Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle daha iyi oldu
3611c6914d6f200cd07fe04839f5b33e.jpg

Eğitim şart
Bu ne lan böyle? Burası müslüman bir forum. Amirleri göreve daved ediyorum.
Bu yoruma %100 katiliyorum

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir b plani olmadigi kesin,takim savunmasina cok güveniyor ama ufak bir konsantrasyon kaybi puan birakmamiza neden oldu deplasmanda(defans hatti ve kaleci oyunu takip etmedi)

Gecen sezon rize macinda aynisini yapti serbest vurustan 80 de yedik

Chelsea da yapiyor Bunu deplasmanda buda aslinda bir b plani'dir ama riski var dogal olarak,takim pozisyon vermeyince büyük hoca oluyorsun conte gibi ama basit bir gol yersen hatali oluyorsun

Feghouli ve latovlevici de uyum saglayinca cok daha iyi duruma gelecegimizi düsünüyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu an antalyayı izliyorum ve resmen antalyadaki puan kaybının sorumlusu tudor dedirtti bi kez daha bana.antalya ortasahası ve savunması yeterince iyi değildi,üzerlerine gitmeliydik.önde 2 bassak fişi çekecektik.yazık oldu çok yazık.

Yumusak mancini, erkek tudor ile mi kiyaslaniyor burada. Gidin pasa cayi icin. mutfak da önlük de takiyordur, bu kiyasi yapanlar...

104030.jpg

Erkek görün

Bu saçmalıklarına devam ederse olası bir iç saha maçı esnasında keline atlayacağım muhtemelen.

Tudor'un çok iyi hoca olduğunu söyleyenlerle Belhanda'yı beğenenler aynı kişiler sanırım..

Inanilmaz kolay fikstur dedigi de gecen sezon Evimizde kaybettigimiz kayserispor,deplasmanda berabere kaldigimiz osmanlispor

Herseyi hafife alin zaten yapilan ise hic saygi göstermeyin

Anca isim hayranligi yapin,Mancini hocam diye gezinin forum'da

Hani 0-0 da drogba-ceyhun degisikligi yapan hoca varya,iste o.

Mancini'yi Aysal getirmese/Terim'den sonra gelmese sövecek olan çok adam var burada.

Mancini geldi hocalığını yaptı iyi yada kötü ama adam gibi karakterli bir şekilde gitti. Alacağını bile istemeden gitti, adamın da dibidir.

Öyle adama atıp tutmanın bir anlamı yok.

Mancini'yi Aysal getirmese/Terim'den sonra gelmese sövecek olan çok adam var burada.

sövdüler zaten, ama herkesi balik hafizali zannediyorlar. Sezon sonunda burada herkes adami göndermenin hesabini yapti.
Mancini Terim´in takiminin ekmegini yedi, ancak bunu okadar kisa süre icinde tüketti ve dünya paraya üzerine öyle sacma adamlar ekledi ki, takimin cöküsünü baslatti resmen.

Isin su kismi var. 14-15 deplasman boyunca, Türkiye´de üst üste iki deplasman maci ancak son haftalarda kazandirabilen Mancini, takimi kurmadigi, oyuncularinin neredeyse hic birini tanimadigi ve bir gün hasbelkader calistirdigi takimin, orada puan almasinin nedeni olarak gösterilmesinin, bir dayanagi yoktur. O macta oyuncular kendi futbolunu oynadilar.
Galatasaray o senelerde, avrupanin cogu rakiplerine karsi gövde gövdeye oynayabilecek seviyede, ve motivasyona sahipti.
Olayin zaten su boyutu var, Drogba saha icinde kendi taktiklerini vermeye calisiyordu, bir maci da tamamen Mancini´nin taktiginden bagimsiz oynayip, bunu da acikladilar ki, en iyi maclarindan bir tanesiydi.

Mancini biraktiginda arkasinda kendine güveni tamamen tükenmis bir takim kalmisti. Bunun cezasi da 14/15 cl sezonunda kesildi bize.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt