Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam sadece Bursa'ya koymadı rakipleri ağlattı ağlattı.

Kötü oynayanin gözünün yaşına bakmıyor reis

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli o golü atmasaydı bu maç dönmezdi. Oyuncu değişikliklerinden sonra oyuncular kime nereye pas atacağını bilemedi. Herkes şaşırmış bir vaziyette oynuyordu.

Her şeyi çabuk unutuyorsunuz ve sabır da yok.

Eğitim şart

admin arkadaşlar beni banlasın
hanzolara ve trollere harcayacak vaktim yok benim
bu forumun bu kadar düştüğünü bilseydim hiç dönmezdim geri

Cesaret gösterdiği için Tudoru alkışlıyorum ancak 3 puana rağmen benim gözümde sınıfta kaldı. Bursaya ilk yarı resmen ezildik, ilk yarı 3-4 gollük pozisyon verdik.

Tudor neleri değiştirmeli :
- Takım baskı altındayken iyi oynayamıyor.
- Aşırı derecede basit ve kritik pas hataları yapıyoruz.
- Takım dar alanda çok iyi oynayamıyor
- Top bizdeyken bazı oyuncular topa gitmiyor, Mariano her maçta en az 2-3 defa pas atacak adam bulamıyor.

Son düzenleme:
Arkadaş skoru aldığımız gibi takımı geri çektirtmesi bizi şampiyonluktan eder adam akıllanmadı hayla,öne geçtiğimiz gibi yine bi pozisyon paso kaleciye döndük hata yaptık giriyodu

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takıma gol lazımsa;
1- çift santrafora dönülür
2- doldur boşalt oynanır

futbol repertuarım bu kadar olduğu için kendisini anlayamıyorum

Son düzenleme:
Yaptığı değişiklik fiyasko. Skor taraftarı olmaya gerek yok. Değişikliğe kadar Bursa'yı boğmuştuk 2.yarı. Değişiklik sonrası takım 10 dakika kendine gelemedi. Bunda alışık olmadığı bir dizilişte oynamasına da veriyorum tabii ki.

Feghouli şapkadan tavşan çıkarmasa maç zor dönerdi. Şansı yaver gitti. Umarım hatalarından ders çıkarır.

Skordan bağımsız olarak yazıyorum belki maç döner vs ama çok geç olmadan bunu kovun gitsin. Aksi taktirde ya zar zor kazanılan bir şampiyonluk olacak ya da şampiyon falan olamayacağız.

Takımın evde aldığı galibiyetleri ben yapılan transferlerin kalitesine bağlıyorum. Zaten genel olarak pas yapıp, tıkır tıkır oynayan bir takımımız yok. Bunu fark attığımız maçlarda bile hissedebiliyordum da bugün artık emin oldum. Tudor'un bu takımı ileriye götürmez daha çok ya yerinde saydırır ya da geriye götürür.
Takimin taktiginin zaten pas olmadigini anlamiyor musunuz?
Pas oyununu sadece barcelona oluyor artik herkes dikine hizli tepmolu oyuna gecti.
Ben gayet mutluyum oyundan.
Tudor un parmagi var kesinlikle.
Bu ligde 6 sampiyonluk yasayan Terim, yamulmuyorsam 4 ya da 5 sampiyonluk yasayan Denizli(eski doneminde) bile butun takimlara karsi 90 dk domine oynayamiyordu.
Biraz mantik biraz anlayis.
Lutfen biraz mantikli yorumlar.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli şapkadan tavşan çıkaracak oyuncu zaten ondan aldık , boşa o kadar beklemedik nöbette aldığımız ofansif olarak en iyi oyuncu haftaya 11 başlar ve takım iyice uçuşa geçer

Bana göre a planı bile yok. Feghouli bireysel yeteneğiyle atmasa ne yapacaktık acaba.

Şampiyon da olsak fikrim değişmez kötü teknik direktör.
Girdigimiz pozisyonlari da mi gormuyorsunuz be?
Utanmiyor musun bu post u atmaya?
Gol resmen bagiriyordu ikinci yarida feg atmasa baskasi atardi kimse atamasa 1 0 bitse bile Tudor suclu olmazdi oyuncularin beceriksizligi.
Tamam Tudor yanlislar yapti ama abarmayin be

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gladbachlı post atmadan evvel maç sonunu bekle bir dahakine abi tavsiyesi sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt