Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
STSL için bahsediyorum

20 maçta 42 puanla, maç başına 2.1 puan ortalaması var

nerde gördünüz böyle hoca?

champions-league-0203-turin-juventus-turin-real-madrid-zinedine-igor-picture-id52903675

Hocammm

Oyuncuları mental olarak hazırlamayı beceremiyor.

Gerçek Kaptan NANDO!

Yok artık? Dünyanın en iyi liglerinden kariyerinin çoğu en verimli çağında çok çok üst seviyelerden gelen oyuncular sıradan bir lig maçı için dakika 87'de ciğeri patlayana kadar koşuyor? Sıradan bir TD olsa uğraşır mı zannediyosun mesela Hamzaoğlu olsa :D

Populistlik bu yaptığınız gerçekten yazık ediyorsunuz.

2-0 dan 2-2'ye dönen maç için şunu söylüyorsan şöyle anlatayım halısahada bile skoru erken alıp rakibin kale önünde oynamaya başlayınca farklı şeyler denersin.

Biri girse 3-4-5-6 olur.

Karabük'ün şansı yaver gitti dünyalar kaçtı , yalandan penaltı hakem falan eşitlediler. Tudor değil Mourinho olsa o şartlarda o oyuncular gevşer , teknik direktörlük başarısızlığı değil insanlık hali diyoruz.

Yok artık? Dünyanın en iyi liglerinden kariyerinin çoğu en verimli çağında çok çok üst seviyelerden gelen oyuncular sıradan bir lig maçı için dakika 87'de ciğeri patlayana kadar koşuyor? Sıradan bir TD olsa uğraşır mı zannediyosun mesela Hamzaoğlu olsa :D

Populistlik bu yaptığınız gerçekten yazık ediyorsunuz.

2-0 dan 2-2'ye dönen maç için şunu söylüyorsan şöyle anlatayım halısahada bile skoru erken alıp rakibin kale önünde oynamaya başlayınca farklı şeyler denersin.

Biri girse 3-4-5-6 olur.

Karabük'ün şansı yaver gitti dünyalar kaçtı , yalandan penaltı hakem falan eşitlediler. Tudor değil Mourinho olsa o şartlarda o oyuncular gevşer , teknik direktörlük başarısızlığı değil insanlık hali diyoruz.
Senede 15 trilyon kazanan oyuncu ile hali saha topçusunu aynı kefeye koyan futbol dahilerinin,Tudor'u körü körüne savunması beni pek şaşırtmadı.

Bunlar profesyonel oyuncular,
senin de dediğin gibi kariyerlerinin çoğunu vs..bla bla...oyuncular.

Asıl bunların rehavete kapılma hakkı yok, o-la-maz.
Avrupa liglerinde takımlar yakaladıklarına atabildikleri kadar atıyor ve rakipleri küçümsemeden oynuyorlar.

Bizim hoca bozuntusu ise sanki çok büyük maçlar çıkarmış gibi her maçı çanta da keklik görüp oyunculara gerekli uyarıları yapmıyor.Korkudan yorulan oyuncuları bile oyundan çıkaramıyor.

Eski bir Savunma oyuncusu olarak savunma yaptırmayı hala öğretemedi.
Her maç bol bol pozisyon verip gol yemeye devam ediyoruz.
3.golü bulamadığımız maçlarda puan kaybetme riskimiz çok yüksek.

Gerçek Kaptan NANDO!

Son düzenleme:
Boş yapmayalım, yakın dönemdeki FT dahil hiçbiri bu kadar puan alamazd 7 Maçta. Hiçbiri bu adamları 90 dakka iştahlı tutamazdı. O yüzden de bu kadar kaliteli oyuncular yerine çöplere 5-10m arası para ödetirlerdi. Transfer politikasından A planına, A planından maç içinde geçtiği B,C planlarına kadar tecrübesizliğinin göre Harika bir takım yönetiyor. Köstek değil destek olun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son yılların en gollü ligi oynanıyor ve ligde en az gol yiyen takımız. Aynı zamanda en fazla atan takımız da. Mükemmel savunma yapıyoruz demiyorum, elbet hatalar var ama yeni bir takım kuruldu, bütün oyuncular ilk defa oynuyor birbirleriyle. Hatalar eksiklikler mutlaka olacaktır. Ama bu kadar da acımasız eleştiri olmaz savunma yapamıyoruz diyerek. En ofansif oynayan, en çok gol atan takım olarak mutlaka diğer takımlardan fazla savunma hatası yapma olasılığında var aynı zamanda, beklentileri de biraz insani seviyede tutmak gerekiyor, ki savunma da hata yapma lüksü en çok olanlardan biri olmasına rağmen tekrardan söylüyorum, mükemmel savunma elbetteki yapmıyoruz ama hala ligdeki en az gol yiyen takımız. Bizim attığımız gole en yakın golü atmış olan takımın yediği gol sayısı 15. Kıyas noktası bu da değil, sadece biraz daha sakin diyorum o kadar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Senede 15 trilyon kazanan oyuncu ile hali saha topçusunu aynı kefeye koyan futbol dahilerinin,Tudor'u körü körüne savunması beni pek şaşırtmadı.

Bunlar profesyonel oyuncular,
senin de dediğin gibi kariyerlerinin çoğunu vs..bla bla...oyuncular.

Asıl bunların rehavete kapılma hakkı yok, o-la-maz.
Avrupa liglerinde takımlar yakaladıklarına atabildikleri kadar atıyor ve rakipleri küçümsemeden oynuyorlar.

Bizim hoca bozuntusu ise sanki çok büyük maçlar çıkarmış gibi her maçı çanta da keklik görüp oyunculara gerekli uyarıları yapmıyor.Korkudan yorulan oyuncuları bile oyundan çıkaramıyor.

Eski bir Savunma oyuncusu olarak savunma yaptırmayı hala öğretemedi.
Her maç bol bol pozisyon verip gol yemeye devam ediyoruz.
3.golü bulamadığımız maçlarda puan kaybetme riskimiz çok yüksek.

Gerçek Kaptan NANDO!

Ahmed Arif hocam güzel diyorsunuz da geçen sene hangi seviyedeydik; neler yapıyorduk unuttunuz mu? Geçen sene ve bu seneyi kıyaslayınca bile Tudor’a saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. Hepsi bir kenara elinizi vicdanınıza koyun söyleyin. Tudor yerine adı Galatasaray’la anılan teknik direktörlerden hangisi bu kararlılığı gösterirdi. Adam östersunds maçından sonra neden yenildiğimizi anlattı topun ağzına girdi. Gelen giden vurdu adamı. İtiraf edeyim ben de yerin dibine soktum. İki saat sorun iki saat anlatayım, dedi. Vardar’a iki maçta da yenilerek elenen Aykut basın toplantısından kaçtı. Küçük görünebilir ama karakter açısından çok önemli şeyler bunlar.

7 haftadır da her şey yolunda gidiyor. Neden eleştirelim? Yapamayacak iyi maçlarda yenileceğiz diye diye destek olmuyoruz. Ama o her iyi maçta iyi skorla ayrılıyor sahadan. Evet heyecanlı tecrübesiz bazen ne yapacağını kestiremiyoruz ama şu an Tudor gitse yerine gelebilecek isimlerden 10 kat faydalıdır Igor Tudor.

ahmed arif yine cikmis meydana,memnuniyetsiz herif

Son yılların en gollü ligi oynanıyor ve ligde en az gol yiyen takımız. Aynı zamanda en fazla atan takımız da. Mükemmel savunma yapıyoruz demiyorum, elbet hatalar var ama yeni bir takım kuruldu, bütün oyuncular ilk defa oynuyor birbirleriyle. Hatalar eksiklikler mutlaka olacaktır. Ama bu kadar da acımasız eleştiri olmaz savunma yapamıyoruz diyerek. En ofansif oynayan, en çok gol atan takım olarak mutlaka diğer takımlardan fazla savunma hatası yapma olasılığında var aynı zamanda, beklentileri de biraz insani seviyede tutmak gerekiyor, ki savunma da hata yapma lüksü en çok olanlardan biri olmasına rağmen tekrardan söylüyorum, mükemmel savunma elbetteki yapmıyoruz ama hala ligdeki en az gol yiyen takımız. Bizim attığımız gole en yakın golü atmış olan takımın yediği gol sayısı 15. Kıyas noktası bu da değil, sadece biraz daha sakin diyorum o kadar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maicon-Serdar ikilisi gitgide daha iyi hale geliyor daha uyumlu oluyorlar sol bekte Asamoah gelmiş olsaydı defansımız şu andakinden bile çok daha iyi olurdu

Çok yeni bir takımız bazı şeyler yeni yeni yerlerine oturuyor mesela Tudor ilk maçlarda Fernando'tu stoperlerin arasına çok gömüyordu şimdi Fernando 'yu önde tutması gerektiğini öğrendi veya Belhanda ilk haftalarda onu nasıl kullanacağını bilmiyordu yavaş yavaş Belhanda 'da işler hale geldi Feghouli 'nin eklenmesi ile kanatlarımız işler hale geldi veya sezon başında ceza sahasında çok fazla topla buluşamıyorduk şimdi ceza sahasında topla oynama rekoru kırdık
Daha takımda eksik çok ama bunlar hallolmayacak şeyler değil inşallah Asamoah + en az Feghouli ayarında bir sol açık transferi gelir devre arası ve tam kadromuz ile yola devam ederiz

Sadece şunu söylemek istiyorum : Uzun zaman sonra maçlar için iştahlı şekilde gün sayar oldum. Uzun zaman sonra maçlardan önce "Ezer geçeriz" der oldum. Uzun zaman sonra geriye düşen maçlarda "Takım kaliteli şimdi aslan gibi yüklenir bi tane golü öyle ya da böyle buluruz" der oldum ve düşündüğüm oldu. Bu bile Takım oyuncularına ve Teknik ekibe saygı duyulmasını gerektiriyor kimse kusura bakmasın

XPERIA X

Batıracağı haftalar gelmiştir.Hazır ligde iyi durumdayken Fatih hoca hamlesi bizi zirvede yalnız bırakacaktır

Ligin zor maclari daha yeni basliyor.ciddi anlamda degerlendirmek icin beklemek gerek.takimin uyum surecini bu maclarla atlatmasi guzel ama onumuzdeki deplasman maclari cok kritik. İlk yariyi 3 4 puan farkla kapatirsak sampiyonluk yolu acik olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt