Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
,

4 maç 10 puan. 12 gol atılan 3 gol yenilen. Antalya maçında beğenmedimde. Top oynatsın lafıda abes.

Kac defa yazdim o maclar benim icin tamamen ölcü degildi, ilk ciddi ölcü olacak mac Antalya maciydi. Ondan sonra ölcü olacak maclar halkasinin devami Trabzon IBB ve Derbiler.

Antalya da bir de Menez ve Nasri gibi adamlar yoktu, buna ragmen ilk ciddi sayilacak rakibe karsi sönük bir oyun sergiledik.

Hala bir oyun planimiz yok, hersey dogaclama. 3 galibiyet alinca göz boyadi tabi.

Kac defa yazdim o maclar benim icin tamamen ölcü degildi, ilk ciddi ölcü olacak mac Antalya maciydi. Ondan sonra ölcü olacak maclar halkasinin devami Trabzon IBB ve Derbiler.

Antalya da bir de Menez ve Nasri gibi adamlar yoktu, buna ragmen ilk ciddi sayilacak rakibe karsi sönük bir oyun sergiledik.

Hala bir oyun planimiz yok, hersey dogaclama. 3 galibiyet alinca göz boyadi tabi.

Kayserispor daha güclü antalyadan simdiye dek.

3 galibiyet alınca göz boyamış peh peh öyle kolay zaten o işler çok değil daha sezon başı ostersundsa karşı dökülen bir takım 4 maçta 10 puan alıyo antalya maçı harici rakipleri eze eze yeniyor yinede yok şöyle yok böyle takım iyi gitse söylediklerini yemiyecek eminim ama takım maç kazanmasın ben haklı çıkayım diyenler var çok yazık.

3 galibiyet alınca göz boyamış peh peh öyle kolay zaten o işler çok değil daha sezon başı ostersundsa karşı dökülen bir takım 4 maçta 10 puan alıyo antalya maçı harici rakipleri eze eze yeniyor yinede yok şöyle yok böyle takım iyi gitse söylediklerini yemiyecek eminim ama takım maç kazanmasın ben haklı çıkayım diyenler var çok yazık.

Sen hangi takımı tuttuğunun farkında değilsin sanırım.Köy takımı değil burası tabiki maç kazanacak.Şu takım hocasız çıksın arenaya yine kazanır.Tudor geçen seneden beri böyle tüm kritik maçlarda kritik anlarda hatalı kararlar veriyor bunun sonucunda yeniliyor yada berabere kalıyoruz.Varsa hatırladığın tudorun maç içinde müdahalesi ile kazandığımız maç yazda bilelim.

Sn.Igor Tudor bizi 80 puanla Champ yapacaktır

Katılıyorum. Şampiyon olursak öyle zar zor 70 - 75 puanla değil; 80 puanın üzerinde şampiyon oluruz.

Düzeltme: Tudor bizi kesin şampiyon yapacak demiyorum. Ama şampiyon olursak 80 üzerinde bir puanla oluruz.

İgor hocamız bu büyük maç geyiğini bu sezon yerle bir edip düşman çatlatacaktır

Ersun Yanal fenerle şampiyon olduğunda, bize 9 puan fark attı ama derbi ve büyük maç performansı düşüktü, ölçü kesinlikle büyük maçlar ancak, bütün zorlu maçlardanda avantajlı skoru almak mümkün değil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Antalya macinda macin 5. Dk sinda gomis belhanda eli belinde oynuyordu . Ilk basta sicaktan dolayi yavas baslayip sivas maci gibi sonradan acilacagimizo dusunmustum ama ikinci yari ilk yaridan da kotu bir oyun vardi. Takim cok durgundu. Milli arada bi yukleme mi yapti yoksa mac onundre agir antrenman yaptirip yordu mi oyunculari bilmiyorum ancak hic hos bi olay degildi bu yorgunluk. Bir de oyuncular mac basinda cok fazla topuk basi bakmadan pas gibi artistik hareketler denediler bunu sanki ozellikle istemis gibiydi mariano tolga belhanda hepsi denedi en az 1 2 kere.
Ilk uc mac cok iyiydi ancak bugun mac icinden cok mac onu planiyla sinifta kaldi bana gore.

Ilk 4 hafta sonunda hocadan memnunum acikcasi

Puan durumunda 1. Siradayiz,averaj olarak rakiplerden üstünüz,genel olarak oynadigimiz futbol da pozitif

Futbol konularina pek yazmadigimi farkettim..

KOCA ADAM MODE ON

Tudor efendi ayagini denk al, senin oturdugun koltukta olmak isteyen binlerce insan var..

KOCA ADAM MODE OFF

Aman bir mesaj bir mesajdir..

Tudor'la büyük maç kazanmak çok zor. Yalnışlıkla bir gol stıp öne geçsek 11 adam takımı geriye çeker, böyle bir düşünce yapısı var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt