Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.621
- 73.158
- 5.188
Anca böyle psikopat biri adam ederdi bu takımı
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu guvensizligin hocayla alakasi oldugunu dusunmuyorum.Maçı forum üzerinden takip ederken Feghouli oyuna giriyor denildiğinde umutlandım hele şükür dedim lakin bir anda Mariano da çıkıyor yerine Yasin giriyor falan denildi. O an bir mucize olmazsa maçı kaybettik eyvah dedim. Hani maç içerisinde dizilişi değiştirirsin 3-5-2'ye dönersin 3-4-3'e dönersin eyvallah lakin bu dizilişlerin sağ kanadında Mariano değil de Yasin'i tercih etmesi çok can sıkıcı kazansak dahi çok can sıkıcı bir durum hiç hoşuma gitmedi. Derken Feghouli'nin golü geldi ve kazandık. Lakin Feghouli'nin golü de öyle organize bir ataktan falan gelmedi. Köşe vuruşunda kaleci yumrukladı Feghouli'nin önüne düştü o da sağ olsun muazzam vurmuş. Hani Tudor taktik değişiklik yaptı oyuna müdahale etti de takım bir anda organize ataklar geliştirmeye başladı golü de öyle buldu gibisinden bir durum yok. Kazandı mı kazandı o yüzden haklıdır tezine katılmıyorum. Mariano - Yasin değişikliği ciddi bir sıkıntı.
Sonuç olarak kumar oynadı ve kazandı. Kumarı ancak şansla kazanırsın. Doğrudur şansı da yaver gitti. Feghouli'nin o vuruşu kaleye girmese ve biz puan kaybetmiş olsak şimdi hocayı övenler sövüyor olacaklardı.
Takımı iyi çalıştırıyor, maçlara da iyi hazırlıyor belli buna lafımız yok. İyi bir antrenör ve disiplinli bir adam. Lakin oyunu okuma ve oyuncu değişiklikleri konusunda yine sıkıntı devam ediyor. Geçen sene aynı şeyi Riekerink için söylüyorduk takımı maçlara iyi hazırlıyor falan diye lakin 2-0'dan verdiğimiz Bjk maçında görmüştük ki takımın hocası falan yok. Anladık ki rakip analizi, oyun okuma, oyuncu değişikliği mevzusunda sıfır :red: O maçta o hocayı değiştirmedik ve dibi gördük. Ha kadro da rezil ötesiydi o ayrı konu.
Şu an için her şey iyi gidiyor lakin Tudor'un bize dejavu yaşatmasından da korkmuyor değilim. Tekrardan aynı filmi izlemek istemiyorum. Bu sene şampiyon olmak zorundayız. Bir hoca böylesine zorluk derecesi yüksek bir deplasmandan hem de geriye düşmesine rağmen galibiyet çıkarıyor ve hala daha taraftarın güvenini tam olarak kazanamıyorsa ortada bir sıkıntı var demektir. Hoca umarım bu kaygılarımızı önümüzdeki maçlarda giderir ve güle oynaya şampiyonluğa yürürüz.
anaaaa Recep Yıldırım kuşmuymuşprovokatör kuşlara aldanmayalım arkadaşlar
kötü futbolun üzerini inatla örtmeye çalışan kuşlar var aramızda
en bariz örneklerinden biri receb yıldırım adlı üyedir
bunlar bizim başarımızı istemedikleri için böyle oyunlar oynuyorlar
bu oyunlara gelmeyelim
aramızda fitne yaratmaya çalışan kuşlar ve iskenderciler var
demek sen adamı meşgul ettiğin için Feghouli beklediğimizden geç girdi2. yarı aradım dedım
oğlum mu? ben seni bekar biliyordum.oglum
hadi git agla simdi besiktasin hakkı yendı diye senın bu baslıklarda ısın yok
Tudor kumar oynadı ve kazandı. Yetenekli oyuncular sayesinde. Ve bu kumar her zaman tutmaz. Oyunu okumada ve zamanlamada ciddi eksikleri var.ben kesin tolga ve rodrigezi çıkaracak derken iki beki çıkartttı ve ben maçı izlerken sinirden kahkaha attım !! ancak aldığı risk tuttu ve maçı aldık !! ancak bu enteresan değişiklikler yüzünden mi maçı aldık derseniz o konuda ciddi şüphelerim var ! fegulinin kişisel beceri kokan vuruşu gol olmasa neler olurdu maçta düşünemiyorum ! özellikle ilk yarıda bana göre rezalet bir futbol oynadık buna tudorun ciddi kafa yorması lazım
Mesele elestirmek degil ki, bende elestirdim agir bir sekilde. Kumardan ziyade, bence oyunu yaptigi degisklikler ile gereksiz yere zora dahi soktu. Ama herseye ragmen, paket olarak bakarsak, hak ettigimiz bir galibiyetti ve aldik. Gelecek adina da ümidim, bir daha bu cilgin degisiklikleri yapmamasi olur, ama onun disinda adam görevini yapiyor.
Kesinlikle katılıyorum şu boldladığım kısma.Kumar oynaması gereken bir durum yoktu zaten ve kumar da değildi oynadığı.Değişiklikler de takımız hızını kesti,Feghouli'yi alması kazandırdı maçı ama yanlış adamları çıkardı.
Tolgayı çıkarması gerekiyordu tolga gol attı taraftarı dinlemezse daha iyi kafasına göre yapsın işte ne yapıcaksa![]()
Attı ama hiç de iyi oynamadı.Kaç kez pas hatası yaptı kontra yedirdi bize,atakları hiç etti.Skor taraftarlığına gerek yok bence iyiye iyi kötüye kötü denilebilmeli.
Dedik zaten tolga kötü iyi diyen olmadı ki ama adam tolgayı oynatıyo ne yaparsa yapsın 1 sonra ki maçta feguli garrynin yerine oynuyacak tolganın değil