Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anı yaşıyoruz işte daha ne yapalım? Kasımpaşa galibiyeti 1 hafta konuşacak mıyız? Osmanlı maçında skor iyi görünebilir ama skor 1-2 iken boş kaleye kaçırılan gol ve yenilen bir baskı var onu ne yapacağız? O maç 2-2'ye gelecek raddeye nasıl geldi, gelse değiştirebilecek bir hamlesi var mı sence? Geçen sene de gayet gol attık, şampiyondan sonra en çok gol atan takım takdir edersin ki gol atmıştır. Geçen sezon takım savunmamızda sorun vardı.

Geçen sezon ki takımla bu sezonu kıyaslıyor isen aynısını Kayseri'ye de yapmalısın. O dönem ligin 7 haftalık sürecinde ligin en çok puan toplayan takımı, çılgın atıyordu bizim dışımızda da büyük takımları yendiler. Skor benim umurumda değil ben güven veren bir oyun istiyorum ve şu an vermiyor 2+2=4 size skor yetiyorsa sizi eleştirmiyorum zaten bunu anlarım ancak bana yetmiyor ve ben bunu eleştiriyorum özellikle deplasman için keza Kasımpaşa maçı bile oldukça risk taşıdı takım maç 1-0 iken oyundan düştü ve hoca izledi napayım şimdi pohpohlayayım mı yendik diye ben şampiyon olduğumuz maçtan sonra zar zor 1-0 alınan galibiyeti eleştirdim bugün bunu elbette eleştireceğim. Her neyse çok da uzatmaya gerek yok bakış açılarımız farklı olabilir.

Farkında mısınız; eleştirdiğiniz noktaları da giderdiğimiz anda Real Madrid oluruz. Doyumsuz olmak çok güzel. Başarının sırrı budur. Ancak daha ligin beşinci haftası. Bu futbolcular beş haftadır beraber oynuyor. Elbette eleştireceğiz. Ancak acımasızca değil. Tudor'u en çok eleştiren üyelerden biriydim. Ancak şimdi güzel bir şeyler oluyorsa susup seyretmek lazım. Yüksek sesle o maçı bekleyelim şu maçı bekleyelim deyip canımı sıkmıyorum. Dediğiniz gibi çok da uzatmanın anlamı yok. İddiaya girmiş gibi olduk. Zaman bakalım kimi haklı çıkaracak. Futbolun tadı da burada. :)

Benim derdim Tudor değil aslında,mükemmel bir TD mi mükemmel bir performans mı gösteriyor şu anda?Hayır elbette daha 29 hafta var,şimdiden göklere çıkarmak yanlış ki önümüzde gerçekten daha önemli sınavları olacak ben bunda hemfikirim.Ama burada adam kayrılıyor bazı üyeler tarafından.Riekerink'e sabır yeminleri edenler,göklere çıkaranlar şimdi Tudor'a sallıyor.Riekerink de yeni TDydi,Tudor da.Tudor daha 39 yaşında,yıllarca TD tecrübesi olan biri olarak addedilemez.Ama Riekerink'e edilmeyen ne kadar laf varsa edildi Tudor'a. (Beden hocası hariç. :asd: ) Sorun bu.İkisi de geçen yıl aynı fikstürde aynı puanı topladılar,hemen hemen aynı futbolu oynattılar.Bu sene ise Tudor'un Rie'den tek eksisi Östersunds'a elenmiş olması ki Riekerink hiç Avrupa'da oynamadı onun da elenip elenmeyeceğini bilemeyiz muhtemelen o kadroyla o da elenecekti,bu facianın geleceği geçen seneden bile belliydi.Benim tepkim buna.Beğenilen sevilen adamlara toz kondurulmuyor tutulmayan adamlara da ölümüne sallanıyor.
Riekerink hangi kadro ile oynadı, Tudor hangi kadro ile oynuyor neye göre bu kıyaslamayı yaptın anlamadım. Ki A takıma atama ile gelmiş beden eğitimi hocası Riekerink elindeki o kadroyla 2 büyük maç kazanıp kupa alabildi, bjk yi deplasmanda yeniyordu, Chedjou denen iblis sabote etmemiş olsa idi. Tudor aynı kadroyla büyük maçlarda gol atmayı bırak daha rakip kaleye götüremedi takımı. Kıçı kırık Antalya maçını bile ciddi sınav olarak gördük, gösterdiği tablo ortada, onda bile kaleye gidemedi takım. Zaman vermeye herkese verilir, istersen 10 yıl ver, ama zihniyet değişmedikçe ne fark eder. Ki zaten kendi kadrosunu kurmak için imkan da verildi, şu adama sağlanan imkan belki Terim hariç kimseye sağlanmadı. Bu saatten sonra ancak o basın toplantısında söylediği gibi "we will kill everybody" mottosu ile oynayıp Türkiye ligini dağıtması lazım, zira elindeki kadronun gerektirdiği budur. Standartın çok üzerinde olmalı bu takım, ortalama performans bile kabul edilemez. Türkiye ligi dışında ekstra bir maç trafiği de yok zira.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Riekerink hangi kadro ile oynadı, Tudor hangi kadro ile oynuyor neye göre bu kıyaslamayı yaptın anlamadım. Ki A takıma atama ile gelmiş beden eğitimi hocası Riekerink elindeki o kadroyla 2 büyük maç kazanıp kupa alabildi, bjk yi deplasmanda yeniyordu, Chedjou denen iblis sabote etmemiş olsa idi. Tudor aynı kadroyla büyük maçlarda gol atmayı bırak daha rakip kaleye götüremedi takımı. Kıçı kırık Antalya maçını bile ciddi sınav olarak gördük, gösterdiği tablo ortada, onda bile kaleye gidemedi takım. Zaman vermeye herkese verilir, istersen 10 yıl ver, ama zihniyet değişmedikçe ne fark eder. Ki zaten kendi kadrosunu kurmak için imkan da verildi, şu adama sağlanan imkan belki Terim hariç kimseye sağlanmadı. Bu saatten sonra ancak o basın toplantısında söylediği gibi "we will kill everybody" mottosu ile oynayıp Türkiye ligini dağıtması lazım, zira elindeki kadronun gerektirdiği budur. Standartın çok üzerinde olmalı bu takım, ortalama performans bile kabul edilemez. Türkiye ligi dışında ekstra bir maç trafiği de yok zira.

Tudor da geçen yıl o çöp addedilen kadroyla oynadı geçen yıl da sövülüyordu bu adama.Kaldı ki bu kadronun oluşmasında Tudor'un hiç mi payı yok?İmkan verildi mi yoksa imkan verilmesi için zorladı mı?Riekerink de pekala zorlayabilirdi olmadı istifa edebilirdi onun elinde olan bir şey bu.Riekerink yeni hocaysa Tudor da yeni hoca sayılır üstelik daha genç.Yıllardır takımda konuşup durduğumuz ne kadar kanser varsa attı adam,geçiş süreci sancılı olsa da Selçuk dahil.Bu konuda haksızlık edildiğini düşünüyorum.

Final maçlarını açıkçası ben Riekerink'den ziyade Galatasaray'a yazıyorum.Kaldı ki Süper Kupa maçında leş gibi futbol oynadık takımın kazanma alışkanlığı sayesinde kazandık az önce dediğim gibi.Onun dışında ligdeki derbi performansları aynı üç aşağı beş yukarı.Rie de deplasmanda Bjk'ye yenildi Tudor da.O da Başakşehir'e Trabzon'a falan içerde kaybetti.Fener'e Kadıköy'de kaybetti olay derbiyse.2-2'lik maça katılıyorum Ched olmasa muhtemelen kazanacaktık ama olmadı berabere bitti,Tudor'dan tek belirgin farkı o zaten şu ana kadar.O maç.Yoksa yazdığım gibi geçen sene aynı fikstürde hemen hemen aynı puanı topladı ikisi de.

Benim derdim Tudor değil aslında,mükemmel bir TD mi mükemmel bir performans mı gösteriyor şu anda?Hayır elbette daha 29 hafta var,şimdiden göklere çıkarmak yanlış ki önümüzde gerçekten daha önemli sınavları olacak ben bunda hemfikirim.Ama burada adam kayrılıyor bazı üyeler tarafından.Riekerink'e sabır yeminleri edenler,göklere çıkaranlar şimdi Tudor'a sallıyor.Riekerink de yeni TDydi,Tudor da.Tudor daha 39 yaşında,yıllarca TD tecrübesi olan biri olarak addedilemez.Ama Riekerink'e edilmeyen ne kadar laf varsa edildi Tudor'a. (Beden hocası hariç. :asd: ) Sorun bu.İkisi de geçen yıl aynı fikstürde aynı puanı topladılar,hemen hemen aynı futbolu oynattılar.Bu sene ise Tudor'un Rie'den tek eksisi Östersunds'a elenmiş olması ki Riekerink hiç Avrupa'da oynamadı onun da elenip elenmeyeceğini bilemeyiz muhtemelen o kadroyla o da elenecekti,bu facianın geleceği geçen seneden bile belliydi.Benim tepkim buna.Beğenilen sevilen adamlara toz kondurulmuyor tutulmayan adamlara da ölümüne sallanıyor.
Ben Riekerinkte cok elestiriliyordu diye hatirliyorum, özellikle oda yine oyun okuma ve oyuncu degisiklikleri yüzünden.

Tudor da geçen yıl o çöp addedilen kadroyla oynadı geçen yıl da sövülüyordu bu adama.Kaldı ki bu kadronun oluşmasında Tudor'un hiç mi payı yok?İmkan verildi mi yoksa imkan verilmesi için zorladı mı?Riekerink de pekala zorlayabilirdi olmadı istifa edebilirdi onun elinde olan bir şey bu.Riekerink yeni hocaysa Tudor da yeni hoca sayılır üstelik daha genç.Yıllardır takımda konuşup durduğumuz ne kadar kanser varsa attı adam,geçiş süreci sancılı olsa da Selçuk dahil.Bu konuda haksızlık edildiğini düşünüyorum.

Final maçlarını açıkçası ben Riekerink'den ziyade Galatasaray'a yazıyorum.Kaldı ki Süper Kupa maçında leş gibi futbol oynadık takımın kazanma alışkanlığı sayesinde kazandık az önce dediğim gibi.Onun dışında ligdeki derbi performansları aynı üç aşağı beş yukarı.Rie de deplasmanda Bjk'ye yenildi Tudor da.O da Başakşehir'e Trabzon'a falan içerde kaybetti.Fener'e Kadıköy'de kaybetti olay derbiyse.2-2'lik maça katılıyorum Ched olmasa muhtemelen kazanacaktık ama olmadı berabere bitti,Tudor'dan tek belirgin farkı o zaten şu ana kadar.O maç.Yoksa yazdığım gibi geçen sene aynı fikstürde hemen hemen aynı puanı topladı ikisi de.

Yahu Tudor kim ki zorlayacak transfer için, Mancini bile yaptıramadı istediği transferleri. İstifa etse kim takardı Allah aşkına? Onun dışında kazanma alışkanlığımız varsa şayet neden Tudor geldikten sonra kaleye bile gidemez haldeyiz büyük maçlarda? Ben Riekerink iyi hocaydı demiyorum da onun eline de şu kadroyu versen şu ana kadar ki performansı rahat bi şekilde alırdı, henüz bi teknik direktör dokunuşu yok, özellikle hücum anlamında kapasitesinin çok altında bi görüntü veriyor takım. Bu sorunu çözeceğine dair ben bi ışık görmedim şu ana kadar, hele hele biraz dişli addedilen bi rakip karşısına çıktığında hepten bocalıyor. Eğer tek bir konuda hakkını vereceksem o da kendisine verilen imkanı doğru oyuncu seçimleri yaparak kullandı, bunun dışında öveceğim bi tarafı yok şu an için.

Beyler tamam anladik bu adam ne yaparsa yapsin begenmeyeceksiniz

Bokunu cikarmayin artik foruma nezaman girsem yeni mesajlar arasinda üst sirada tudor basligi

Yahu Tudor kim ki zorlayacak transfer için, Mancini bile yaptıramadı istediği transferleri. İstifa etse kim takardı Allah aşkına? Onun dışında kazanma alışkanlığımız varsa şayet neden Tudor geldikten sonra kaleye bile gidemez haldeyiz büyük maçlarda? Ben Riekerink iyi hocaydı demiyorum da onun eline de şu kadroyu versen şu ana kadar ki performansı rahat bi şekilde alırdı, henüz bi teknik direktör dokunuşu yok, özellikle hücum anlamında kapasitesinin çok altında bi görüntü veriyor takım. Bu sorunu çözeceğine dair ben bi ışık görmedim şu ana kadar, hele hele biraz dişli addedilen bi rakip karşısına çıktığında hepten bocalıyor. Eğer tek bir konuda hakkını vereceksem o da kendisine verilen imkanı doğru oyuncu seçimleri yaparak kullandı, bunun dışında öveceğim bi tarafı yok şu an için.

Mancini döneminde farklı bir yönetim vardı,kaldı ki Mancini gittikten sonra da birdünya para saçıldı Tarık'tır Olcan'dır vb.Onun içyüzünü bilemem belki Mancini kulübün imkanlarının üstünde bir transfer listesiyle geldi.

Tudor'un olayı De Jong'un 25 futbolcu değil sen gidersin lafından sonra başlıyor.Başkan orada Tudor'u gönderebilirdi.Ama hocaya arka çıktı,ve devamı geldi gerçekten de istediğini aldı istediğini kesti kurdu kendi kadrosunu.Yani iyi kötü mücadele etti bunun için.O kadar hoca geldi geçti kim Sabri'yi gönderebildi Selçuk'u kesebildi?Bu açıdan baktığımızda ben Tudor'a yorumluyorum bunu.Kaldı ki Riekerink'e fırsat verilmedi imkan verilmedi ama 20 milyon Euro bonservis harcandı kendisinin döneminde.Söz sahibi olmalıydı olamadıysa da gitmeliydi.Yani o dönemde de hiç para yoktu vb. böyle bir şey yoktu.

Büyük maçlarda kaleye gidememe durumu 2015-2016'dan beri başlıyor,Tudor'la ilgisi yok onun.Takımın 2 senelik sorunlarını geçen yıl için konuşuyorum birkaç aylık bir hocaya yıkmak yanlış.Bu kadroyla da aynı olursak o zaman katılırım.Şu an için aşırı eleştirilerin hiçbir gerekçesi yok,bu sadece takıma zarar verir.Onun dışında mükemmel bir TD değil performansını da beklemek lazım buna katılıyorum.

Eleştirenler kimlerdi sorun bu zaten.Tudor'a şu an habire sallayanlar Riekerink'e sabır yeminleri ediyordu o dönem.
Sarper simdi bende orasini bilemem ama ben bugün mesela Tudoru nasil elestiriyorsam o gün Riekerinki yine bu konu yüzünden elestiriyordum.
Kimin Tudora ne sekilde nasil elestiri yapacagina, iyi veya kötü hangi lakaplari takacagina pek karismam dogrusu.
Kötüsünü kime olursa olsun dogru bulmuyorum ama bunu herkes kendi bilecek.
Ayrica, herkes herkesi begenmek zorunda degil ki.
Belki cok iyi top oynatsa bile tavirlari antipatik geliyordur, yada ne bileyim yaptigi agar bir hatanin üzerine sünger cekmek zor geliyordur.
Ancak Riekerink icinde hersey güllük gülistanlik degildi.
Baslarda Riekerinkin ilimli tavirlari sebebi ile güzel bir hava vardi, sonuclar kötülesmeye baslayinca onada cok agar elestiriler yapildi.
Hatta adama Medya basta olmak üzere cok yakisiksiz sorular soruldu, ithamlar yapildi.
Ancak benim esas sinirimi bozan, bunu özellikle Forumda yapan bir kac kisi var, Tudorun eksiklerini dile getirdigin zaman insani düsman olarak görüyorlar.
Bazen siz ne bicim Galatasaray taraftarisiniza kadar gidiyor is, afedersin ama bana bunu disarda birisi ciddi sekilde söylesin, ki burada bunu yapan o bir kac kisi ciddi yapiyor, cok kötü konusurum.
Önemli olan iyi giderken bile eksikleri söyleyebilmektir, yoksa buyrun bakin Kibirbahcenin hali ortada.

Son düzenleme:
Bakalım Bursa maçını alabilecek miyiz

Bir şekilde ne olursa olsun o maçı almamız lazım kuşlar birbirlerini yerken kazanan biz olmalıyız ...

DKEU8L-XcAAtf8Q.jpg

Mancini döneminde farklı bir yönetim vardı,kaldı ki Mancini gittikten sonra da birdünya para saçıldı Tarık'tır Olcan'dır vb.Onun içyüzünü bilemem belki Mancini kulübün imkanlarının üstünde bir transfer listesiyle geldi.

Tudor'un olayı De Jong'un 25 futbolcu değil sen gidersin lafından sonra başlıyor.Başkan orada Tudor'u gönderebilirdi.Ama hocaya arka çıktı,ve devamı geldi gerçekten de istediğini aldı istediğini kesti kurdu kendi kadrosunu.Yani iyi kötü mücadele etti bunun için.O kadar hoca geldi geçti kim Sabri'yi gönderebildi Selçuk'u kesebildi?Bu açıdan baktığımızda ben Tudor'a yorumluyorum bunu.Kaldı ki Riekerink'e fırsat verilmedi imkan verilmedi ama 20 milyon Euro bonservis harcandı kendisinin döneminde.Söz sahibi olmalıydı olamadıysa da gitmeliydi.Yani o dönemde de hiç para yoktu vb. böyle bir şey yoktu.

Büyük maçlarda kaleye gidememe durumu 2015-2016'dan beri başlıyor,Tudor'la ilgisi yok onun.Takımın 2 senelik sorunlarını geçen yıl için konuşuyorum birkaç aylık bir hocaya yıkmak yanlış.Bu kadroyla da aynı olursak o zaman katılırım.Şu an için aşırı eleştirilerin hiçbir gerekçesi yok,bu sadece takıma zarar verir.Onun dışında mükemmel bir TD değil performansını da beklemek lazım buna katılıyorum.

Yüzde yüz katiliyorum ve ekliyorum, sadece Kadro degil, takimin fizik ve mücadele gücü, takim defansi, zor pozisyon veriyoruz, hava toplari, son üc macta Antalya karisinda yedigimiz gol disinda hava topu vermedik diye hatirliyorum ve hazir olsaydik o golüde o kadar kolay yemezdik diye düsünüyorum. Takimin geri cekilmesi, yanlis degisiklik sonucu daha cok geriye gitmemiz ve böylece cok fazla duran top vermemiz baska bir konu. Ayrica ofansif olarak evet pozisyonlarimiz var ama net pozisyonumuz cok yok. Benim icin uzaktan cekilen bir sut pozisyondur, yada yapilan ortaya vurulan kafa vurusuda pozisyondur ama net pozisyon attigimiz iki goldeki pozisyondur, bunlari cogaltmamiz lazim.

Buna katilmiyorum, burasi Galatasaray forumu, agirlikli olarak Futbol konusuyoruz.
Dogrular varken bile eksikleri konusmamiz lazim, bunu Tudor kendi icinde ve teknik heyeti ile de yapmali.
Bunlari yapmazsa, yanlislarin üzuerinde konusulmaz ise o yanlislar hic düzelmez.
Bunlarin konusulmasi takimi kötü etkilememeli, hepsi profesyonel, eksikleri görüp degistirmek icin daha cok calismalari lazim.

Son düzenleme:
Adam 10 da 10 da yapsa üzerinde hep baskı olacak..Şenol güneşin diğer tüm hocalardan farkı bu.. TUdor baskı hissetmese üzerine bu kadar gidilmemiş olsa zaten Antalyada Selçuk u alıp skoru koruyum demezdi ya da diğer maçlarda maçı bitirmeye uğraşmazdı.. Adam futboldan futbolcudan anlıyo kadro yapılanması istediği oyuncular hepsi 4 4 lüktü. İstemediği hiç bir adam diğer takımlarda coşmuş değil hatta bi çoğuna talip bile çıkmadı..

Eleştirmeye korkar oldum adamı biraz eleştirsek o gazla adam linç ediliyo.. Yok 4 1 yenmişizde ama güven vermemişiz yok takımlar kötüymüş hadi köyüne vs vs.. ligde 5. hafta kovulan hoca sayısı 10 a yaklaştı .. Bu kadar güvensiz ve baskı üerinde tüm hocalar Buna Azizin yol arkadaşı aykut dahil bi tek Şenol güneş hariç..

Rahat yönetmesi için taraftar baskısını az hissetmesi lazım.Bunu riekerink e de dedik..Eleştirinin sonu tez kovulsuna gitmese dozunda kalsa hele 5 de 13 yapılmışken herkes daha sakin tartışıp fikir beyan edebilir..

Antalya maçında Selçuk yerine yasini oyuna alsa maçı kazanmıştık bunu burda dedim. Ama üzerindeki baskıyla puan kaybetmeyim diye Selçuku aldı.Bİraz kendine güveni gelse eminim kendini daha çok geliştirir.Zira ligdeki çoğu büyük takım hocasından daha çok futbolu yaşamış. ayrıca antalya bejekeden istanbulda puan alacaktı nerdeyse çok kötü değildi Etonun o hırsı muhtemelen krizi örtmek için iyice kenetlenmiş motive olmuşlar..

Velhasıl baskı yaratmayalım yoksa bu baskı bursa maçında da ters teper

Sabri'dir Selçuk'tur bunlar tamamen yönetimin politikası ile alakalı, kendin de demişsin yönetim istediği için Tudor kaldı, yoksa kendisinin kalmak için elinde hiçbir artısı veya kozu yoktu. Mücadele edebilecek gücü bile yoktu. Normal şartlarda Östersunds a elenip de şu kulüpte barınacak hoca sayısı bir elin parmağını geçmez.

Her neyse konu dağılmasın, transfere her dönem hunharca paralar döktük zaten, ama Hamza ve Terim dışında çoğu teknik adamın istemediği oyuncular alındı hep orası kesin. Ki Hamza denen herif de ırkçılık ve sefilliğinden dolayı gitti 3.sınıf topçuları doldurmaya çalıştı takıma.

Derbi performansına gelince evet 2 senedir iyi değiliz ama Tudor dan sonra bu ekstrem bir hal aldı, bu gözle görülür bir gerçek.

Bakıldığında zaten şu an Tudor'a medyada bi eleştiri yok, hani abartılı eleştiri varsa bile burada vardır onun da sebebi geçen sezondan bu yana gelen güvensizlik. Yoksa sezon başında yeni gelmiş bi adam olsa şimdi kral ilan edilmişti.

adam namağlup şampiyon olsa bile aramızda, "b planı yok." diye eleştirenler olacaktır.

Son düzenleme:
Nasrettin Hoca, bir gün suya gönderdiği çocuğun eline testiyi vermiş ve

- Testiyi kırmadan getir; diyerek bir de tokat patlatmış.

Yanındakiler hocaya söylenmişler:

- Hocam, çocukcağız testiyi kırmadı ki, neden tokat atıyorsun? Bu yaptığın doğru bir iş değil!

Nasrettin Hoca istifini bozmadan cevap vermiş:

- Doğru söylüyorsunuz; ancak testiyi kırdıktan sonra tokat atmanın ne faydası olur?

İşte günlerdir yapılan Tudor eleştirisinin özeti bu Nasrettin Hoca fıkrasıdır. Daha derbiler gelmeden tokat atıyoruz. Bakalım Tudor testiyi kıracak mı kırmayacak mı!

Sabri'dir Selçuk'tur bunlar tamamen yönetimin politikası ile alakalı, kendin de demişsin yönetim istediği için Tudor kaldı, yoksa kendisinin kalmak için elinde hiçbir artısı veya kozu yoktu. Mücadele edebilecek gücü bile yoktu. Normal şartlarda Östersunds a elenip de şu kulüpte barınacak hoca sayısı bir elin parmağını geçmez.

Her neyse konu dağılmasın, transfere her dönem hunharca paralar döktük zaten, ama Hamza ve Terim dışında çoğu teknik adamın istemediği oyuncular alındı hep orası kesin. Ki Hamza denen herif de ırkçılık ve sefilliğinden dolayı gitti 3.sınıf topçuları doldurmaya çalıştı takıma.

Derbi performansına gelince evet 2 senedir iyi değiliz ama Tudor dan sonra bu ekstrem bir hal aldı, bu gözle görülür bir gerçek.

Bakıldığında zaten şu an Tudor'a medyada bi eleştiri yok, hani abartılı eleştiri varsa bile burada vardır onun da sebebi geçen sezondan bu yana gelen güvensizlik. Yoksa sezon başında yeni gelmiş bi adam olsa şimdi kral ilan edilmişti.

Niye diğer hocalar değil de Tudor işte sorun burada başlıyor.Demek ki yönetime güven veya kararlılık göstermiş öküzün altında buzağı aramaya gerek yok diye düşünüyorum burada.Pekala başarısız görünüyordu,o da gönderilebilirdi aynı sebepten.Gönderilmeyi geç,Östersunds faciasından sonra Sneijder'i göndermek gibi cesur bir karar bile aldılar. (Doğruluğu yanlışlığı ayrı bir konu ama kesinlikle cesur bir karardı bu inkar edilemez.)

Teknik adamın istemediği oyuncular alınıyorsa kendisi de hiçbir şey yapamıyorsa bıraksın görevini.Böyle bırakanlar çok.Bırakmıyorsa da sonradan laf etmesin.

Tudor'dan sonra ekstrem bir hal gibi görünmesinin sebebi hepsinin üst üste gelmesi.Takım kazanma alışkanlığını kaybettikçe özgüven olarak da dip yaptı.

Geçen seneden güvensizlik zaten benim konum.Geçen yıl aynı kadroyla Riekerink de Trabzon'a Başakşehir'e Fener'e Kayseri'ye Karabük'e falan kaybetti.Dışarda da kötü top oynayıp da puan bıraktığımız maçlar oldu veya zoraki kazandığımız.O adama laf etmeyenler şimdi Tudor düşmanı benim tepkim buna.Yoksa Tudor mükemmel bir performans gösteriyor veya mükemmel bir TD değil buna katılmadığımı belirttim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt