- 27 Ocak 2010
- 139.546
- 105.901
- 5.648
Hocam sadece Bursa'ya koymadı rakipleri ağlattı ağlattı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilemıyorumKuş mu yoksa
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu aralar çok dikkat çekiyor eğilmek lazım bu konuyabilemıyorum
33 yasında adam ılk ben buyuyum ayagı yapıyordu simdi isi delilige vuruyor![]()
Kendini bi bok zannediyorsun değil mi? Bu maç kaybetsek beni alıntılayacak mıydın?bir şey mi diyordunuz beyler?
bir şey değil, çok şey diyoruz ama sen anlamazsın
oynanan futbolun iyi olmadıgını söyleyince kus olmakla suclanırsam nasıl bir tepki vermemi bekliyordun?
Kendini bi bok zannediyorsun değil mi? Bu maç kaybetsek beni alıntılayacak mıydın?
Eğitim şart
Emin misin?Alın Tudorunuzu başınıza çalın. Yemin ediyorum nefret ettiğim Hamza bundan en az 5 kat daha iyi bir hoca.
sent via GSC
Takimin taktiginin zaten pas olmadigini anlamiyor musunuz?Skordan bağımsız olarak yazıyorum belki maç döner vs ama çok geç olmadan bunu kovun gitsin. Aksi taktirde ya zar zor kazanılan bir şampiyonluk olacak ya da şampiyon falan olamayacağız.
Takımın evde aldığı galibiyetleri ben yapılan transferlerin kalitesine bağlıyorum. Zaten genel olarak pas yapıp, tıkır tıkır oynayan bir takımımız yok. Bunu fark attığımız maçlarda bile hissedebiliyordum da bugün artık emin oldum. Tudor'un bu takımı ileriye götürmez daha çok ya yerinde saydırır ya da geriye götürür.
Girdigimiz pozisyonlari da mi gormuyorsunuz be?Bana göre a planı bile yok. Feghouli bireysel yeteneğiyle atmasa ne yapacaktık acaba.
Şampiyon da olsak fikrim değişmez kötü teknik direktör.