Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yıl 4 kafa takıma karşı aldığımız puan 1.

Bu adamın korkaklığıyla yine 1 puan alırsak şaşırmam. Saha içinde takıma müdahale edemeyen adama şu kadroyu emanet ettik.

Hoca olmayı geç öğrenirse çok kişinin kellesi gider.

Genelde teknik direktörlerin antrenman formalarinda ilk ve soy isminin ilk harflerini basarlar ama dikkatimi cekti Tudor da TUDOR diye basmislar.

Acaba "IT" yazmasin diye mi böyle yaptilar.

DJhENiGUQAA6axV.jpg

göbek yapmış sanki

Fener macini kazanamazsa bence gider.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 galibiyet aldigimizda sesi cikmayan ve ilk puan kaybinda yine olumsuz Mesaj yazan bir üye

Hic dursun falan demesin daha önce de böyleydi bu sahis amaci ne acaba

Beni kast ediyorsan eğer aşağıdaki mesajlara ve tarihlerine iyice bakıp sürekli şekilde gerçekleri ve Tudor'un hatalarını dile getirdiğimi görebilirsin.

Sivas maçından sonra yazdığım;
[Korkak herif yine gençleri oyuna alamadı.

Ayrıca gomis iyi kalayladi.
Yiyorsa bruma'ya yaptığın gibi gomisi de kadroya alma bakalım.

Neyse sen selçuk ve yasini oynatmaya devam et. QUOTE]

Siivas maçı sabahı yazdığım.;
Geçen seneki ts-bjk-fb-başak gibi takımlara karşı oynattığı futbol ne çabuk unutuldu.

Hala defans yapamıyoruz.
Sadece yeni gelen oyuncularin hırsı ile ileride basıp köy takimlarina karşı gol../QUOTE]

Beni kast ediyorsan eğer aşağıdaki mesajlara ve tarihlerine iyice bakıp sürekli şekilde gerçekleri ve Tudor'un hatalarını dile getirdiğimi görebilirsin.

Sivas maçından sonra yazdığım;
[Korkak herif yine gençleri oyuna alamadı.

Ayrıca gomis iyi kalayladi.
Yiyorsa bruma'ya yaptığın gibi gomisi de kadroya alma bakalım.

Neyse sen selçuk ve yasini oynatmaya devam et. QUOTE]

Siivas maçı sabahı yazdığım.;
Geçen seneki ts-bjk-fb-başak gibi takımlara karşı oynattığı futbol ne çabuk unutuldu.

Hala defans yapamıyoruz.
Sadece yeni gelen oyuncularin hırsı ile ileride basıp köy takimlarina karşı gol../QUOTE]

Bos yapiyorsun

Unal aysal ve Fatih Terim'le 2 yil üst üstte sampiyon oldugumuzda da böyleydin

Büyük ihtimal UEFA kupasini aldigimizda da olumsuz birseyler bulmussundur sen,bir tek sen görüyorsun ya olumsuz durumlari o bakimdan diyorum

Bos yapiyorsun

Unal aysal ve Fatih Terim'le 2 yil üst üstte sampiyon oldugumuzda da böyleydin

Büyük ihtimal UEFA kupasini aldigimizda da olumsuz birseyler bulmussundur sen,bir tek sen görüyorsun ya olumsuz durumlari o bakimdan diyorum

Sen o zamanlar biraz küçüktün pek hatırlamazsın o sebeple Tudor ve dursun ile mutlusun.

O zamanlar avrupa da veya lig de kimle karşılaşacağız diye düşünmezdik.
1-0 veya 2-0 geriye düşsek bile maçı çevireceğimizden emindik.
Avrupa'ya yeni bir soluk getirmiştik.

İşte ben o mükemmel günleri gördüğüm ve bizzat yaşadığım için ;konu GALATASARAY olunca biraz mükememmelliyetçilik yapıyorum.
Sizin olumsuzluk dediğiniz benim için küçük başarılar ve düşük vizyon ile mutlu olamamaktadır.

GALATASARAY, Avrupada her zaman en büyükler tarafından saygı ile karşılanan ve hepsine diş geçiren bir kulüp olmalıdır.

Daha azı beni hiç bir zaman kesmez.

Son düzenleme:
Sen o zamanlar biraz küçüktün pek hatırlamazsın o sebeple Tudor ve dursun ile mutlusun.

İşte ben o mükemmel günleri gördüğüm ve bizzat yaşadığım için ;konu GALATASARAY olunca biraz mükememmelliyetçilik yapıyorum.
Sizin olumsuzluk dediğiniz benim için küçük başarılar ve düşük vizyon ile mutlu olamamaktadır.

GALATASARAY, Avrupada her zaman en büyükler tarafından saygı ile karşılanan ve hepsine diş geçiren bir kulüp olmalıdır.

1970 dogumlu Nottingham Forest taraftarlari yandi o vakit kenk.

Sacmalik

Galatasaray'in büyüklügünü herkes biliyor zaten

Senin durumun farkli,mesela seninle ilgili biri cikip bu sezon yapilan transferlere bok atti dese inanirim

Galatasaray tarihinin belkide en pahali ilk 11'ini kurduk,onu bile elestirme ihtimali var sende.

Sadece bizde değil, sadece Türkiye liglerinde de değil, pek çok ligde benzer hikayeler defalarca yaşandı, bunları siz de gördünüz yaşadınız. Daha geçen yıl Riekerink ile biz yaşadık, niye ille de şimdiden karar vermek istiyorsunuz ki?

Sadece bizde değil, sadece Türkiye liglerinde de değil, pek çok ligde benzer hikayeler defalarca yaşandı, bunları siz de gördünüz yaşadınız. Daha geçen yıl Riekerink ile biz yaşadık, niye ille de şimdiden karar vermek istiyorsunuz ki?

Nedeni tüketmeyi alışkanlık haline getirmeleri.

Gözünü seveyim fernandoyu stoperlerin arasına sokma.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuk ısrarı sürerse ve oyun içinde hatalı hamleler yapmaya devam ederse köyüne geri dönmesi yakındır.

Dogru ise Tudor kendi kuyusunu kaziyor.
Hatirlatirim, bir aralar biri daha vardi basimizda inatlarindan vazgecmeyip, üstüne birde taraftari karsisina alan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt