam yok gomis tüm topları rakibe servis etti. ya ayaga oynayın ya da böyle sacmalamayın!!

Defol defol defol. Cok yetersizsin. Oyunu hiç okuyamiyor. Gecen sene fener macinda iyi oynuyan bruma cikar. Simdi ndyae bosu bosuna cikart. Ne deyim sana..bunla sampiyonluk cok zor malesef

Son düzenleme:
ikinci yari takima gaz vermeliydi. Kontrolu elimize alip biraz hizli oynamaliydik ikinci golu bulana kadar. Belhandayi cikarip Feghouliyi oyuna daha erken almaliydi .
Ndiaye > Koray degisikligi bekliyordum olmadi.

Geçen seneden beri diyoruz bu işe yaramaz korkak herif,GALATASARAY'in hocası olduğunun farkında değil.

Bu gece acilen tekmeyi çekip postalamazsak eğer 3.lük bile hayal olur.

Antalya gibi krizde ve as oyuncularinin kadro dışı olduğu anadolu takımına karşı bile pısırık şekilde oyun oynatıyor.

Kriz yönetimi sıfır.
Oyuncu motivasyonu eksilerde.
Selçuk ve tolga gibi prenslerinden vazgeçemiyor.

Acilen defolmasi gerekiyor

Sürün yağlı surat!

Takım çekildi, ileri atabilecek en önemli adamlarından Ndiaye'yi çıkarıp geri çekilmeye en müsait adamı Selçuk'u aldın.

Yetmedi gol yiyeceğimiz belli oldu akın akın gelmeye başladılar ileride top tutabilecek kontraya çıkarabilecek Feghouli değişikliğini yapmadı. Yap 75 de yav korkma ne olursa olsun

Bu akşam boyuna ve posuna olan övgüler ile yetinmek zorundayız maalesef çünkü baya baya çuvalladı.

Ndiaye Selçuk değişikliği hariç bi hata görmedim. Skoru korumak istedi. Zemin ve sıcaklıkta dolayı ama o değişiklik bitirdi bizi.
Bide beklediğimiz serdar sakatlığı da elini kolunu bağladı.
Hiç bok atmayın hocaya. Destek verilecek yapıda bi takım kurdu. Fizik ve kalite olarak.

GSCimbom Mobile App

3 hafta boyunca yaptigi iyi islerden bahsetmeyenlerin alinan kötü bir sonuctan sonra elestirmeleri düsündürücü

Bugun elestiriyi tabiki hak ediyor ama gectigimiz haftalarda övgüyü hak ettiginde de övmekten kacinmayin

Sadece kötü sonucta birseyler yazinca kötü sonuca sevinmis gibi oluyorsunuz ki aslinda öyle degil,o yüzden yapmayin.

Takke düştü kel göründü. Biraz ısıran bir rakip karşısında hiçbir formül üretemediği gibi, az biraz işleyen düzenin de içine etti. Koca 45 dakika kendi yarı sahasına gömük oynattı takımı utanmaz arlanmaz. Selçuk'u oyuna almasına ise söyleyecek kelime bulamıyorum. Antalya zor rakip falan değildi, hele hele bunca eksiği ile bugün hiç değildi. Bu Antalya'ya karşı gol dışında tek pozisyon dahi üretemedi takım, korner bile atmadık herhalde. Ben bugün felaketi gördüm, bu herif bu kadroyu mundar edecek, gün gibi aşikar. Bu herifin değişmesi ve kendini geliştirmesi mümkün değil.

Galatasaray' ın başına geçen her teknik direktörün kafasına vura vura ezberletilmeli; Galatasaray 1-0' a yatmaz, bizim genlerimizde yok böyle bir şey.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu oyuncu değiştirmeme takıntısı ayrı dert değiştirince takımın içine etmesi ayrı dert. iki ucu .... değnek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt