Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her maç 90 dk baskılı oynayıp 3 er fark atmalıyız sarper başka türlüsü kabul edilemez

Önemli olan 1-0 geriye düştükten sonra reaksiyon gösterip maçı çevirmemiz.Bunu hiç yaşamamıştık geçen 5 haftada,bu ilk oldu ve takım sınavı geçti.En azından geriye düşüldüğünde biz çeviririz havası olacak artık.

Az daha veriyordu maçı, dua etsin şansı yaver gitti. Kaybetseydik görürdüm.

Tudor icin Galatasaray büyük bir sans oldu. Tarihimizin en büyük bütcesini, ve takim kurmak icin en iyi imkanlari sunduk kendisine. Ancak Tudor´da Galatasaray icin bir sans. Tudor cok dissiplinli ve oyuncularin laubaliligini, isini profesyonelce yapmayanlari, sineye hic bir sekilde cekmiyor. Yerli oyuncular olsun, yada yurt disindan gelen yabancilar olsun, en büyük sorun, bu ligde gelen cogu oyuncularin performansinin özellik ile fizik olarak kademe kademe düsmesidir. Tudor bunun önüne gecebilecek kudrete sahip...

O yüzden basarili olmasi Galatasaray acisindan cok önemli, ve kafasinda sadece uzun süreli basarili ve istikrarli bir Galatasaray olan herkes de, bu adamin basarili olmasini istemesi gerekiyor.

Bu takimi Hamzaoglu´da sampiyon yapabilir, ama takimin gelecek senede ayni seviyede olabilecegini, oyuncularin kendilerini salmayacagini, kim garanti edebilir ? Ve bir cok hocada, bu risk her daim var. Buraya gelen cogu yabanci hocada, oyunculari idare etmeye geliyor. Calistirmaya degil. Tudor cok farkli.

Son düzenleme:
Tudor'un oynattığı futbolu genel olarak organize bulmuyorum bu maç özelinde değil. Her maç iyi futbolla kazanmayı beklemiyorum. Şampiyonluk için kötü oynarken de kazanmaya ve futbolcuların bireysel yeteneğiyle attığı gollere de ihtiyacımız var.

Bana göre bu maç kötü oynamadık ama saha içinde yine organize hareket eden bir takım yoktu. Tudor'un değişiklikleri sonrası takımın dengesi biraz daha bozuldu ve daha da dağınık oynamaya başladık. Daha sonra Feghouli'nin bireysel golüyle kilidi açtık. Fakat forumdaki hava Tudor'un değişiklikleriyle maçı kazandık şeklinde. Buna katılmıyorum.

'Organize' den kasıt nedir onu belirginleştirmek lazım.Bu ligde Premier Lig seviyesinde bir organizasyon beklemek ütopik bir beklenti.Organize kelimesinden ben ne yaptığını bilen bir takım anlıyorum.Ara ara saçmalasak da genel olarak oyun mantalitemiz ve amacımızın ne olduğu/ne yapmak istediğimiz belli.Geçen sene gibi veya 2015-2016 gibi doğaçlama bir futbol yok yani sahada.

Devamına katılıyorum,Tudor'un değişiklikleriyle alakası yok,aksine formasyonu değiştirmesi hatalıydı.Oyunu iyice yıkmıştık rakip sahaya,o değişiklikler takımın hızını kesti birden.Feghouli'nin golü ekstra oldu,o zaten gaza getirdi takımı ve yine benzer bir ceza sahası dışı golüyle kazandık.Yapması gereken formasyonu değiştirmeden Rodri'yi çıkarıp Feghouli'yi almak olacaktı sadece.Duruma göre Ndiaye çıkıp Eren de girebilirdi çift forvete dönebilirdik.Ama bunun dışında hoca moca değil takıma hiçbir katkısı yok vb. boş,afaki,nefret kokan laflar.Şu kadroya takım kimyasını oturtmak herkesin yapabileceği bir şey değil.Takım kimyası konusunda çok büyük ilerleme var,takım oluyoruz yavaş yavaş.Oynadığımız futbol zaten ligin üzerinde.Şampiyonlar Ligi'nde bize lazım olacak olan olay takım savunması,duran toplar.Bu maç Serdar'ın kademesini kaybetmesi,Fernando ve Ndiaye'nin birkaç hatası yüzünden geriye adam kaçırdık ama önceki 5 maç iyiydik.Duran toplarda bu maç diğer maçlara nazaran daha iyiydik bunda Muslera'nın 4-5 tanesini çıkıp alması da etkili.Antalya maçında o korner golünü yemeseydik o bir örnek olabilirdi gelecek yılki ŞL maçlarına.Bu tempolu oyunu büyük takımlara oynayamayız.Orada kendi sahanda bekleyip hızlı çıkmaya çalışacaksın,kolay kolay da gol yemeyeceksin öne geçtiğinde.Bu anlamda da gelişme var,geçen seneye nazaran katettiğimiz mesafeyi görmemek için kör olmak lazım.Daha iyisi lazım mı lazım fakat şu aşamada bunu takıntı haline getirip takımı/hocayı yerden yere vurmak art niyetten başka bir şey değil.İyi bir takımız,umut vaadediyoruz ve çok daha iyi olacağız.

Azıcık alanyanin hocasini izlede taktik ve oyun okuma öğren.

Herid 3-0 gerideykem dakika 38 de değişiklik yapıp maçı 4-3 aldı.

Bizim işe yaramaz tudor bey ise takımı geriye düştü yedek kulübesinden ayağı kalkmaya bile tenezzül etmedi.

Rezil herif seni
Ptt liginde bile hocalık yapamazsın

Gerçek Kaptan NANDO!

:red:

Tudor icin Galatasaray büyük bir sans oldu. Tarihimizin en büyük bütcesini, ve takim kurmak icin en iyi imkanlari sunduk kendisine. Ancak Tudor´da Galatasaray icin bir sans. Tudor cok dissiplinli ve oyuncularin laubaliligini, isini profesyonelce yapmayanlari, sineye hic bir sekilde cekmiyor. Yerli oyuncular olsun, yada yurt disindan gelen yabancilar olsun, en büyük sorun, bu ligde gelen cogu oyuncularin performansinin özellik ile fizik olarak kademe kademe düsmesidir. Tudor bunun önüne gecebilecek kudrete sahip...

O yüzden basarili olmasi Galatasaray acisindan cok önemli, ve kafasinda sadece uzun süreli basarili ve istikrarli bir Galatasaray olan herkes de, bu adamin basarili olmasini istemesi gerekiyor.

Bu takimi Hamzaoglu´da sampiyon yapabilir, ama takimin gelecek senede ayni seviyede olabilecegini, oyuncularin kendilerini salmayacagini, kim garanti edebilir ? Ve bir cok hocada, bu risk her daim var. Buraya gelen cogu yabanci hocada, oyunculari idare etmeye geliyor. Calistirmaya degil. Tudor cok farkli.
tudor
başa geldıkten sonra takımın taraftara gore en onemlı 2 oyuncusunun biletini kesti artık kımse kolay kolay disiplinsizlik yapamaz

Fener ve Besiktasa karsi yapacagi hamleleri gorelim, Zurnavari musabakalar olcu degil

65.dk'dan sonra koşmayı bırak sahada yürümeye mecali olmayan bir Bursa vardi. Macin dönme şansını yaptigi degisikliklerle zora soktu.

Neyseki 2.yari özellikle 65 den sonra o kadar kötü bir Bursa vardi ki sahada Tudor'un yaptığı saçmalıklar bile 3 puan almamiza engel olamadi.

Sadece garry/feghouli değişikligi yeterliydi.
Simdi bu adam yaptığı degisiklikler sonucunda maci kazandığını düşünürse ve her geriye düştüğümüzde 2 beki cikarirsa boku yedik. Asil tehlike bu.

Herkes Rütbesini Bilecek! ????

myc veya ban yemem gerekiyorsa bir şey diyemem
ve takımın oynadığı futbolda sıkıntılar olduğunu düşünmeye devam ediyorum
ama bunu biraz daha usturuplu bir şekilde söylemem gerekirdi , takım leş gibi vs. bunlar biraz gereksiz abartılı ifadeler
kullandığım uslüp bana yakışmıyor
bence uzun süreli olmasa da biraz mycyi hak ettim

takımın oynadığı futbolda bence ciddi sıkıntılar var ve ben hala tudor'dan emin değilim, orası ayrı
ama ortada öyle ya da böyle bir çaba ve emek var, maçı çevirmek için bir hırs var.. buna da saygı duymak gerekir.. bunu görmezden gelmek olmaz..

fakat saygı duyulması gereken bir şey daha var.. o da farklı görüşlerdir
herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil
ne beşiktaşa haksızlık yapıldığını ne de bugün oynanan futbolu beğenmediğimi söylemek beni karga yapar
farklı görüşlere saygı duymazsak burada görüş bildirmemizin de bir anlamı ve amacı kalmıyor

Yazıda eksik tek nokta var.Tudor'un bu hırsı,açlığı şampiyonluktan sonra devam edecek mi?Bunu şampiyon olduğumuzda ancak gelecek yıl görebiliriz diye düşünüyorum.Onun dışında kusursuz bir tespit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt