Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçı forum üzerinden takip ederken Feghouli oyuna giriyor denildiğinde umutlandım hele şükür dedim lakin bir anda Mariano da çıkıyor yerine Yasin giriyor falan denildi. O an bir mucize olmazsa maçı kaybettik eyvah dedim. Hani maç içerisinde dizilişi değiştirirsin 3-5-2'ye dönersin 3-4-3'e dönersin eyvallah lakin bu dizilişlerin sağ kanadında Mariano değil de Yasin'i tercih etmesi çok can sıkıcı kazansak dahi çok can sıkıcı bir durum hiç hoşuma gitmedi. Derken Feghouli'nin golü geldi ve kazandık. Lakin Feghouli'nin golü de öyle organize bir ataktan falan gelmedi. Köşe vuruşunda kaleci yumrukladı Feghouli'nin önüne düştü o da sağ olsun muazzam vurmuş. Hani Tudor taktik değişiklik yaptı oyuna müdahale etti de takım bir anda organize ataklar geliştirmeye başladı golü de öyle buldu gibisinden bir durum yok. Kazandı mı kazandı o yüzden haklıdır tezine katılmıyorum. Mariano - Yasin değişikliği ciddi bir sıkıntı.

Sonuç olarak kumar oynadı ve kazandı. Kumarı ancak şansla kazanırsın. Doğrudur şansı da yaver gitti. Feghouli'nin o vuruşu kaleye girmese ve biz puan kaybetmiş olsak şimdi hocayı övenler sövüyor olacaklardı.

Takımı iyi çalıştırıyor, maçlara da iyi hazırlıyor belli buna lafımız yok. İyi bir antrenör ve disiplinli bir adam. Lakin oyunu okuma ve oyuncu değişiklikleri konusunda yine sıkıntı devam ediyor. Geçen sene aynı şeyi Riekerink için söylüyorduk takımı maçlara iyi hazırlıyor falan diye lakin 2-0'dan verdiğimiz Bjk maçında görmüştük ki takımın hocası falan yok. Anladık ki rakip analizi, oyun okuma, oyuncu değişikliği mevzusunda sıfır :red: O maçta o hocayı değiştirmedik ve dibi gördük. Ha kadro da rezil ötesiydi o ayrı konu.

Şu an için her şey iyi gidiyor lakin Tudor'un bize dejavu yaşatmasından da korkmuyor değilim. Tekrardan aynı filmi izlemek istemiyorum. Bu sene şampiyon olmak zorundayız. Bir hoca böylesine zorluk derecesi yüksek bir deplasmandan hem de geriye düşmesine rağmen galibiyet çıkarıyor ve hala daha taraftarın güvenini tam olarak kazanamıyorsa ortada bir sıkıntı var demektir. Hoca umarım bu kaygılarımızı önümüzdeki maçlarda giderir ve güle oynaya şampiyonluğa yürürüz.
Bu guvensizligin hocayla alakasi oldugunu dusunmuyorum.
Terim sonrasi surekli geriye giden bir Galatasaray vardi.
Git gide tahammulumuz dustu.
Tudor dipteyken geldi.
Yoksa bence bu maci alan Tudor.
Takdiri kesinlikle hakediyor.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

provokatör kuşlara aldanmayalım arkadaşlar
kötü futbolun üzerini inatla örtmeye çalışan kuşlar var aramızda
en bariz örneklerinden biri receb yıldırım adlı üyedir
bunlar bizim başarımızı istemedikleri için böyle oyunlar oynuyorlar
bu oyunlara gelmeyelim
aramızda fitne yaratmaya çalışan kuşlar ve iskenderciler var
anaaaa Recep Yıldırım kuşmuymuş

Bu ateş üfleyerek sönmez

Ben Rodriguezi oyunda tutmasını hızından yararlanmak için hala bilinçli olduğunu düşünüyorum. Bursa tamamen kontraya dönmüştü ve Lato dahil defansımız hızlı değil. Yine Belhandayı sola, Ndiayeyi onun yerine ve Tolgayı Ndiayenin yerine alması olumlu etki etti ve bize bunun gibi farklı varyasyonlar deneyebileceğimizi gösterdi. Tek falsosu Yasin Mariano değişikliği oldu ama böyle tuhaf değişiklikleri ben bir çok teknik direktör de gördüm. Evet doğru ilginç, mantıksız bir değişiklik, oranın adamını dışarı alıp, oranın adamı olmayanı oyuna almak mantıksız ama böyle şeyler bazen tuhaf dinamikler ortaya çıkarabiliyor, Tudor muhtemelen böyle bişey yapmayı denedi. Bence yüzde yüz bek pozisyonunda düşünmedi bile yasini, daha çok sağ açık olarak oynamasını istediğini düşünüyorum. Bir kaç pozisyonda görüldü Feghouli sag iç, Yasin sag açık gibi oynadı.

Bu ateş üfleyerek sönmez

hoca bırak bu fantezileri ya iyi hoş yendik de marianoyu cıkartmak taktik değişmek falan o kadarına gerek yok sadece feghouliyi soksan yeterdi zaten deli gibi saldırmaya başlamıştık önümüzdeki maclara bakalım artık

Deplasmanlarda işimiz zor baskıyla oynuyoruz deplasmandada bundan mahrum kaldığımız anda sıçıyoruz diyordum ha forumda demedim ama o kafadaydım.

Resmen beni susturdu böyle devam.
Şampiyonluk için geriden gelmeler olmazsa olmazlardandır

30bin kişi önünde
Formda rakip
Reaksiyon gösterme
Golün gecikmesi
Vs vs varken

Deplasman için sayısız pozisyona girdik ve kazandık

TEBRİKLER MR TUDOR

Valla dun ilk yarida bir bolum haric cok iyi oynadik.

Formda bursa karsisinda 35 bin kisi onunde onlari hapsedip tamamen kontraatak takimi gibi oynattik.

Gomis arkasindaki 3 lu gol uretimlerini artirmali diyordum hep. Feghouli ve Tolga isini yapti dun. Ancak belhanda skor katkisini vermeli. Yoksa cook zorlaniriz.

Ben Tolga denen kazmayi skorer orta saha oyuncusuna donusturen Tudorun Belhandayi da donusturebilecegine inaniyorum. Iste o zaman Feghoulinin de takima tam adaptasyonu ile resmen seviye atlayacagiz.

DKgsqYLX0AUB-UT.jpg

Nereden buluyorsunuz böyle fotoğrafları; çok iyi, tipe bakınız :D

ben kesin tolga ve rodrigezi çıkaracak derken iki beki çıkartttı ve ben maçı izlerken sinirden kahkaha attım !! ancak aldığı risk tuttu ve maçı aldık !! ancak bu enteresan değişiklikler yüzünden mi maçı aldık derseniz o konuda ciddi şüphelerim var ! fegulinin kişisel beceri kokan vuruşu gol olmasa neler olurdu maçta düşünemiyorum ! özellikle ilk yarıda bana göre rezalet bir futbol oynadık buna tudorun ciddi kafa yorması lazım

ben kesin tolga ve rodrigezi çıkaracak derken iki beki çıkartttı ve ben maçı izlerken sinirden kahkaha attım !! ancak aldığı risk tuttu ve maçı aldık !! ancak bu enteresan değişiklikler yüzünden mi maçı aldık derseniz o konuda ciddi şüphelerim var ! fegulinin kişisel beceri kokan vuruşu gol olmasa neler olurdu maçta düşünemiyorum ! özellikle ilk yarıda bana göre rezalet bir futbol oynadık buna tudorun ciddi kafa yorması lazım
Tudor kumar oynadı ve kazandı. Yetenekli oyuncular sayesinde. Ve bu kumar her zaman tutmaz. Oyunu okumada ve zamanlamada ciddi eksikleri var.

Sakatlık yoksa oyuncu değişikliğini 60 inci dakikadan önce yapmıyor. Takım kötü oynasa da, yenik olsa da bekliyor. Garry dökülürken gidip Marianoyu çıkarıyor.

Birçok arkadaşın yazdığı gibi Ndiaye nin ilerde daha faydalı olacağını düşünüyorum. Tolga Fernando yanına çekilir, Belhanda sola kaldırılır.

Dünkü MAriano değişkliğini yasin mariano diye düşünürsek saçma gelir ama adam 3 4 3 e döndü. Yani

Maicon Fernando Serdar
YAsin ndiaye Tolga Rodri
feg gomis belhanda

BUrsa kendi stadında yarı sahasına iyice çekilmiş ligin altını üstüne getiren bursanın enerjisi kalmamış kontraya bile çıkamaz basamaz hale gemiş.. BU durumda ilerde yasin feg rodri belhanda gomis gibi tüm güçleri oyuna alıp 1 0 dan kıurtarmak istemesi normal.. Hatta Eren bile ısınıyodu kenarda..

Antalyadaki kaderine razı takım görüntüsü yoktu güzel taraf buydu .Özellikle geriye düşersek naparız zor deplasmanda naparız soruları cevaplarını buldu.. Hertürlü bastıracak gücümüz var

Adam Selçuk'u kesti
Yasin'i kesti
Semih'i postaladı
Nigel kendisine laf etti diye takıma almadı
Taraftarı takmadı Sneijder'i göndertti

Başkanı Dursun Özbek gibi beceriksiz bir adam olmasına rağmen muazzam transferler yaptırdı. Yaptırdığı transferlerin kimyası çok çabuk uyum sağladı.
Sırf aldırdığı adamlarla bende kredisi tavan oldu. Yerine başka bir teknik adam olsa defansta Titi-Ahmet sağ da Sabri Yasin orta da o kadar para alıyor diye Selçuk-Nigel-Sneijder'i görüyor olacaktık.
Hiç ummuyordum böyle bir tablo.
Beni tekrardan futbolla barıştırdı adam.

Tek hayal kırıklığı ÖFK maçı oldu onda da suç Tudor'u postalamak için bilerek oynamayan Selçuk'un,Yasin'in,Sinan'ın,Carole'un suçu.
YouTube

Mesele elestirmek degil ki, bende elestirdim agir bir sekilde. Kumardan ziyade, bence oyunu yaptigi degisklikler ile gereksiz yere zora dahi soktu. Ama herseye ragmen, paket olarak bakarsak, hak ettigimiz bir galibiyetti ve aldik. Gelecek adina da ümidim, bir daha bu cilgin degisiklikleri yapmamasi olur, ama onun disinda adam görevini yapiyor.

Kesinlikle katılıyorum şu boldladığım kısma.Kumar oynaması gereken bir durum yoktu zaten ve kumar da değildi oynadığı.Değişiklikler de takımız hızını kesti,Feghouli'yi alması kazandırdı maçı ama yanlış adamları çıkardı.

Kesinlikle katılıyorum şu boldladığım kısma.Kumar oynaması gereken bir durum yoktu zaten ve kumar da değildi oynadığı.Değişiklikler de takımız hızını kesti,Feghouli'yi alması kazandırdı maçı ama yanlış adamları çıkardı.

Tolgayı çıkarması gerekiyordu tolga gol attı taraftarı dinlemezse daha iyi kafasına göre yapsın işte ne yapıcaksa :D

Attı ama hiç de iyi oynamadı.Kaç kez pas hatası yaptı kontra yedirdi bize,atakları hiç etti.Skor taraftarlığına gerek yok bence iyiye iyi kötüye kötü denilebilmeli.

Dedik zaten tolga kötü iyi diyen olmadı ki ama adam tolgayı oynatıyo ne yaparsa yapsın 1 sonra ki maçta feguli garrynin yerine oynuyacak tolganın değil

Dedik zaten tolga kötü iyi diyen olmadı ki ama adam tolgayı oynatıyo ne yaparsa yapsın 1 sonra ki maçta feguli garrynin yerine oynuyacak tolganın değil

Bence de Tolga-Garry hangisi kesilsin dersen Garry derim onun oyun zekası daha kısıtlı ve de Tolga en azından orta sahayı yedekler,maç içinde ortaya alırsın formasyon değiştirebilirsin esnek oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt