Furkan Serdar
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2017
- 4.817
- 295
- 383
,Racon kesmesin top oynatsin.
4 maç 10 puan. 12 gol atılan 3 gol yenilen. Antalya maçında beğenmedimde. Top oynatsın lafıda abes.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
,Racon kesmesin top oynatsin.
Riekerink olsa öve öve bitiremiyordun.Sonra kızıyorsun niye böyle dedin diye.
,
4 maç 10 puan. 12 gol atılan 3 gol yenilen. Antalya maçında beğenmedimde. Top oynatsın lafıda abes.
Off Sarper ya.
Kac defa yazdim o maclar benim icin tamamen ölcü degildi, ilk ciddi ölcü olacak mac Antalya maciydi. Ondan sonra ölcü olacak maclar halkasinin devami Trabzon IBB ve Derbiler.
Antalya da bir de Menez ve Nasri gibi adamlar yoktu, buna ragmen ilk ciddi sayilacak rakibe karsi sönük bir oyun sergiledik.
Hala bir oyun planimiz yok, hersey dogaclama. 3 galibiyet alinca göz boyadi tabi.
Bizim maçta kötülerdi. Ondan sonra açıldılar yavaş yavaşKayserispor daha güclü antalyadan simdiye dek.
O takım ile bu takım aynı mı.Yalansa yalan de geçen yıl aynı maçlarda övmüyor muydun daha kötü top oynamamıza rağmen.
Bizim maçta kötülerdi. Ondan sonra açıldılar yavaş yavaş
sent via GSC
3 galibiyet alınca göz boyamış peh peh öyle kolay zaten o işler çok değil daha sezon başı ostersundsa karşı dökülen bir takım 4 maçta 10 puan alıyo antalya maçı harici rakipleri eze eze yeniyor yinede yok şöyle yok böyle takım iyi gitse söylediklerini yemiyecek eminim ama takım maç kazanmasın ben haklı çıkayım diyenler var çok yazık.
Sn.Igor Tudor bizi 80 puanla Champ yapacaktır
Kac defa yazdim o maclar benim icin tamamen ölcü degildi, ilk ciddi ölcü olacak mac Antalya maciydi. Ondan sonra ölcü olacak maclar halkasinin devami Trabzon IBB ve Derbiler.
Antalya da bir de Menez ve Nasri gibi adamlar yoktu, buna ragmen ilk ciddi sayilacak rakibe karsi sönük bir oyun sergiledik.
Hala bir oyun planimiz yok, hersey dogaclama. 3 galibiyet alinca göz boyadi tabi.
Iyi hoş ta bu adamla daha hiç bir hedef maçı kazanamadık.Ersun Yanal fenerle şampiyon olduğunda, bize 9 puan fark attı ama derbi ve büyük maç performansı düşüktü, ölçü kesinlikle büyük maçlar ancak, bütün zorlu maçlardanda avantajlı skoru almak mümkün değil.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi