Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DKg1einXcAI88iF.jpg

Hocamm roketleri ateşlerkene <33333

bu adamın umutlu oldugum bir tek yanı var o da hocalıgı degil o konuda daha cok fırın ekmek yemeli

bu adam "yalnız" camiadaki tek yalnız adam ve bununda farkında o yüzden hırsıda cok fazla bu hırsı ve yalnızlıgı bakalım bizi sampiyon yapacakmı

Öncelikle yaptığı değişikliklere bende şaşırdım. Çok ilginç bir hamleydi, kazandı evet. Ancak hala da sorgulamalıyız gerekirse.

Fakat su da var, bu değişiklikleri Simeone yapsa ve maçı getirse, burada yazılanlar bambaşka şeyler olurdu. Muhtemelen şu an hocaya bak, böyle hocalar böyle maç kazandırıyor işte, takımı inanılmaz bir değişiklikle galip getirdi helal olsun vs bir çok şey yazardık. Bu noktada Tudor'un kendini henüz kanıtlamamış olması da etken tabiki bu sorgulamaların bu kadar sert yapılmasına. Yine de acımasız olunmamalı.

Bu arada maçtan sonra Feghouli için 'Onu bunları yapsın diye getirdik, haftaya 11 başlayabilecek düzeyde olduğunu bize gösterdi' dedi.
Takımdan kimi kesip Feghouli'yi monte edeceğini çok merak ediyorum ancak su anki görüntü sanki biraz daha Rodrigues'in kulübeye yakın olduğu yönünde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Isime göre yorum yapanlar var maalesef.

Bana göre a planı bile yok. Feghouli bireysel yeteneğiyle atmasa ne yapacaktık acaba.

Şampiyon da olsak fikrim değişmez kötü teknik direktör.

Ciddi ciddi 34 maçta da iyi futbol ve organize goller mi görmeyi bekliyorsun?Bu takım pres oyununu maksimum 20 maçta oynayabilir.Kötü oynayıp kazandığımız maçlar da olacak,kilidi açmakta zorlandığımız ve Feghouli'nin golü gibi gollere ihtiyacımız olacağı maçlar olacak.Bursa deplasmanı buna sadece bir örnekti.Şampiyonluk buralardan geçiyor.Değişikliklerde çıkardığı adamlar yanlıştı Rodrigues'i çıkarmalıydı kesinlikle ama senin yorumların sadece önyargı,nefret ve kutuplaştırma kokuyor kusura bakma da.

Baylar, maç 1-0 ken düzdüğünüz hakaretleri, maç sonunda "Tudor'a rağmen kazandık" demeçleriyle yırtamazsınız.

Takım bugün maçı çeviremeseydi bile oyunu gayet iyi oynamış ve böylesi bir maç için çok da pozisyona girmiştik, takım da Tudor da bu kadar eleştiriyi haketmemişti.

Boş ve erken konuşarak kapakları yediniz, itiraf edin.

iki oyuncu değişikliği iyi değil diyenler şunu net söyleyeyim Tudor takıma mesajı vermiştir yoksa 1 1 e razı futbol oynardık sahada iki bek çıkarıp 2 hücum oyuncusu almak herkesin yapabileceği bir iş değil taktik maktik değil adam msjı verdi galibiyet dedi bu açıdan önemliydi yoksa eleştirilecek noktaları var fakat takımı kurdu felsefeyi oturtuyor kusursuz oynamamız beklenemez tolga ve rodriguez daha zeki ve becerikli olsa zaten bunları hiç yaşamayız , daha da iyi olacaktır takım yeterki felsefe değişmesin

Ciddi ciddi 34 maçta da iyi futbol ve organize goller mi görmeyi bekliyorsun?Bu takım pres oyununu maksimum 20 maçta oynayabilir.Kötü oynayıp kazandığımız maçlar da olacak,kilidi açmakta zorlandığımız ve Feghouli'nin golü gibi gollere ihtiyacımız olacağı maçlar olacak.Bursa deplasmanı buna sadece bir örnekti.Şampiyonluk buralardan geçiyor.Değişikliklerde çıkardığı adamlar yanlıştı Rodrigues'i çıkarmalıydı kesinlikle ama senin yorumların sadece önyargı,nefret ve kutuplaştırma kokuyor kusura bakma da.
ismailin
kuyruk acısı var ve bu dınmeyecek

Hocamıza maçın siniriyle biraz saydırdım ama özgüvenli ve cesur bir hamle yaptı helal olsun üstüne koyarak devam eder umarım,sana güvenenleri üzmüyorsun

12-4 pozisyonlarda öndeyiz yaw eze eze aldık maçı,yaptığı değişikliklerle önde daha rahat top yaptık maçın kilidini öyle açtık

Bugün iyi oynadık ancak yediğimiz gol kabul edilemez. Yahu 1 hafta boyuncu herkes bağırırken, Bursa'nın tek hücum planının hızlı kenarlar ile direk rakip sahaya geçiş ile yaptığını daha maçın 4. dakikasın da böyle bir pozisyon verip 15. dakikasın da aynı strateji ile gol yersen ben de sorarım sen bu maça savunma anlamında ne yaparak hazırlandın? Gerçekten bu soruya vereceği cevabı çok merak ediyorum, biraz şansız olsak defansta 2. golü de yerdik kolaylıkla.

Hücum anlamında ben takımı ilk yarı da beğendim ikinci yarı zaten tek kale geçti. Tüm bunlar Tolga'ya ve Rodrigues'e ilk yarı çok daha tutuk olan bir Belhanda'ya rağmen oldu. Şu tablo maçta kaç kez yaşandı hatırlamıyorum ancak bahsedeceğim bu tablo hocaya göre normal ise böyle devam etsin ve her akşam en az bu kadar şanslı olmayı umsun. Baskıdan defanstan top çıkarıyoruz sol kanadımız da bulunan oyuncumuza yani yapısal olarak sol kanadımıza top geliyor, önünde kullanabileceği bir alan var dönemiyor top ile birlikte, dönük şekilde alsa topla koşamıyor, ara pası atamıyor yaptığı tek şey o baskıyı kırmış ve eksik bırakmış atılan topun rakip adına savunmasının yerleşmesini sağlıyor. Yerleşmiş bir oyunda gelen pasta ise adama resmen bu maldan bir şey olmaz diyerek boş bırakıyorlar yani rakip her şeyin farkında. Oyuncu değişikliklerini ben doğru bulmuyorum yine maçın dönmesinin zerre alakası yok, oyuncu değişikliğinden önce çok daha yüksek seviyede baskı kurduk bitiremedik, Feg zaten ikinci yarıya başlamalıydı kendi bireysel becerisi ile gol attı bir şablon vs ile zerre alakası yok.

Velhasıl iyi hücum ettik, kötü savunduk ve artık işlemeyen bir Tolga olayı var bariz şekilde vazgeçilmesi gereken.

Beyler sunu da unutmayalim, bizim acimizdan en zor deplasmanlardan bir tanesinden galip ayrildik. Bu tarz boguk bir atmosferde, genelde cok zorlaniyoruz iyi bir Bursa´ya karsi.

Her maç 90 dk baskılı oynayıp 3 er fark atmalıyız sarper başka türlüsü kabul edilemez

Tudor'un oynattığı futbolu genel olarak organize bulmuyorum bu maç özelinde değil. Her maç iyi futbolla kazanmayı beklemiyorum. Şampiyonluk için kötü oynarken de kazanmaya ve futbolcuların bireysel yeteneğiyle attığı gollere de ihtiyacımız var.

Bana göre bu maç kötü oynamadık ama saha içinde yine organize hareket eden bir takım yoktu. Tudor'un değişiklikleri sonrası takımın dengesi biraz daha bozuldu ve daha da dağınık oynamaya başladık. Daha sonra Feghouli'nin bireysel golüyle kilidi açtık. Fakat forumdaki hava Tudor'un değişiklikleriyle maçı kazandık şeklinde. Buna katılmıyorum.

Oynadığı kumarı kazandı tebrik etmek düşer ama kazanamasaydı şuan yollasak mı diye konuşuyorduk.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt