Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen böyle degildin, hep Serkanin yüzünden.

ben hala kendisine güvenemiyorum güvenende yoktur sanırım,hala soru isaretleri var,zaman gösterecek bence büyük takım hocası olabilecekmi

“Galatasaray’ın B planı yok” diyen canım spor medyası; önce bi desene: “A planı ağır geldi”... Samimi olun, sonra futbolu öğrenirsiniz..
Timurlenk
Teşekkürler tudor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim derdim Tudor değil aslında,mükemmel bir TD mi mükemmel bir performans mı gösteriyor şu anda?Hayır elbette daha 29 hafta var,şimdiden göklere çıkarmak yanlış ki önümüzde gerçekten daha önemli sınavları olacak ben bunda hemfikirim.Ama burada adam kayrılıyor bazı üyeler tarafından.Riekerink'e sabır yeminleri edenler,göklere çıkaranlar şimdi Tudor'a sallıyor.Riekerink de yeni TDydi,Tudor da.Tudor daha 39 yaşında,yıllarca TD tecrübesi olan biri olarak addedilemez.Ama Riekerink'e edilmeyen ne kadar laf varsa edildi Tudor'a. (Beden hocası hariç. :asd: ) Sorun bu.İkisi de geçen yıl aynı fikstürde aynı puanı topladılar,hemen hemen aynı futbolu oynattılar.Bu sene ise Tudor'un Rie'den tek eksisi Östersunds'a elenmiş olması ki Riekerink hiç Avrupa'da oynamadı onun da elenip elenmeyeceğini bilemeyiz muhtemelen o kadroyla o da elenecekti,bu facianın geleceği geçen seneden bile belliydi.Benim tepkim buna.Beğenilen sevilen adamlara toz kondurulmuyor tutulmayan adamlara da ölümüne sallanıyor.

Tudor ve Riekerink hemen hemen aynı topu mu oynattı? Dalga mı geçiyorsun. Riekerinkle ilk maçlarda da her maçta can çekişiyorduk, son dakika golleriyle zor kurtarıyorduk, pres baskı namına hiçbir şey yoktu, eziliyorduk

Tudor ve Riekerink hemen hemen aynı topu mu oynattı? Dalga mı geçiyorsun. Riekerinkle ilk maçlarda da her maçta can çekişiyorduk, son dakika golleriyle zor kurtarıyorduk, pres baskı namına hiçbir şey yoktu, eziliyorduk

Geçen seneden bahsediyorum.Yazıyı dikkatli okusan görürdün.

Gönderin o yerli çöplerin hepsini alt yapıdan 2-3 tane genco yu kullanalım daha iyidir Yasin-Sinan-Selçuk 'u filan izlemekten ...

Hayatımda bu zamana kadar "B Planı yok" kadar saçma bir eleştiri görmedim. Her takımın sistemi bellidir zaten. Barcelona,Real Madrid,Chelsea her maç farklı planla mı oynuyor?

Aksine ne güzel sistemimiz ve kadromuz çok kısa sürede oturdu diye övgüler dizilmesi lazım. Fenerbahçe hala ne kadrosunu, ne sistemini kurabildi.

Derbinin olduğu hafta Bursa deplasmanını kayıpsız geçmek çok önemli o derbinin sonucu ne olursa olsun bizim işimize yarayacak ...

Tudor yine saçmalamaz ve takımı geriye yıkmaz ise kazanacağımız maç

Bursa 'nın öyle çok teknik ayakları yok yoğun press'den kaçamazlar onlar da sert oynayan bir takım biz o press ve baskıya tekniğimizi eklersek Bursa 'yı ilk yarıdan çözeriz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt