Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gidisle başını alacaksın gibi bakalim hayırlısı

Yazıda eksik tek nokta var.Tudor'un bu hırsı,açlığı şampiyonluktan sonra devam edecek mi?Bunu şampiyon olduğumuzda ancak gelecek yıl görebiliriz diye düşünüyorum.Onun dışında kusursuz bir tespit.

Bu konuda acikcasi bir süphem yok. Bu adamin egosu var, hasbelkader nasil bir oyuncu oldugu da, nasil bir takimda oynadigi da, biliniyor. Bu tars bir adamin hirsi bitmez, bu karakteristik bir olay... Fazla havayi girip, fazla fantaziye kacabilme riski var sadece... Ama her daim giderse bile, iyi bir takim birakir.

Hocaya rağmen kazandığımız konusunda hem fikiriz. Maçı kaybetseydik destansı küfürleri silecektik konuda, şansı yaver gitti kazandık.

Karabük maçında şu formasyonu denesin:

Fernando-Tolga
Fegu-Ndiaye-Belhanda
Gomis

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Valla Recep sen olmayabilirsin de forumun yüzde 80'i benim gibi düşünüyor. Şansı yaver gitti hocamızın kazandık.

degisikliklerden sonra takımın 5 10 dakıka bocalamasıda normal ki bu da takımın önce kı sıstemının ne kadar oturdugunu gösterir. Degisiklikten sonra kı sıstemı saha ıcınde ılk kez oynuyoruz o yuzden başlarda bocalama yer kayıplarıda oldu ama hemen uyum sagladık

Takım calistirma; fizik-kondusyon yüklemeye eyvallah, şapka çıkarıyorum.

Ama oyunu okuma, rakibi analiz etme, oyuncu değiştirme konularında ciddi eksiklikleri, yanlisliklari olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt