Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk ciddi deplasmanında ağır sıçtığı için bendeki kredisi tükendi. Maçı tamamen kendi öngörüsüzlüğünden verdik. Ve her ne kadar yorgunluk dese de takımın bu kadar silik bir görüntü vermesi kabul edilemez. Biraz aklı başında bir hoca o maçı bu kadar çaresizce vermezdi.

bazen kötü oynarkende kazanırsın igor da bu yok işte hep dominant olacağız olamazsak maçı veriyoruz.

Atayım fava dursun

Rudi Garcia yi getirir yönetim devre arası.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

bazen kötü oynarkende kazanırsın igor da bu yok işte hep dominant olacağız olamazsak maçı veriyoruz.
Kızıyorum ama kendi kendime diyorum ki, bu adam yorgunluktan falan bahsetti, acaba bilerek mi böyle oynattı. Hani kafamda bir ümit olarak, takımın ilk üç maçta oynadığı gibi oynasa üstün olacağının farkında ama acaba yorgunluk yüzünden çıkaramazlar diye düşünüp böyle bir strateji mi uyguladı diyorum. Biliyorum çok ütopik ama baktığın zaman Antalyanın o günkü kadrosu çok iyi değil, iki kilit yeni transferi yok, neden bu denli korksun anlam veremiyorum. Hani böyle düşünse bile aynı hatasını tekrarlamış oldu ama işte bir ümit diyorum ki o zaman ki kadromuz ile şimdiki kadromuz farklı, bununda mı farkında değil.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selcuku oynattığı her dakika için küfür yiyeceksin İgor.

Adam akıllı yönet ve bu kadroyla İgor Destanını tekrar yazdır.

Önceki maç Selcuku almasan ve geri çekildiğini için önde iş yapacak Feguliyi alıp puan kaybetsen bu kadar üzülmez ve bu kadar eleştiremezdik. Resmen kendi elinle verdin maçı.

Böyle bir kadron varsa kredinin çok olmasını bekleme sakın.

Tudor Osmanlı maçında önde pres, baskı ve boğucu oyunla oynadı. Antalya maçında da aynı şeyi bekliyordum. Ben takımın milli takımdan dönmesi, hava sıcaklığı vb etkenlerden dolayı Tudorun takımı geri çektiğini düşünüyorum. Her türlü hatalı. Daha sonraki haftalarda böyle olmayacaktır diye tahmin ediyorum. Önümüzdeki maçlar için 5/5 yap da gel koçum.

Anadolu takımları gibi küçük düşünüyor. İlk ciddi deplasman maçımızda 1 puan da deplasmanda iyidir mantığında oynattı takımı. GS bu ligde hiçbir maça 1 puan için çıkmaz. Deplasmanı ve iç sahası yok bu işin. GS bu ligde bütün maçlara rakibini dümdüz etmek için çıkar net. FT döneminde en ciddi maçlarımızda bile oyun anlayışımızdan taviz vermedik. Bu Tudor harbiden korkağın önde gideni.

Oyuncu değişikliklerini hala geç yapıyor ve hala oyuncu değişiklikleri rezalet. X
Hala maçta sıkıştığımızda alternatif bir oyun planı yok. X
Antalya maçında resmen eliyle verdi kazandığımız maçı. Bende kredisi tükendi. Bundan ne köy olur ne kasaba olur gibime geliyor...

Takım yorgundu vs geçin bu işleri. Kimse kendisini kandırmasın. Geldiğinden beri yaptığı çoğu oyuncu değişikliklerinin hiçbir mantıklı açıklaması yok.

Son düzenleme:
inanilmaz kolay bir fiksturle baslamamiz sansi oldu ancak ilk ortalama rakip karsisinda sacmaladi, ilk yari sonunu gormemeli, cok gec olabilir, bu takim gercek bir hocayi hakediyor.

Inanilmaz kolay fikstur dedigi de gecen sezon Evimizde kaybettigimiz kayserispor,deplasmanda berabere kaldigimiz osmanlispor

Herseyi hafife alin zaten yapilan ise hic saygi göstermeyin

Anca isim hayranligi yapin,Mancini hocam diye gezinin forum'da

Hani 0-0 da drogba-ceyhun degisikligi yapan hoca varya,iste o.

Inanilmaz kolay fikstur dedigi de gecen sezon Evimizde kaybettigimiz kayserispor,deplasmanda berabere kaldigimiz osmanlispor

Herseyi hafife alin zaten yapilan ise hic saygi göstermeyin

Anca isim hayranligi yapin,Mancini hocam diye gezinin forum'da

Hani 0-0 da drogba-ceyhun degisikligi yapan hoca varya,iste o.

Gerçekten isim hayranlığı hat safhada forumda kesinlikle katılıyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hic bir hoca yüzde yüz hatasiz degildir ama Manciniyi oyuncu degisikligi üzerinden elestirirken, üstüne birde milleti isim hayranligi ile suclamadan önce, adamin gelir gelmez Juventus deplasmanina ciktigini ve orada kazanilan bir puanin o sene gruptan cikmak icin ne kadar önemli oldugunuda hesaba katmak bence daha hakkaniyetli olur. Sizin bir türlü idrak edemediginiz bir konu var, Tudor basarili olursa merak etmeyin Galatasarayliyim diyen hic kimse üzülmez ama basimizda oldugundan beri yaptigi ayni hatayi tekrarlamasini elestirmek kadar, bunu degistirmezse, ki yedi sekiz aydir basimizda ve degistirmedi, önümüzdeki zorlu maclardan endise etmemiz kadar dogal bisey olamaz.

Yabancı hayranlığı muhabbeti bitti şimdi isim hayranlığı çıktı. Sizde de isim düşmanlığı var bence. Özellikle Mancini ve Sneijder mevzularında çok belli ediliyor. Mancini'yi atkı takıyor diye beğeniyorsunuz :D diye dolaşan adamlar sabah akşam Tudor'un boyunu posunu övüyor.

Hic bir hoca yüzde yüz hatasiz degildir ama Manciniyi oyuncu degisikligi üzerinden elestirirken, üstüne birde milleti isim hayranligi ile suclamadan önce, adamin gelir gelmez Juventus deplasmanina ciktigini ve orada kazanilan bir puanin o sene gruptan cikmak icin ne kadar önemli oldugunuda hesaba katmak bence daha hakkaniyetli olur. Sizin bir türlü idrak edemediginiz bir konu var, Tudor basarili olursa merak etmeyin Galatasarayliyim diyen hic kimse üzülmez ama basimizda oldugundan beri yaptigi ayni hatayi tekrarlamasini elestirmek kadar, bunu degistirmezse, ki yedi sekiz aydir basimizda ve degistirmedi, önümüzdeki zorlu maclardan endise etmemiz kadar dogal bisey olamaz.

Birinin başarılı olması için arkasındaki kitlenin ona %90 oranda inanması gerekir. Arkadan desteği alamazsa unutun başarıyı. 4 maçta tek puan kaybı derbiler dışınde ligin en zor deplasmanı ve 3 hafta muazzam oyun vardı, bu takım daha ayakla gol yemedi. Bunları es geçiyorsunuz. Tek derdiniz oyuncu değişikliği.

Yabancı hayranlığı muhabbeti bitti şimdi isim hayranlığı çıktı. Sizde de isim düşmanlığı var bence. Özellikle Mancini ve Sneijder mevzularında çok belli ediliyor. Mancini'yi atkı takıyor diye beğeniyorsunuz :D diye dolaşan adamlar sabah akşam Tudor'un boyunu posunu övüyor.

:asd22::asd22:

Birinin başarılı olması için arkasındaki kitlenin ona %90 oranda inanması gerekir. Arkadan desteği alamazsa unutun başarıyı. 4 maçta tek puan kaybı derbiler dışınde ligin en zor deplasmanı ve 3 hafta muazzam oyun vardı, bu takım daha ayakla gol yemedi. Bunları es geçiyorsunuz. Tek derdiniz oyuncu değişikliği.

Bu iste herzaman yanlis yapilan bisey.
Takimin basina Fatih Terim gelse hemen arkasinda bir destek bulur, bu dogaldir, kazandirdiklari ile bir kredisi vardir.
Ama takimin basina daha kendini hic bir sekilde ispat etmemis biri geliyorsa, o kisi önce kendini ispat edip kredi kazanmasi gerekir.
Tudor gecen sezon yaptigi korkak hamlelerle bu eksiye girmisti, yetti üstüne Avrupadan elendik, her ne kadar tek suclu o olmasa bile.
Taraftarin tepkili olmasi, endise duymasi kadar dogal bisey olamaz, hemde üc iyi mactan sonra yine ayni sacmaligi tekrar etmesi üzerine.
Su can alici hatayi sampiyonluga giden kilit bir macta yapsa ne yapicaz?
Canin sagolsun Tudor, tonla para harcadik, Galatasaray olsakta olur böyle seyler mi diyecegiz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt