Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Sen böyle degildin, hep Serkanin yüzünden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yahu, bir arkadasin lakirdisi olarak.Bunu eleştiri olarak mı algılamalıyım?
İsmini anmak istemedigim arkadas ile beni polemige cekmeni istemem KenanSen böyle degildin, hep Serkanin yüzünden.
Benim derdim Tudor değil aslında,mükemmel bir TD mi mükemmel bir performans mı gösteriyor şu anda?Hayır elbette daha 29 hafta var,şimdiden göklere çıkarmak yanlış ki önümüzde gerçekten daha önemli sınavları olacak ben bunda hemfikirim.Ama burada adam kayrılıyor bazı üyeler tarafından.Riekerink'e sabır yeminleri edenler,göklere çıkaranlar şimdi Tudor'a sallıyor.Riekerink de yeni TDydi,Tudor da.Tudor daha 39 yaşında,yıllarca TD tecrübesi olan biri olarak addedilemez.Ama Riekerink'e edilmeyen ne kadar laf varsa edildi Tudor'a. (Beden hocası hariç.) Sorun bu.İkisi de geçen yıl aynı fikstürde aynı puanı topladılar,hemen hemen aynı futbolu oynattılar.Bu sene ise Tudor'un Rie'den tek eksisi Östersunds'a elenmiş olması ki Riekerink hiç Avrupa'da oynamadı onun da elenip elenmeyeceğini bilemeyiz muhtemelen o kadroyla o da elenecekti,bu facianın geleceği geçen seneden bile belliydi.Benim tepkim buna.Beğenilen sevilen adamlara toz kondurulmuyor tutulmayan adamlara da ölümüne sallanıyor.
Tudor ve Riekerink hemen hemen aynı topu mu oynattı? Dalga mı geçiyorsun. Riekerinkle ilk maçlarda da her maçta can çekişiyorduk, son dakika golleriyle zor kurtarıyorduk, pres baskı namına hiçbir şey yoktu, eziliyorduk
Var mi bana yan bakan, tadinda bir hareket. Hocam :loyal: