Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalya maçına kadar iyi gidiyordu, geçen sezon puan kaybettiğimiz takımları yendi, dinamik ve defansif yönü güçlü bir takım kurdu gibi

Sorun biraz korkak olması. Skor olarak önde olduğumuz maçlarda takımı geri çekip gol yiyene kadar 10 kişiyle defansif oynatması hata. Bu hatayı artık tekrarlamaması lazım.

Şu forumda herkes birbirinin görüşüne saygı göstermeyi ne zaman öğrenecek çok merak ediyorum :D

DOrur.webp

Şu forumda herkes birbirinin görüşüne saygı göstermeyi ne zaman öğrenecek çok merak ediyorum :D
Forumda insanları saçma sapan şeyler ile itham edenler oldukça olacağını sanmıyorum. Galatasaray forumunda Galatasaray düşmanısınız dendiğini bile kaç kere okudum. Böyle bir lafı söyleyen ile, ithamda bulunan ile, isterse lafı ortaya atmış olsun, o anda hoşuna gitmeyen şeyleri yazanlardan biri isem Forumda, dışarda, heryerde tartışırım.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Bir b plani olmadigi kesin,takim savunmasina cok güveniyor ama ufak bir konsantrasyon kaybi puan birakmamiza neden oldu deplasmanda(defans hatti ve kaleci oyunu takip etmedi)

Gecen sezon rize macinda aynisini yapti serbest vurustan 80 de yedik

Chelsea da yapiyor Bunu deplasmanda buda aslinda bir b plani'dir ama riski var dogal olarak,takim pozisyon vermeyince büyük hoca oluyorsun conte gibi ama basit bir gol yersen hatali oluyorsun

Feghouli ve latovlevici de uyum saglayinca cok daha iyi duruma gelecegimizi düsünüyorum

Bir b plani olmadigi kesin,takim savunmasina cok güveniyor ama ufak bir konsantrasyon kaybi puan birakmamiza neden oldu deplasmanda(defans hatti ve kaleci oyunu takip etmedi)

Gecen sezon rize macinda aynisini yapti serbest vurustan 80 de yedik

Chelsea da yapiyor Bunu deplasmanda buda aslinda bir b plani'dir ama riski var dogal olarak,takim pozisyon vermeyince büyük hoca oluyorsun conte gibi ama basit bir gol yersen hatali oluyorsun

Feghouli ve latovlevici de uyum saglayinca cok daha iyi duruma gelecegimizi düsünüyorum
Bu yoruma %100 katiliyorum

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forumda insanları saçma sapan şeyler ile itham edenler oldukça olacağını sanmıyorum. Galatasaray forumunda Galatasaray düşmanısınız dendiğini bile kaç kere okudum. Böyle bir lafı söyleyen ile, ithamda bulunan ile, isterse lafı ortaya atmış olsun, o anda hoşuna gitmeyen şeyleri yazanlardan biri isem Forumda, dışarda, heryerde tartışırım.

İsim vermedim ancak buralarda düzenli olarak yazı yazan, her olumsuz şeyde özelinde Sevinç'inden çıldıran herifler var. Kimseye ithamda bulunmuyorum. Kimse üstüne alınmasın dediğim gibi değilse.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İsim vermedim ancak buralarda düzenli olarak yazı yazan, her olumsuz şeyde özelinde Sevinç'inden çıldıran herifler var. Kimseye ithamda bulunmuyorum. Kimse üstüne alınmasın dediğim gibi değilse.

Ortaya atılan lafta kimse üstüne alınmasın ile paçayı kurtaramaz. Söylenecekler fazlası ile söylendi, bu kadar yeter.

Ben haksız eleştiri yapmıyorsam üstüme alınmam ortadaki lafı. İsim verince ban yiyoruz keyfimizden ortaya laf atmıyoruz.

Ben sizin ortaya atış şeklinizi yazdım, hiç öyle şunlar bunlar diye ayırt edilmiyor. Bildiğin Tudor ve eleştiri içerikli mesaj oldumu rahatsız oluyorsunuz ve başlıyorsunuz saydırmaya. Ben bugüne kadar bir çok hararetli tartışma yaşadım, kimseye bir ithamda bulunmadıkça, hakaret veya benzerini etmedikçe ban almadım. En fazla hararetli olduğundan ötürü verdiğim rahatsızlık yüzünden konudan atıldım.

istifa etmeli , camiaya aksiyon ve kaos lazım

Ben sizin ortaya atış şeklinizi yazdım, hiç öyle şunlar bunlar diye ayırt edilmiyor. Bildiğin Tudor ve eleştiri içerikli mesaj oldumu rahatsız oluyorsunuz. Ben bugüne kadar bir çok hararetli tartışma yaşadım, kimseye bir ithamda bulunmadıkça, hakaret veya benzerini etmedikçe ban almadım. En fazla hararetli olduğundan ötürü verdiğim rahatsızlık yüzünden konudan atıldım.

Çok boş ve sığ konuşuyor bazıları yazdım. Sığ ve boş konuşmayan alınıyorsa , alınganlığı üstündedir. Yada sorunu vardır. Bunu anla artık.

Çok boş ve sığ konuşuyor bazıları yazdım. Sığ ve boş konuşmayan alınıyorsa , alınganlığı üstündedir. Yada sorunu vardır. Bunu anla artık.

Renktaş anlamıyorsun galiba ve bu yüzden hala tartışmaya devam ediyoruz. Şu sığ ve boş lafı bile göreceli bişey, herkesin bu konudaki değerlendirmesi farklıdır. Toplu ortamlarda ortaya laf atılmaz, varsa bir derdin bire bir yaparsın bunu.

Son düzenleme:
Ufak bi konsantrasyon kaybından gol yedik de maçın oraya gelmesine neden olan Tudor'un tercihleriydi açıkçası.

Bu hafta baska bir arkadasa yazmistim

Aslinda mantik dogru ama oyuncu secimi(selcuk'un performansindan dolayi) yanlisti

Senol günes baskidan medel-Oguzhan degisikligi ile cikmak istedi yanl bir b plani uyguladi ama 10-15 dakika sonra da ikinci bir plani devreye soktu yani negredo'yu oyuna Aldi

Tudor'un mantik ta aslinda Kabul edilebilir ama oyuncu tercihi selcuk'tan dolayi yanlis,üstüne 1 dakika sonra Serdar'da sakatlaninca planlar alt üst oldu tek degisiklik hakki kaldigi icin.

Bu arada Serdar'in sakatlanma ihtimalini göz önünde bulundurmasi gerekirdi milli takimdaki sakatliktan dolayi dersen bu dogru,hata yapti.

Bu hafta baska bir arkadasa yazmistim

Aslinda mantik dogru ama oyuncu secimi(selcuk'un performansindan dolayi) yanlisti

Senol günes baskidan medel-Oguzhan degisikligi ile cikmak istedi yanl bir b plani uyguladi ama 10-15 dakika sonra da ikinci bir plani devreye soktu yani negredo'yu oyuna Aldi

Tudor'un mantik ta aslinda Kabul edilebilir ama oyuncu tercihi selcuk'tan dolayi yanlis,üstüne 1 dakika sonra Serdar'da sakatlaninca planlar alt üst oldu tek degisiklik hakki kaldigi icin.

Bu arada Serdar'in sakatlanma ihtimalini göz önünde bulundurmasi gerekirdi milli takimdaki sakatliktan dolayi dersen bu dogru,hata yapti.
Mantık yanlış değil ama halihazırda sahada olan oyuncularla da bişeyler deneyebilirdi. Tolga'yı ortaya, Belhanda'yı kenara çekmek gibi vs. Bunları denemiş olsa belki Selçuk tercihine gerek kalmayacaktı. Ve tabi dediğin gibi de Selçuk tercihi hatalı olmuş oluyor bu durumda ne yazık ki.

Bence oyun okuma konusunda ciddi sıkıntısı var. Düzelir İnşallah.

Mantık yanlış değil ama halihazırda sahada olan oyuncularla da bişeyler deneyebilirdi. Tolga'yı ortaya, Belhanda'yı kenara çekmek gibi vs. Bunları denemiş olsa belki Selçuk tercihine gerek kalmayacaktı. Ve tabi dediğin gibi de Selçuk tercihi hatalı olmuş oluyor bu durumda ne yazık ki.

Bence oyun okuma konusunda ciddi sıkıntısı var. Düzelir İnşallah.

Saha icinde belhanda-tolga degisikligini selcuk oyuna girdikten sonra yapti aslinda ama önemli olan oyuncu degisikligi hakkini kullanmadan önce yapmasi

Oyun okuma konusundaki sikinti inkar edilecek bir durum degil böyle birsey var ama ben zamanla düzelecegini,ilk 11'e feghouli ve latovlevici de dahil olunca daha iyi duruma gelecegimizi düsünüyorum

Hem ilk 11 olarak hemde yedek kulubesi olarak

Saha icinde belhanda-tolga degisikligini selcuk oyuna girdikten sonra yapti aslinda ama önemli olan oyuncu degisikligi hakkini kullanmadan önce yapmasi

Oyun okuma konusundaki sikinti inkar edilecek bir durum degil böyle birsey var ama ben zamanla düzelecegini,ilk 11'e feghouli ve latovlevici de dahil olunca daha iyi duruma gelecegimizi düsünüyorum

Hem ilk 11 olarak hemde yedek kulubesi olarak
Fegh girince daha bi ezici oluruz ama işte ezici olamadığımızda bakalım hoca bişey yapabilecek mi, yoksa değişikliği mi bekleyecek. Oynatmak istediği oyun tarzı iyi sayılır, oyun okumayı da çözse bence şampiyonluk zor değil. Çözer inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt