Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
çalsa da tudor, çırpsa da tudor
iste bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çalsa da tudor, çırpsa da tudor
Deplasmanda kazandığımız düzgün maç yok iken ve derbilerde galibiyeti geçtim gol atmaktan aciz bir takımın sınavını Sivasspor karşısında mı değerlendirmeliydik? Bu mukayesenin hangi leveli acaba? Lamı cimi yok, deplasmanda maç alacak, derbi de alacak bunları yapmadığı sürece burada da kalamayacak ne Tudor ne başkası tatava yapmayın.
devrim vermis odunu
Tudor reis yakında verir eline kuytu köşede devriminaz cakal degil bu devrim
olacak seyleri konusalimTudor reis yakında verir eline kuytu köşede devrimin
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamı delirtirsin haRiekerink için aynılarını duymak isterdik.Her maç sonrası burası övgü yağmuruydu o dönem.
Adamı delirtirsin ha
sent via GSC
Anı yaşıyoruz işte daha ne yapalım? Kasımpaşa galibiyeti 1 hafta konuşacak mıyız? Osmanlı maçında skor iyi görünebilir ama skor 1-2 iken boş kaleye kaçırılan gol ve yenilen bir baskı var onu ne yapacağız? O maç 2-2'ye gelecek raddeye nasıl geldi, gelse değiştirebilecek bir hamlesi var mı sence? Geçen sene de gayet gol attık, şampiyondan sonra en çok gol atan takım takdir edersin ki gol atmıştır. Geçen sezon takım savunmamızda sorun vardı.Neden anı yaşayıp her şeyi zamanı gelince konuşmuyoruz? Osmanlıspor'u çok net bir skorla kazandık. Antalya deplasmanı da zeminin çok kötü oluşu, havanın çok sıcak oluşu, milli takım dönüşü olması, Selçuk sabotajı gibi sebeplerle çok tartışılan bir deplasmandı. Geçen sene bu sene yaptıklarımızın yarısını yapamıyorduk. Gol atamıyorduk. Hepsinden önemlisi neredeyse her maç bir gol yiyorduk.
Biz geçen sene evimizde Kayseri'den puan alamadık; yenildik. Bu sene 4-1 kazandık.
Osmanlıspor'u deplasmanda yenemedik; berabere kaldık. Bu sene 1-3 kazandık.
Kasımpaşa'yı hem içerde hem dışarda yenemedik. Bu sene 2-0 kazandık.
Yani geçen sene zorlandığımız, yerlere döküldüğümüz takımlara karşı net skorlar elde etmişiz. Bu kadar fark varken tebrik etmek için neyi bekliyoruz? Bir değişim var. Evet süreklilik istiyoruz. Bu adam derbi kazanamaz, deplasman kazanamaz deyip müneccimlik yapıyoruz hocam ve bugün kazandığımız maçların sevincine gölge düşürüyoruz.
.Anı yaşıyoruz işte daha ne yapalım? Kasımpaşa galibiyeti 1 hafta konuşacak mıyız? Osmanlı maçında skor iyi görünebilir ama skor 1-2 iken boş kaleye kaçırılan gol ve yenilen bir baskı var onu ne yapacağız? O maç 2-2'ye gelecek raddeye nasıl geldi, gelse değiştirebilecek bir hamlesi var mı sence? Geçen sene de gayet gol attık, şampiyondan sonra en çok gol atan takım takdir edersin ki gol atmıştır. Geçen sezon takım savunmamızda sorun vardı.
Geçen sezon ki takımla bu sezonu kıyaslıyor isen aynısını Kayseri'ye de yapmalısın. O dönem ligin 7 haftalık sürecinde ligin en çok puan toplayan takımı, çılgın atıyordu bizim dışımızda da büyük takımları yendiler. Skor benim umurumda değil ben güven veren bir oyun istiyorum ve şu an vermiyor 2+2=4 size skor yetiyorsa sizi eleştirmiyorum zaten bunu anlarım ancak bana yetmiyor ve ben bunu eleştiriyorum özellikle deplasman için keza Kasımpaşa maçı bile oldukça risk taşıdı takım maç 1-0 iken oyundan düştü ve hoca izledi napayım şimdi pohpohlayayım mı yendik diye ben şampiyon olduğumuz maçtan sonra zar zor 1-0 alınan galibiyeti eleştirdim bugün bunu elbette eleştireceğim. Her neyse çok da uzatmaya gerek yok bakış açılarımız farklı olabilir.
Doğrudur ne yapalım şimdi sonuç itibariyle dediğimi değiştiriyor mu oyundan düşmüyoruz resmen yok oluyoruz ve bu arada hocada sadece izliyor.Maç 3-1 ken pozisyon verdik Serdarın bireysel hatasıyla sallamayalım
Doğrudur ne yapalım şimdi sonuç itibariyle dediğimi değiştiriyor mu oyundan düşmüyoruz resmen yok oluyoruz ve bu arada hocada sadece izliyor.
Yo yanlış hatırlamışım ki olabilir öyle bir niyetim olsa açıkça ifade ederim. Sanki yeterince eleştirilecek şey yok gibi ben neden suni bir şey yaratmak isteyeyim anlam veremedim.O maçtaki durumu bildiğine adım gibi eminim,sadece nasıl daha çok eleştiririm gayesiyle yaptığını düşünüyorum kusura bakma
Yo yanlış hatırlamışım ki olabilir öyle bir niyetim olsa açıkça ifade ederim. Sanki yeterince eleştirilecek şey yok gibi ben neden suni bir şey yaratmak isteyeyim anlam veremedim.
) Sorun bu.İkisi de geçen yıl aynı fikstürde aynı puanı topladılar,hemen hemen aynı futbolu oynattılar.Bu sene ise Tudor'un Rie'den tek eksisi Östersunds'a elenmiş olması ki Riekerink hiç Avrupa'da oynamadı onun da elenip elenmeyeceğini bilemeyiz muhtemelen o kadroyla o da elenecekti,bu facianın geleceği geçen seneden bile belliydi.Benim tepkim buna.Beğenilen sevilen adamlara toz kondurulmuyor tutulmayan adamlara da ölümüne sallanıyor.Benim derdim Tudor değil aslında,mükemmel bir TD mi mükemmel bir performans mı gösteriyor şu anda?Hayır elbette daha 29 hafta var,şimdiden göklere çıkarmak yanlış ki önümüzde gerçekten daha önemli sınavları olacak ben bunda hemfikirim.Ama burada adam kayrılıyor bazı üyeler tarafından.Riekerink'e sabır yeminleri edenler,göklere çıkaranlar şimdi Tudor'a sallıyor.Riekerink de yeni TDydi,Tudor da.Tudor daha 39 yaşında,yıllarca TD tecrübesi olan biri olarak addedilemez.Ama Riekerink'e edilmeyen ne kadar laf varsa edildi Tudor'a. (Beden hocası hariç.) Sorun bu.İkisi de geçen yıl aynı fikstürde aynı puanı topladılar,hemen hemen aynı futbolu oynattılar.Bu sene ise Tudor'un Rie'den tek eksisi Östersunds'a elenmiş olması ki Riekerink hiç Avrupa'da oynamadı onun da elenip elenmeyeceğini bilemeyiz muhtemelen o kadroyla o da elenecekti,bu facianın geleceği geçen seneden bile belliydi.Benim tepkim buna.Beğenilen sevilen adamlara toz kondurulmuyor tutulmayan adamlara da ölümüne sallanıyor.