Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan ne var bu Selçuk 'ta ?

Dünyanın en iyi takımını da kursan bu Selçuk merakı yüzünden bir ton inciri mahvedeceksin ...

Adam girdiği her maç takımın içine etti hala oyuna alma planları var diyorlar ...

DKtexVHWsAAW1-0.jpg

Tolga out Linnes in
Feghouli in Garry out
Ayni formasyana devam
Linnes sol icte kotarabilir diye dusunuyorum.

Hocam ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalanmalı.

Kesinlikle homofobik değilim ama bu başlıkta ciddi bir yönelme söz konusu. Adem Çakar a alıştık Kenan Ünal da yürümeye başladı. Sonumuz hayrolsun. :asd22:

tudor akıllı ve cesur biri . leşçuk'la ilişkilerini düzgün tutuyor ki onun kumpas ve çeteci saldırılarından hem taraftarı hem kendini korusun . yüzüne gülmesi aslında bir kalkan .profesyonellik gereği ilk 11'den kesmiş bu konuda bile tepkilerini minimize etmek için politik davranıyor. evet bu tavır aslında hoş değil ama insan yönetmek böyle bir şey. hele bu insan kan emici kene olunca işler daha da zorlaşıyor.
eline koz vermemek saldırılarına zemin hazırlamamak adına bu yöntem devam ediyor. herifin 2019 yılı sonuna dek kazık gibi sözleşmesi var. bir şekilde idare ediyor işte.
ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum . büyük ihtimalle kadro dışı bırakırdım soğuk savaştan çekinmezdim ama herkes aynı tepkiyi göstermiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt