Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maci Tudor´a ragmen kazandik, mac dakika dakika Feghouli diye bagriyordu. Yapacagi tek olay Feg ile Yasin´i alip, Rod ile Tolga´yi cikarmasaydi. Cok fazla birsey degistirmeden, Bursa´yi duman edecek hale gelecektik. Ama ne yaptiysa, yaptigi degisiklikler ile birlikte oturmus takimi da bozdu, tüm oyuncularin yerini degistirdi, Serdar Aziz´in kritik müdahaleleri Bursa´nin ikinci golü bulmasini engelledi.
Lato ile Mariano iyi oynuyordu, ikisi de kanatlari acip, top tutuyordu, ve sadece önelerine pas atabilecekleri, kombinasyonlari yapabilecekleri birer kanat gerekiyordu. Ne Yasin, ne Rod saglam teknige sahip degiller, düsünerek oynamiyorlar. O pozisyonda birden atak üretmemizi zora soktu ikiside. Ikisi de zaten bir bekin nerede durmasi gerektigini bilmiyor, ne hücum, ne savunma anlaminda. Feg ile Yasin bir ara göt göte geldiler. Yasin bos alana, bir acik gibi kosuyordu, bek gibi degil.
Bursaspor kondisyon anlaminda tamamen oyundan düstü, ve iki gol bulduk... Ancak oyuna bakarsak, fazlasi ile hak etmistik, bir gol ancak karambol bir pas ile buldu Bursaspor.

Önemli bir galibiyet, ama bu galibiyeti tudora ragmen aldik... Ben anlamiyorum, TD´ler neden hep isin kolayi varken, böyle komplike, zor islere giriyorlar. Degisikliklerden 5-10 dakika sonra ikinci golü yemememiz sansin ve serdarin yardimi ile oldu.

Hic degisiklik yapmasa bile, maci bu degisikliklere nazaran alma ihtimalimiz daha büyüktü. Son dokunuslar yetersiz oldu hep.

2 penaltı verilmemesine rağmen maçı çevirdi. Kazanan daima haklıdır beyler. Oyunumuz da gayet iyiydi.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor'u savunanlar Bursa ilk yarı 3 yapsa yine aynısını söylecek miydi?

Eğitim şart

Değişiklikler rezaletti, kazanmamız bu gerçeği değiştirmez. Cidden Mariano hangi akla hizmet çıkar, bunun mantıklı bir açıklaması var mı? Şu maçı alamasaydık ana avrat sövüp ceza yiyecektim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dünyanin sayili T.D arasina girecegini gösterdin, bu hamlen nekadar cilgin ve riskli olsada sen hepimizi yanilttin bu hamlelerle KORKMADAN DEVAM, sonuna kadar artik arkandayiz!

Her geçen gün kendisine güvenmeyenlerin yüzüne yüzüne vuruyor hocam..

"deplasmanları kazanamıyor yeaa"
"daha geriye düşmedik yeaa"
"b planı yok yeaa"

Hadi susun artık.

Bu maci Tudor´a ragmen kazandik, mac dakika dakika Feghouli diye bagriyordu. Yapacagi tek olay Feg ile Yasin´i alip, Rod ile Tolga´yi cikarmasaydi. Cok fazla birsey degistirmeden, Bursa´yi duman edecek hale gelecektik. Ama ne yaptiysa, yaptigi degisiklikler ile birlikte oturmus takimi da bozdu, tüm oyuncularin yerini degistirdi, Serdar Aziz´in kritik müdahaleleri Bursa´nin ikinci golü bulmasini engelledi.
Lato ile Mariano iyi oynuyordu, ikisi de kanatlari acip, top tutuyordu, ve sadece önelerine pas atabilecekleri, kombinasyonlari yapabilecekleri birer kanat gerekiyordu. Ne Yasin, ne Rod saglam teknige sahip degiller, düsünerek oynamiyorlar. O pozisyonda birden atak üretmemizi zora soktu ikiside. Ikisi de zaten bir bekin nerede durmasi gerektigini bilmiyor, ne hücum, ne savunma anlaminda. Feg ile Yasin bir ara göt göte geldiler. Yasin bos alana, bir acik gibi kosuyordu, bek gibi degil.
Bursaspor kondisyon anlaminda tamamen oyundan düstü, ve iki gol bulduk... Ancak oyuna bakarsak, fazlasi ile hak etmistik, bir gol ancak karambol bir pas ile buldu Bursaspor.

Önemli bir galibiyet, ama bu galibiyeti tudora ragmen aldik... Ben anlamiyorum, TD´ler neden hep isin kolayi varken, böyle komplike, zor islere giriyorlar. Degisikliklerden 5-10 dakika sonra ikinci golü yemememiz sansin ve serdarin yardimi ile oldu.

Hic degisiklik yapmasa bile, maci bu degisikliklere nazaran alma ihtimalimiz daha büyüktü. Son dokunuslar yetersiz oldu hep.

Bu yaziya gercekten sasirdim helal olsun. :005:

Tudor şuan senden çok özür dilerim. 2 bek çıkartarak beni delirttin ama kumarın tuttu

????GALATASARAY????

Tudor'u da degisikligi de elestirirsiniz anlarim. Ancak bu mactaki oyunu begenmeyen, "Deplasman korkusu var" diyen art niyetlidir.

Mariano-Yasin değişikliğini bende yadırgadım ama Tolga ve Rodriguezin oyunda kalması acaba taktik ve riski azaltma amaçlı olabilir mi. Bundan kastım Tolga ortaya ileri giden Ndiayenin yerine, Rodriguezde rakibin kontra atalarına karşı hızlı adam olarak.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Herife B planı yok dedik, Z raporu koydu önümüze.

Alnitak Alnilam Mintaka

yaptığı değişikliklerin attığımız gollerdeki rolü nedir?

cok sacmaladi
dogru bir 11le sahaya ciksa rahat rahat mac izleyebilirdik

Fb maçında da yine böyle zicarsa ballı olan taraf bu sefer biz olmayız.

Siz ne çok biliyorsunuz ya bir susun adam kapakları taktı hala konuşuyorlar

özellikle yasin degisikligi tam bir fiyasko
bursa attigimiz gollerden önce öyle bir gol kacirdi ki inanilmaz
o girseydi farka bile gidebilirdi
son anlarda tudorun büyük kumari sansla tuttu

Değişiklik yanlış olsa da sonuç verdi.
O yüzden çok şey etmemek lazim

GSCimbom Mobile App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt