Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı hayranlığı muhabbeti bitti şimdi isim hayranlığı çıktı. Sizde de isim düşmanlığı var bence. Özellikle Mancini ve Sneijder mevzularında çok belli ediliyor. Mancini'yi atkı takıyor diye beğeniyorsunuz :D diye dolaşan adamlar sabah akşam Tudor'un boyunu posunu övüyor.

Tudorun boyunu posunu gibeyim. Mancini'n atkısını boynuna dolayıp sıkayım. Hiçbiri umrumda değil. Bu takım Mancini'ye 1 yıl dayandı. DAYANDI. Ve o kadro son 16 senenin en iyi kadrosuydu. O kadro top oynayamadı doğru düzgün. Tudorun en az 3-4 maçlık kredisi var.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda ve Tudor'un eksiklerini söyleyince, adamlar analarına bacılarına sövülmüş gibi üstlerine alınıyorlar. Kaç yıldır forumdayım ilk defa böyle bir şeye rastlıyorum. Defolarını örtmek için milleti ocu bucu yapmaya başladınız şimdi de. Harbiden bazıları ne kadar komik duruma düşürdüğünün farkında değil kendini. En büyük Wesley sevdalıları, gitmesini en çok istemeyen ve gitmesini en ağır şekilde eleştiren adamlar bile artık bu konuyu açmazken, başınız sıkıştığında Mancini'yi ve Wesley'i argüman olarak önümüze atmanız gerçekten dünyanın en kısa fıkralarından biri olabilir. :red:

Bu iste herzaman yanlis yapilan bisey.
Takimin basina Fatih Terim gelse hemen arkasinda bir destek bulur, bu dogaldir, kazandirdiklari ile bir kredisi vardir.
Ama takimin basina daha kendini hic bir sekilde ispat etmemis biri geliyorsa, o kisi önce kendini ispat edip kredi kazanmasi gerekir.
Tudor gecen sezon yaptigi korkak hamlelerle bu eksiye girmisti, yetti üstüne Avrupadan elendik, her ne kadar tek suclu o olmasa bile.
Taraftarin tepkili olmasi, endise duymasi kadar dogal bisey olamaz, hemde üc iyi mactan sonra yine ayni sacmaligi tekrar etmesi üzerine.
Su can alici hatayi sampiyonluga giden kilit bir macta yapsa ne yapicaz?
Canin sagolsun Tudor, tonla para harcadik, Galatasaray olsakta olur böyle seyler mi diyecegiz.

Endişe bende ediyorum. Etmekte normal. O konu başka.

Belhanda ve Tudor'un eksiklerini söyleyince, adamlar analarına bacılarına sövülmüş gibi üstlerine alınıyorlar. Kaç yıldır forumdayım ilk defa böyle bir şeye rastlıyorum. Defolarını örtmek için milleti ocu bucu yapmaya başladınız şimdi de. Harbiden bazıları ne kadar komik duruma düşürdüğünün farkında değil kendini. En büyük Wesley sevdalıları, gitmesini en çok istemeyen ve gitmesini en ağır şekilde eleştiren adamlar bile artık bu konuyu açmazken, başınız sıkıştığında Mancini'yi ve Wesley'i argüman olarak önümüze atmanız gerçekten dünyanın en kısa fıkralarından biri olabilir. :red:
Iste bende bunu anlamiyorum, ulan alti üstü adamlarin eksikleri dile getiriliyor, iki senedir anasi aglayan taraftar endise duyuyor, bunu alip düsmanlik gibi lanse ediyorlar.
Sonra birde milletin karsisina gecip laf cakiyorlar, ithamlarda bulunuyorlar.

Endişe bende ediyorum. Etmekte normal. O konu başka.

Eee burda yazilan mesajlarin yüzde doksanida zaten bu eksende, bu adam geldiginden beri hala ayni hatalari yapiyor icerikli.
Siz milletin karsisina geciyorsunuz demediginiz lafi birakmiyorsunuz, türlü türlü ithamlarda bulunuyorsunuz, hemde asagi yukari gep artik bu takimdan gitmis olan insanlar üzerinden yapiyorsunuz.
Yav olay ortada, bu adam yedi sekiz aydir basta ve her zorlu macta bunu yapiyor.
Ne yapayim, olur böyle seyler deyip sirtini mi zivaslayayim.
Kocaman adam hangi takimin basinda oldugunu kac aydir devamli ayni halti yedigini görmüyorda, bundan önümüzdeki maclar icin endise duyan taraftar mi bu takimin düsmani oluyor.
Ne yapalim, hurra hurra cok yasa deyip satranc falan mi konusalim anlamiyorum ki.

Mancini kötü hoca yazdigimi hatirlamiyorum yine atlamissiniz tebrikler

Ligde lider durumda olan takimin hocasi oyuncu degisiklikleri uzerinden elestiriliyor ki bunda yanlis birsey yok,yanlis olan ayni sahislar Mancini'nin drogba-ceyhun veya konya deplasmaninda Mac 0-0 ken 94. Dakikada zaman gecirmek icin oyuna ontivero'yu almasini unutup Mancini hocam söyle böyle demeleri

Rize deplasmaninda 0-1 öndeyken ilk degisikligi 80. Dakikada yapan (Sneijder-sabri) ve macin 1-1 bittigi günleri unutmadik

Arada hic bir fark yokken sirf Sneijder'i gönderdi diye art niyetli yaklasmak Kim ne derse desin yanlistir

Yani uzun lafin kisasi Mancini kaliteli bir hoca ama tutarli olun,Celiskili yorumlara son verin

Bu takımın ayakla değil de hala kafayla gol yemesini iyi birşey sanmayın :) demek ki gelen teknik direktörün en ufak etkisi olmamış bu konu üzerine.Bunu iyi bir veri gibi sunmayın.Yarın birisi bir çıkar 2-3 tane duran top golü atarsa bize o zaman da kendimizi böyle mi avutacağız.Bu takım ayakla gol yemedi :) esas utanılacak şey bu takımın yediği gollerin neredeyse yarısına yakınının kafayla olması

Hic bir hoca yüzde yüz hatasiz degildir ama Manciniyi oyuncu degisikligi üzerinden elestirirken, üstüne birde milleti isim hayranligi ile suclamadan önce, adamin gelir gelmez Juventus deplasmanina ciktigini ve orada kazanilan bir puanin o sene gruptan cikmak icin ne kadar önemli oldugunuda hesaba katmak bence daha hakkaniyetli olur. Sizin bir türlü idrak edemediginiz bir konu var, Tudor basarili olursa merak etmeyin Galatasarayliyim diyen hic kimse üzülmez ama basimizda oldugundan beri yaptigi ayni hatayi tekrarlamasini elestirmek kadar, bunu degistirmezse, ki yedi sekiz aydir basimizda ve degistirmedi, önümüzdeki zorlu maclardan endise etmemiz kadar dogal bisey olamaz.
O sezon Mancini'nin ıslıklanmadığı protesto edilmediği 5 maç var mıdır acaba. Antrenmanlarda bile arkasında imparator Fatih Terim diye bağıran bir topluluk vardı. Adamın sahaya gönderdiği taktik kağıdına kadar eleştirdiler. Bu kadar da isim hayranlığı olmaz yahu pes.

İzlemesek veya balık hafızalı olsak yiyeceğiz. Mancini döneminde iç sahada oynadığımız oyunu biz FT döneminde bile oynayamadık. :) Bizim Tudor daha deplasmanda hücum futbolu oynatmaya korkuyorken, Mancini gelir gelmez Juve maçına çıkmış ve Juve'yi Wesley'in golüyle yenip 2. tura gitmeye hak kazanmıştık. ;)

Mancini kötü hoca yazdigimi hatirlamiyorum yine atlamissiniz tebrikler

Ligde lider durumda olan takimin hocasi oyuncu degisiklikleri uzerinden elestiriliyor ki bunda yanlis birsey yok,yanlis olan ayni sahislar Mancini'nin drogba-ceyhun veya konya deplasmaninda Mac 0-0 ken 94. Dakikada zaman gecirmek icin oyuna ontivero'yu almasini unutup Mancini hocam söyle böyle demeleri

Rize deplasmaninda 0-1 öndeyken ilk degisikligi 80. Dakikada yapan (Sneijder-sabri) ve macin 1-1 bittigi günleri unutmadik

Arada hic bir fark yokken sirf Sneijder'i gönderdi diye art niyetli yaklasmak Kim ne derse desin yanlistir

Yani uzun lafin kisasi Mancini kaliteli bir hoca ama tutarli olun,Celiskili yorumlara son verin
Ya Arda bosver allahini seversen, ortaya bir laf atiyorsun sonra söyle demedim böyle demedim.
Basbayaga kiyas yapiyorsun, Manciniyi begenenlerin Tudoru begenmedigini iddia ediyorsun.
Birde bunu özellikle devamli artik bu takimdan gitmis olan adamlar üzerinden yapiyorsunuz, akliniz ile oralarda destek olanlara iki yüzlü demeye getiriyorsunuz.
Evet Tudorun zorlu maclarda oynattigi oyunu begenmiyorum, su anda konu Tudor, Mancini, Sneijder degil.
Konu korkakligi yüzünden gecen sezondan beri kaybettirdigi puanlar baska hic bisey degil.
Ulan adamin daha ilk ciktigi macta millet Fatih Terim diye bagirdi, madem bir yerden vurmaya calisiyorsun bari bir isi tam yap.

Son düzenleme:
Zalim Igor, Osmanlı oğlanlarının kafalarını kopartıp akşam yemeklerinde cariyelerine yedirtmesiyle bilinirdi.

Yabancı hayranlığı muhabbeti bitti şimdi isim hayranlığı çıktı. Sizde de isim düşmanlığı var bence. Özellikle Mancini ve Sneijder mevzularında çok belli ediliyor. Mancini'yi atkı takıyor diye beğeniyorsunuz :D diye dolaşan adamlar sabah akşam Tudor'un boyunu posunu övüyor.
Ben Mancininin kalmasini isteyen birisiydim. Bu yilki transfer operasyonu (Cenk Ergun td ve scout isbirligi ile yapilmis bir organizasyondam bahsediyorum alinan oyunculardan degil) benzeri bi operasyon Manciniyle yapilsa, su an muzemizde en az 1 Avrupa kupasi daha olacagini dusunuyorum. Cunku oynattigi oyun goze hitap etmese de ceyhunla meyhunla savunma isini cok iyi kotariyordu ki Avrupada gereken de bu.
Ama olan oldu ve Mancini gitti.
Su an Tudor var.
Ve ben Tudor un oynatmak istedigi oyunu da begeniyorum ve burada gordugu eksikliklerden dolayi asip kesilmesi yanlis.
Uefa kupasi yili sl de Ali Sami Yende celsi ye 5 0 yenilmistik. Su kafa o zaman Terimin kellesini isterdi heralde.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben Mancininin kalmasini isteyen birisiydim. Bu yilki transfer operasyonu (Cenk Ergun td ve scout isbirligi ile yapilmis bir organizasyondam bahsediyorum alinan oyunculardan degil) benzeri bi operasyon Manciniyle yapilsa, su an muzemizde en az 1 Avrupa kupasi daha olacagini dusunuyorum. Cunku oynattigi oyun goze hitap etmese de ceyhunla meyhunla savunma isini cok iyi kotariyordu ki Avrupada gereken de bu.
Ama olan oldu ve Mancini gitti.
Su an Tudor var.
Ve ben Tudor un oynatmak istedigi oyunu da begeniyorum ve burada gordugu eksikliklerden dolayi asip kesilmesi yanlis.
Uefa kupasi yili sl de Ali Sami Yende celsi ye 5 0 yenilmistik. Su kafa o zaman Terimin kellesini isterdi heralde.

Oynattigi temel oyun felsefesini begenmenin yaninda, zorlu maclarda hala daha geldiginden beri yaptigi hatayi dile getirmek, bunu takima düsmanmisiz gibi lanse etmeyimi gerektiriyor?
Bunu sen yapiyorsun demiyorum yanlis anlama, sadece soruyorum.
Bende ilk üc macta oynattigi oyunu begendim ama zorlu maclarda bu hatalara devam edip puan kaybettirdiginde kazanabilecegimiz sampiyonluk giderse ne yapicaz?
Üstelik bunca yatirim yaptiktan sonra.

Gaziantepspor 0-0 Galatasaray

Galarasaray 6-0 Bursaspor

Galarasaray 3-0 eskisehirspor

Antalyaspor 2-2 Galatasaray

Galatasaray 1-0 Besiktas

Rize 1-1 Galatasaray

Galatasaray 6-1 akhisar

Karabuk 0-0 Galatasaray

Galatasaray 0-1 kayserispor

Konyaspor 0-0 Galatasaray

Biz yanlis maclari mi izledik Mancini'nin deplasman karnesi ortada,Mancini benim begendigim bir hoca tipki tudor gibi

Mancini'ye suan bile destek olan arkadaslar sirf Sneijder'i gönderdi diye Tudor'a art niyetli yaklasiyorlar bunun yanlis oldugunu yaziyorum

Oyunu okuyamiyor deplasman karnesi kötü diye yerden yere vuran arkadaslar Mancini hocam diyorlar,Mancini ayni sikintilari yasadigi icin fener nisan ayinda sampiyon oldu hatirlatmakta bir fayda var

Eee ne olacak simdi Mancinin deplasman karnesi ile?
Hic elestirilmedi dedigin Mancini bayaga bayaga elestirildi.
Ben geldiginde Forumda ilk dönemlerini hatirliyorum, Fatih hocanin gönderilmesine tepkili olanlar neler neler söylüyordu.
Yetmedi daha ciktigi ilk macta Fatih Terim diye inledi stad.
Bize simdi Mancinin deplasman karnesi ne gibi bir fayda getirecek?
Tudor bir sonraki zorlu macta yine ayni hatayi yaparsa ne yapicaz, olsun cani sagolsun, Mancinide bazi seylerde iyi degildi mi diyecegiz.
Bunu söyleyipte elimize ne gecicek?
Iddia ediyorum, Mancinin döneminde, Mancinide yaptigi hatalar yüzünden Forumda, Medyada elestirilmistir, hemde az buz degil.
Bak bunu yapiyorsunuz, sonra birde aman sizde devamli giden adamlari öne sürüyorsunuz diyorsunuz, yahu bunu yapan asil sizsiniz.

Son düzenleme:
Oynattigi temel oyun felsefesini begenmenin yaninda, zorlu maclarda hala daha geldiginden beri yaptigi hatayi dile getirmek, bunu takima düsmanmisiz gibi lanse etmeyimi gerektiriyor?
Bunu sen yapiyorsun demiyorum yanlis anlama, sadece soruyorum.
Bende ilk üc macta oynattigi oyunu begendim ama zorlu maclarda bu hatalara devam edip puan kaybettirdiginde kazanabilecegimiz sampiyonluk giderse ne yapicaz?
Üstelik bunca yatirim yaptiktan sonra.
O konuda tabii ki haklisin benim lafim her baslik altina gelip Tudor td degil taktik maktik bilmez cop bu diye dolananlara.
O konuya gelince 2 hafta oncesine kadar sizinle ayni seyi dusunuyordum ulan bu adam neyi amacliyor neden degisiklikler hep gec ve hatali.
Sonra burada paylasilan bir analiz yazisini okudum orada su sekilde tanimlamisti yazan kisi:
Tudor takim istedigi sonucu alamadiginda, sistem islemiyor sistemi degistirmeliyim diye dusunmuyor; biz bu sistemi yeterince iyi uygulayamiyoruz diye dusunuyor.
Bu gozle baktigimda anlamli gelmeye basladi yaptigi degisiklikler(Selcuk disinda) .
Ha diyebilirsiniz ki bu dusunce yanlis sistemi degistirmeli .
Bence de ama adamin kafasi bu sekilde calisiyor ve bunun dogru olabilmesi ve sonuc getirebilmesi icin oyuncularin birbirlerine ve oyun tarzina alismasi lazim. Belli bi yerden sonra yaptigi degisikliklerle oyunu kurtardigina sahit olabiliriz gibime geliyor.

Galatasaray 1-0 Besiktas

Rize 1-1 Galatasaray

Galatasaray 6-1 akhisar

Karabuk 0-0 Galatasaray

Biz yanlis maclari mi izledik Mancini'nin deplasman karnesi ortada,Mancini benim begendigim bir hoca tipki tudor gibi

Mancini'ye suan bile destek olan arkadaslar sirf Sneijder'i gönderdi diye Tudor'a art niyetli yaklasiyorlar bunun yanlis oldugunu yaziyorum

Oyunu okuyamiyor deplasman karnesi kötü diye yerden yere vuran arkadaslar Mancini hocam diyorlar,Mancini ayni sikintilari yasadigi icin fener nisan ayinda sampiyon oldu hatirlatmakta bir fayda var
Yalniz ne aci ki 4. Yildiz donemi 1 0 larimiz disinda 0a karsi ust uste bu kadar mac bitirdigimiz en son td Mancini.

Galatasaray 1-0 Besiktas

Rize 1-1 Galatasaray

Galatasaray 6-1 akhisar

Karabuk 0-0 Galatasaray

Saçma sapan, gerçekçilik payı olmayan bir argüman. Bunu siz de biliyorsunuz ama işinize gelmiyor. Ortaya bir bok atıyorsanız o zaman kanıtlayın lütfen. Kim yapıyor bunu? Hani bunu yaptıklarına dair kanıtın nerede? Burada art niyetli yaklaşım vs yok. Millet nerdeyse 1 yıldır yaptığı hataları dile getiriyor. Ama siz konuyu başka yerlere çekiyorsunuz...

Beni hatırlayan bilir. Transfer döneminde Wesley'in gitmesi gerektiğini şiddetle savunan ve o bunu da açık yüreklilikle kimseden çekinmeden dile getiren biriydim. Kaç defa uyarı aldım, kimlerle kötü oldum sayısını ben bile bilmiyorum. Ama konu kapandı gitti. Kimsenin dile getirdiği yok. Aksine sıkışınca bunu argüman olarak kullanan ve ortaya olmayan asılsız ithamlar atanlar sizsiniz.

O konuda tabii ki haklisin benim lafim her baslik altina gelip Tudor td degil taktik maktik bilmez cop bu diye dolananlara.
O konuya gelince 2 hafta oncesine kadar sizinle ayni seyi dusunuyordum ulan bu adam neyi amacliyor neden degisiklikler hep gec ve hatali.
Sonra burada paylasilan bir analiz yazisini okudum orada su sekilde tanimlamisti yazan kisi:
Tudor takim istedigi sonucu alamadiginda, sistem islemiyor sistemi degistirmeliyim diye dusunmuyor; biz bu sistemi yeterince iyi uygulayamiyoruz diye dusunuyor.
Bu gozle baktigimda anlamli gelmeye basladi yaptigi degisiklikler(Selcuk disinda) .
Ha diyebilirsiniz ki bu dusunce yanlis sistemi degistirmeli .
Bence de ama adamin kafasi bu sekilde calisiyor ve bunun dogru olabilmesi ve sonuc getirebilmesi icin oyuncularin birbirlerine ve oyun tarzina alismasi lazim. Belli bi yerden sonra yaptigi degisikliklerle oyunu kurtardigina sahit olabiliriz gibime geliyor.

Bizimde söyledigimiz zaten tamamen bu, sistem olsun, oyuncu degisikligi olsun, umarim bunlari gelistirir, degistirmedigi sürece zorlu maclardan, sampiyonluga giden yoldaki kilit maclardan endise duyuyoruz.
Bu endiseyi dahada kuvvetlendiren durum, Tudorun bunu basimiza geldiginden beri yapmasi.
Kibirbahce maciydi galiba, iyi giden maci Brumayi alarak alt üst etti ve Bruma o ana kadar en etkili oyunculardan biriydi.

Son düzenleme:
Yine kafa aciyorsun

Mancini elestirildi demiyorum,Mancini'ye hala hayranlik duyan arkadaslarin Tudor'u yerden yere vurmasinin yanlis oldugunu belirtiyorum cunku ikisi de ayni hatalari yapan hocalar,biri yerden yere vurup digerine Mancini hocam demek yanlistir celiskidir

Ben Mancini'nin hocaligini begeniyorum bu arada cok degerli bir hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt