Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DKd0Kf0XcAAQZol.jpg

Al şu maçı.Başlatma Bursa'ya da,taraftarınada,atmosferinede sen takımı geri çekersen o atmosferle birlikte zaten yeniliriz.Evimizdeki gibi oynatırsan 40000 kişiyi maç sonu hevesleri kursağında kalmış şekilde evine postalarız.

En son Basaksehir deplasmanindan beri (4-0) 5 deplasmanda 4 galibiyet 1 beraberlik almisiz ki birisi Bursa (0-5).
Ki o beraberlik de herkesin dedigi gibi Antalyanin bizi bozmasi degil takimin yorgun olmasi zemin ve nem gibi etmenler nedeniyle kotu bir oyun neticesinde geldi. Bunu unutmamak lazim.
Benim guvenim tam takima. Tudordan cok umitliyim ama hatalar yapacagini da biliyorum.
Umitli olma sebebim hatasiz olusu degil hatalardan ders cikaran kendini gelistiren bir yapisi olmasiydi. Bu mac ozelinde, normal oyunumuzu oynatmaya calisacaktir ama oyun ici senaryo istedigi gibi gitmezse nasil reaksiyon verecegini %100 dogru bildiginden emin degilim.
Cok guclu bir oyun planimiz var. Umarim yine istedigimiz sonucu aliriz. Bu maci guclu bir oyunla 3 4 atarak kazanmak sampiyon benim demektir.
Ha puan kaybinda hala liderligimizi devam ettirme ihtimalimiz cok yuksek(bizim yenilmemiz ve goztepenin 7 gol falan atmasi lazim cok zor). Yani hicbir sey bitmez. Yine de kazanarak devam etmek lazim.
Benim guvenim tam.
Tudor potansiyelli bir td. Bugun olacak cocuk mu yoksa kaybolup gidecek yetenekli cocuk mu oldugunu az bucuk anlayabiliriz.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selcuku felan sokma oyuna valla kendine ve takima yazik edersin

şayet bu maçı alırsak "b planı yok yhea.." diyen kitle bu sefer ne bulacak merak ediyorum

Kurtarıcı diye selcuku sokarsa döverek kovulsun.

Tolga gereksizinden ne umut bekliyorsun

������������������������GALATASARAY������������������������

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu adam teknik direktör filan değil. Fitness antrenörü gibi bişey, ne taktik degisikligi var ne oyunu açmak için bir girişim, her maça her takıma aynı taktik, aynı dizilim.

Feghouli'yi en geç 55'e kadar almazsan hoca falan değilsin sen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

pas oyununda ve dar alanda kotuyuz. Bu sadece bu mac degil, genel olarak bu konuda kotuyuz.
Hizli pas oyunu, baskidan cikma, dar alanda top yapma gibi seyler uzerinde calismiyor mu bu takim?

Ikıncı yarıya fehuliyle başlamazsa ve maçın herhangi bir dksinda selcuku oyuna alırsa defolsun gitsin.

Lamı cimi yok, adamsan devre arası Tolga'nın yerine Feghouli'yi alırsın.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Azıcık alanyanin hocasini izlede taktik ve oyun okuma öğren.

Herid 3-0 gerideykem dakika 38 de değişiklik yapıp maçı 4-3 aldı.

Bizim işe yaramaz tudor bey ise takımı geriye düştü yedek kulübesinden ayağı kalkmaya bile tenezzül etmedi.

Rezil herif seni
Ptt liginde bile hocalık yapamazsın

Gerçek Kaptan NANDO!

Bu adam teknik direktör filan değil. Fitness antrenörü gibi bişey, ne taktik degisikligi var ne oyunu açmak için bir girişim, her maça her takıma aynı taktik, aynı dizilim.
Devre arasinda kesin degisiklik yapmaz.
Ben olsam Tolga > Feghouli degisikligi yapardim hemen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt